• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar bir yardımcı olun fikir verin lütfen yarın ikisinden birini alcaz

tatatam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
187
5
38
33
Ankara
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 996039 Eki Görüntüle 996040 Eki Görüntüle 996041 Eki Görüntüle 996042 arkadaslar bu takımlarda çok kararsız kaldım salonum için.. fikir verir misiniz lütfen yarın alıncak çünkü istikbalden kristal yemek ve koltuk takımı diana yemek ve koltuk takımı... 9 kasımda düğünüm var esyalarımızı şimdiden alıyoruz lütfen fikir verin :)

canım iyi akşamlar ben olsam kesin alttaki beyaz takımı alırdım harika sen en çok hangisini begendin.:46:

canım iyi akşamlar ben olsam kesin alttaki beyaz takımı alırdım harika sen en çok hangisini begendin.:46:

inan bilmiyorum ama sanki çok günlük gibi yoksa oda benm çok hosuma gitti ama çokta günlük gibi bişey istemiyorum çünkü zaten ayrıyeten oturma odam olcak bilmiyorum çok kararsızım sen olsan beyaz diyosun evet aslında daha ferah ama sanki diğeri de asil duruyo

inan bilmiyorum ama sanki çok günlük gibi yoksa oda benm çok hosuma gitti ama çokta günlük gibi bişey istemiyorum çünkü zaten ayrıyeten oturma odam olcak bilmiyorum çok kararsızım sen olsan beyaz diyosun evet aslında daha ferah ama sanki diğeri de asil duruyo

benim begendiğim daha modern tarz senin dedigin üsteki ise daha klasik ikiside güzel.

kesinlikle ilk takımı almayın derim..yanlış görmediysem mobilyanın üst kısımları parlak siyah çok toz tutar sürekli elinde bezle gezmek zorunda kalırsın..ikinci takım bence gayet güzel..şimdiden hayırlı olsun...

Bence ikinci takım daha güzel canım. İlki çok klasik geldi bana.Hatta ikincisi bile çok klasik benim zevkime göre ama hangisi dersen ikinci derim. İlerleyen yaşlarda nasılsa klasik alınır diye düşünenlerdenim. Ama bu işler zevk meselesi tabii. Herkes bir şey der. İçine hangisi siniyorsa onu al. Aklın kalmasın sonra. Güle güle kullan.

Eki Görüntüle 996039 Eki Görüntüle 996040 Eki Görüntüle 996041 Eki Görüntüle 996042 arkadaslar bu takımlarda çok kararsız kaldım salonum için.. fikir verir misiniz lütfen yarın alıncak çünkü istikbalden kristal yemek ve koltuk takımı diana yemek ve koltuk takımı... 9 kasımda düğünüm var esyalarımızı şimdiden alıyoruz lütfen fikir verin :)

1.resimdeki hariç diğerleri güzel.ama bu kadar kalabalığa gerek yok bence.

Beyaz takım daha bir göze batmayan model, rica etsem koltuk takımı ne kadar?

siyah grılı olanı yakından gördüm ve ben beğenmedim.bn olsam 2. yı alırdım sutlu kahvelı beyaz olan asil duruyor.

Şahsi fikrim ben bu takımların ikisinide tercih etmezdim, ama siz ikisinden birini alacaksanız sade beyaz olan takımı tercih edin bence. Ama o sağdaki beyaz koltuk takımı salon için uygun görünmüyor bence başka bi koltuk takımı bakın.

Ben hiçbirini beğenmedim desem:17: Çok ağır ve kalabalıklar..Ama ille bunlardan olacaksa açık renk son iki takım derim...Mutlu huzurlu günlerde kullanın inşallah.

Back
X