bayanlar bakarmisiniz

Bide gerçekten üşenmedim eski mesajlarınıza baktım nerdeyse hepsinde daha değil daga yazmışsınız bende çok takılıyorum bunlara hani bazen acele yazıyoruz klavye düzeltiyor başka bişey çıkıyor falan onlar anlayışıliyor ama siz bari hep aynı yazmışsınız cidden okuyan insanlara biraz saygınız olsun ve saygınlığınız olsun diyorum ve çıkıyorum.

Allah im sen buyuk sabir verrr işin gucun yok mu eski konularima kadar bakmisin bazi inslar neden bu kadar fesat

Ben de 30 biliyorum.
Kusura bakmayin da cok merak ediyorum daga ne demek?
Konusurken de daga diyormusunuz?

Gecen konunuzda da daga yazmistiniz bir kac kere de dikkatim cekti.
Cok tatlı sormussun yaaaa yüzümde tebessüm olustu benim okurken

Yalnız sizde de baya yazım hatası var :)
Soylediyimi değil söylediğimi
Oyren değil öğren
Bilginize

kinayarak mi yadiryarak mi sordunuzu burdan anlamadigim icin burdan gayet kirici bi msj aldim. öylede kavgaci bir insan degilimdir gayet ilimliyimdir.
Allah im sen buyuk sabir verrr işin gucun yok mu eski konularima kadar bakmisin bazi inslar neden bu kadar fesat

düzgün türkçe kullanımı için uyarmak ne zamandan beri fesatlık oldu yahu ? gerçekten kötü türkçeniz ve insanlar uyarmış. keşke fırsat bilip düzeltmeye çalışsanız.

Sağlık ocaklarında 30 yaş sınırı var diye biliyorum. Eğitim araştırmalar yapıyor.

Benim bildiğim evli ya da aktif cinsel hayatı her kadına uygun görülen her zaman yapılabilir. Misal 26 yaşındayım 6 ay önce doğum yaptım doktorum doğum sonrası 6 ay sonra. Gel smear yapalım dedi. Artık düzenli olarak yaptırabilirsiniz dedi..

Şey ayrı yazılır o zaman. Ayaklı TDK’lık yapmaya gerek yok kusur arayan bulur.

düzgün türkçe kullanımı için uyarmak ne zamandan beri fesatlık oldu yahu ? gerçekten kötü türkçeniz ve insanlar uyarmış. keşke fırsat bilip düzeltmeye çalışsanız.

Bende bunu anlamıyorum işte madem bı yere konu açıp fikir danışıyorsunuz karşıdaki insanlara net anlaşılmak için biraz dikkat edilebilir demi. Yoksa burda kimse dil bilgisi dersi vermiyor noktasına virgülüne kadar.Bariz hatalı şeyleri inat gibi yazılıyorlar insanın okuyasi dahi gelmiyor bı fesatlık mi bide ben fesat olmuşum

soylediyimi değil söylediğimi
turkce oyren değil türkçe öğren

gerçektende böylemi söylüyorsunuz merak ettim

Doğruları yazmanın adı ayaklı TDK'lık mı oldu? Yaranıza bol merhem sürün size tavsiyemdir. Bazı insanların Türkçe'ye oluyor öyle alerjisi maalesef.
Ama işte sorun şu ki siz de bilmiyorsunuz. Mesela Türkçe’ye değil Türkçeye. Çünkü özel isimlere gelen yapım eklerinden sonra çekim ekleri kesme ile ayrılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…