- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
eksik kalmadin yazdin tm rahatladin miKonu Türkçe'den açıldıysa ama ama ama cümlede içim dışım ama oldu birdenyazmadan çıkamadım konudan
Allah im sen buyuk sabir verrr işin gucun yok mu eski konularima kadar bakmisin bazi inslar neden bu kadar fesatBide gerçekten üşenmedim eski mesajlarınıza baktım nerdeyse hepsinde daha değil daga yazmışsınız bende çok takılıyorum bunlara hani bazen acele yazıyoruz klavye düzeltiyor başka bişey çıkıyor falan onlar anlayışıliyor ama siz bari hep aynı yazmışsınız cidden okuyan insanlara biraz saygınız olsun ve saygınlığınız olsun diyorum ve çıkıyorum.
Cok tatlı sormussun yaaaa yüzümde tebessüm olustu benim okurkenBen de 30 biliyorum.
Kusura bakmayin da cok merak ediyorum daga ne demek?
Konusurken de daga diyormusunuz?
Gecen konunuzda da daga yazmistiniz bir kac kere de dikkatim cekti.
Yalnız sizde de baya yazım hatası var :)Sert bir sekilde soylediyimi ve ayipladigimi dusunmuyorum.
Kusura bakmayin diyerek gayet duzgun bir sekilde sordum merakimdan.
Neden boyle konusuyorsun, boyle turkce mi olur, git turkce oyren falam filan hic bir sey demedim.
Kimseye de bir sey sorulmuyor ya, hemen karsi atak, her kes kavga ariyor.
Ya sabr!!!
kinayarak mi yadiryarak mi sordunuzu burdan anlamadigim icin burdan gayet kirici bi msj aldim. öylede kavgaci bir insan degilimdir gayet ilimliyimdir.
Allah im sen buyuk sabir verrr işin gucun yok mu eski konularima kadar bakmisin bazi inslar neden bu kadar fesat
olmaması lazımsmear testini saglik ocaginda yapmam icin yas siniri varmi diye sordum.
Şey ayrı yazılır o zaman. Ayaklı TDK’lık yapmaya gerek yok kusur arayan bulur.Hanfendi değil hanımefendi
yapDınız değil yapTınız
İstediyim değil istediğimi
Konuşduğum değil konuştuğum
Teşekür değil teşekkür.
Dilini kaybeden ülkesini kaybeder ne fark eder diye birşey yok gayet de farkeder.
gel sen bana özel ders verdüzgün türkçe kullanımı için uyarmak ne zamandan beri fesatlık oldu yahu ? gerçekten kötü türkçeniz ve insanlar uyarmış. keşke fırsat bilip düzeltmeye çalışsanız.
insalara anlam veremiyorum gercekdenŞey ayrı yazılır o zaman. Ayaklı TDK’lık yapmaya gerek yok kusur arayan bulur.
ne mutlu sizi rahatlatmisim baska rahatlamak istediniz konu var mi yardimci olayim
düzgün türkçe kullanımı için uyarmak ne zamandan beri fesatlık oldu yahu ? gerçekten kötü türkçeniz ve insanlar uyarmış. keşke fırsat bilip düzeltmeye çalışsanız.
Şey ayrı yazılır o zaman. Ayaklı TDK’lık yapmaya gerek yok kusur arayan bulur.
soylediyimi değil söylediğimiSert bir sekilde soylediyimi ve ayipladigimi dusunmuyorum.
Kusura bakmayin diyerek gayet duzgun bir sekilde sordum merakimdan.
Neden boyle konusuyorsun, boyle turkce mi olur, git turkce oyren falam filan hic bir sey demedim.
Kimseye de bir sey sorulmuyor ya, hemen karsi atak, her kes kavga ariyor.
Ya sabr!!!
Ama işte sorun şu ki siz de bilmiyorsunuz. Mesela Türkçe’ye değil Türkçeye. Çünkü özel isimlere gelen yapım eklerinden sonra çekim ekleri kesme ile ayrılmaz.Doğruları yazmanın adı ayaklı TDK'lık mı oldu? Yaranıza bol merhem sürün size tavsiyemdir. Bazı insanların Türkçe'ye oluyor öyle alerjisi maalesef.
GerçekTen mi?insalara anlam veremiyorum gercekden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?