- 7 Ağustos 2016
- 1.715
- 1.064
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Ben gittiyim saglik ocagindaki kapida yazilip yapistirilan yazida gormustum yanilmiyorsam.Smear testinin yaşı yok diye biliyorum ben niye 30 yaş sınırı olsun ki
Hanfendi kusur aramak icin mi cevap yazidiniz ben bir soru sordum bilen varsa danismak icin yapdiniz cok ayip daha daga ne fark eder ne demek istedimi anlamadiniz mi belki el aliskanligi belki oyle konusdugum icindir bu sizi ilgilendirmez tesekur ederim yorumunuz icin .Ben de 30 biliyorum.
Kusura bakmayin da cok merak ediyorum daga ne demek?
Konusurken de daga diyormusunuz?
Gecen konunuzda da daga yazmistiniz bir kac kere de dikkatim cekti.
ben bir yerde okudum sanki devletin ucretsiz yapmasi icin 30 yas siniri oldunu tam emin degilim belki yapan vardir diye sormak istedimSmear testinin yaşı yok diye biliyorum ben niye 30 yaş sınırı olsun ki
Sert bir sekilde soylediyimi ve ayipladigimi dusunmuyorum.Hanfendi kusur aramak icin mi cevap yazidiniz ben bir soru sordum bilen varsa danismak icin yapdiniz cok ayip daha daga ne fark eder ne demek istedimi anlamadiniz mi belki el aliskanligi belki oyle konusdugum icindir bu sizi ilgilendirmez tesekur ederim yorumunuz icin .
kinayarak mi yadiryarak mi sordunuzu burdan anlamadigim icin burdan gayet kirici bi msj aldim. öylede kavgaci bir insan degilimdir gayet ilimliyimdir.Sert bir sekilde soylediyimi ve ayipladigimi dusunmuyorum.
Kusura bakmayin diyerek gayet duzgun bir sekilde sordum merakimdan.
Neden boyle konusuyorsun, boyle turkce mi olur, git turkce oyren falam filan hic bir sey demedim.
Kimseye de bir sey sorulmuyor ya, hemen karsi atak, her kes kavga ariyor.
Ya sabr!!!
smear testini saglik ocaginda yapmam icin yas siniri varmi diye sordum.Merhaba, sorununuz nedir anlamadım
Devlette böyle bir sınır varsa da özelde yaptırması lazım genç kadınların. Rahim ağzı kanseri yaşla ilgili değil çünküBen gittiyim saglik ocagindaki kapida yazilip yapistirilan yazida gormustum yanilmiyorsam.
İlk kez sizde gordum, merak ettim ve sordum.kinayarak mi yadiryarak mi sordunuzu burdan anlamadigim icin burdan gayet kirici bi msj aldim. öylede kavgaci bir insan degilimdir gayet ilimliyimdir.
Yok yok size mesaj atayımsmear testini saglik ocaginda yapmam icin yas siniri varmi diye sordum.
Ben 30 yaş ustu bedava gormustum saglik ocaginda.Devlette böyle bir sınır varsa da özelde yaptırması lazım genç kadınların. Rahim ağzı kanseri yaşla ilgili değil çünkü
kimseyi kirmak istemem kirdiysamda özur dilerim şivem yok el aliskanligi konusurken daha diyorum tabikideİlk kez sizde gordum, merak ettim ve sordum.
Nerenin şivesi oldugunu bilmiyorum.
Niyetim ayiplamak olsa cok sert bir yorum yazardim.
Gayet kibar bir sekilde soru sordum ve aldigim cevap cok kirici.
Neyse, iyi geceler.
Soyledigimi? Yaptigimi? Ogren? Falan?Sert bir sekilde soylediyimi ve ayipladigimi dusunmuyorum.
Kusura bakmayin diyerek gayet duzgun bir sekilde sordum merakimdan.
Neden boyle konusuyorsun, boyle turkce mi olur, git turkce oyren falam filan hic bir sey demedim.
Kimseye de bir sey sorulmuyor ya, hemen karsi atak, her kes kavga ariyor.
Ya sabr!!!
Anladim. Yanlis anlasildiysam ben de ozur dilerimkimseyi kirmak istemem kirdiysamda özur dilerim şivem yok el aliskanligi konusurken daha diyorum tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?