bayanlar bakarmisiniz

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.715
1.064
133
merhaba bayanlar. Bu gun kadin hastaliklari bolumune muane oldum rahatsizligimdan dolayi. dr hanim smar tahlili istedi hic yapdirmadim daga once burda yapma dedi bir kac tahlil daga istedi saglik ocaklari yapiyor dedi. ama ben 24 yasindayim saglik ocaklari 30 yas altina yapiyor mu bu tahlileri bilen varmi aranizda daga once yapdiran. dr hanimada soyledim bunu yapiyolar dedi , arkadasim yapilmiyor dedi size sormak istedim yapan varmi acaba tesekurler simdiden okudunuz icin

Ben de 30 biliyorum.
Kusura bakmayin da cok merak ediyorum daga ne demek?
Konusurken de daga diyormusunuz?

Gecen konunuzda da daga yazmistiniz bir kac kere de dikkatim cekti.
Hanfendi kusur aramak icin mi cevap yazidiniz ben bir soru sordum bilen varsa danismak icin yapdiniz cok ayip daha daga ne fark eder ne demek istedimi anlamadiniz mi belki el aliskanligi belki oyle konusdugum icindir bu sizi ilgilendirmez tesekur ederim yorumunuz icin .

Sert bir sekilde soylediyimi ve ayipladigimi dusunmuyorum.
Kusura bakmayin diyerek gayet duzgun bir sekilde sordum merakimdan.
Neden boyle konusuyorsun, boyle turkce mi olur, git turkce oyren falam filan hic bir sey demedim.
Kimseye de bir sey sorulmuyor ya, hemen karsi atak, her kes kavga ariyor.
Ya sabr!!!

kinayarak mi yadiryarak mi sordunuzu burdan anlamadigim icin burdan gayet kirici bi msj aldim. öylede kavgaci bir insan degilimdir gayet ilimliyimdir.

kinayarak mi yadiryarak mi sordunuzu burdan anlamadigim icin burdan gayet kirici bi msj aldim. öylede kavgaci bir insan degilimdir gayet ilimliyimdir.
İlk kez sizde gordum, merak ettim ve sordum.
Nerenin şivesi oldugunu bilmiyorum.
Niyetim ayiplamak olsa cok sert bir yorum yazardim.
Gayet kibar bir sekilde soru sordum ve aldigim cevap cok kirici.
Neyse, iyi geceler.

Ben smear yaptırdım. 30 yaşındayım ama 20 yaşından sonra yapılıyor diye biliyorum. Teste gelince; spektrum adında tipi kayık bir alet var. Onunla vajinanın içine bakıp, küçük bir fırça ile rahmin içinden örnek alıyorlar. Çok kısa bir işlem. Eğer kendini kasarsan canın yanar ama rahat olursan hafif bir rahatsızlık hissi oluşuyor o kadar. Olabildiğince rahat ol.

Yapılmıyor sistemden kaynaklı 30 yaşına bir gün bile kalsa sistem kabul etmiyor siz direk kadın doğum hastanesinde yaptırabilirsiniz.

Devlette böyle bir sınır varsa da özelde yaptırması lazım genç kadınların. Rahim ağzı kanseri yaşla ilgili değil çünkü
Ben 30 yaş ustu bedava gormustum saglik ocaginda.
Saglik ocagi yapmiyorsa mecbur ozelde yaptirilmali.

İlk kez sizde gordum, merak ettim ve sordum.
Nerenin şivesi oldugunu bilmiyorum.
Niyetim ayiplamak olsa cok sert bir yorum yazardim.
Gayet kibar bir sekilde soru sordum ve aldigim cevap cok kirici.
Neyse, iyi geceler.
kimseyi kirmak istemem kirdiysamda özur dilerim şivem yok el aliskanligi konusurken daha diyorum tabikide

Soyledigimi? Yaptigimi? Ogren? Falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…