- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Benimde daga dikkatimi cekti herhalde tahmini klavye kullanio.Ama sende öyren yazmissim ögren yazacaginaSert bir sekilde soylediyimi ve ayipladigimi dusunmuyorum.
Kusura bakmayin diyerek gayet duzgun bir sekilde sordum merakimdan.
Neden boyle konusuyorsun, boyle turkce mi olur, git turkce oyren falam filan hic bir sey demedim.
Kimseye de bir sey sorulmuyor ya, hemen karsi atak, her kes kavga ariyor.
Ya sabr!!!
Soyledigimi? Yaptigimi? Ogren? Falan?
Allah iyiliğini versinBen de 30 biliyorum.
Kusura bakmayin da cok merak ediyorum daga ne demek?
Konusurken de daga diyormusunuz?
Gecen konunuzda da daga yazmistiniz bir kac kere de dikkatim cekti.
Soyledigimi? Yaptigimi? Ogren? Falan?
yine buraya duzgun yazmaya calisiyorum normalde konusurken gayet akici duzgun konusuyorum ama genclikden gelen bir sey galiba msj lari kisa kisa harfleri eksilte eksilte yazmisiz hepAnladim. Yanlis anlasildiysam ben de ozur dilerim
İlk konuda da gorunce merak ettim.yine buraya duzgun yazmaya calisiyorum normalde konusurken gayet akici duzgun konusuyorum ama genclikden gelen bir sey galiba msj lari kisa kisa harfleri eksilte eksilte yazmisiz hep
zaten sabah soracagim yapilmiyorsada gittim dr da yapicamDevlette böyle bir sınır varsa da özelde yaptırması lazım genç kadınların. Rahim ağzı kanseri yaşla ilgili değil çünkü
Ya tesekur ederim tavsiyeleriniz icin bencede yapilmali 30 u 20 si yok artik bu hastaliginBen smear yaptırdım. 30 yaşındayım ama 20 yaşından sonra yapılıyor diye biliyorum. Teste gelince; spektrum adında tipi kayık bir alet var. Onunla vajinanın içine bakıp, küçük bir fırça ile rahmin içinden örnek alıyorlar. Çok kısa bir işlem. Eğer kendini kasarsan canın yanar ama rahat olursan hafif bir rahatsızlık hissi oluşuyor o kadar. Olabildiğince rahat ol.
ARAYın sorun yakınıznızdakı saglık ocagını en dogru bılgıyı omlar verirmerhaba bayanlar. Bu gun kadin hastaliklari bolumune muane oldum rahatsizligimdan dolayi. dr hanim smar tahlili istedi hic yapdirmadim daga once burda yapma dedi bir kac tahlil daga istedi saglik ocaklari yapiyor dedi. ama ben 24 yasindayim saglik ocaklari 30 yas altina yapiyor mu bu tahlileri bilen varmi aranizda daga once yapdiran. dr hanimada soyledim bunu yapiyolar dedi , arkadasim yapilmiyor dedi size sormak istedim yapan varmi acaba tesekurler simdiden okudunuz icin
Sert bir sekilde soylediyimi ve ayipladigimi dusunmuyorum.
Kusura bakmayin diyerek gayet duzgun bir sekilde sordum merakimdan.
Neden boyle konusuyorsun, boyle turkce mi olur, git turkce oyren falam filan hic bir sey demedim.
Kimseye de bir sey sorulmuyor ya, hemen karsi atak, her kes kavga ariyor.
Ya sabr!!!
arada benimde şive olmuyor degil var var bizim yorede de ama oyle siveli degil ya konusmam ama daha diyorum konusurken daga degil ama dikat edicem bundan sonraİlk konuda da gorunce merak ettim.
Bazen dizilerde falan benzer konusma goruyorum da acaba yore filan mi diye dusundum.
Vay arkadas ya. Ne uzattiniz be. Ayipladigim hic bir sey yok. Merak ettim sordum. Zaten burda birilerinin turkcesini ayiplayacak en son kişi benim.Kusura bakmayın dedikten sonra istediğinizi söyleyebiliyor musunuz?
Daha yazarken, g ile h yanyana
Yanlış basmış bile olabilir.
O kadar üye, o kadar konu, o kadar kelimeden nasıl tuttunuz bunu hatırınızda, hayret doğrusu..
Ah şive şive)) Ben de şive yuzunden cok zorluk cekiyorum. Ne zaman agzimi acsam nerelisin diye soruyorlar))arada benimde şive olmuyor degil var var bizim yorede de ama oyle siveli degil ya konusmam ama daha diyorum konusurken daga degil ama dikat edicem bundan sonra
Hanfendi değil hanımefendiHanfendi kusur aramak icin mi cevap yazidiniz ben bir soru sordum bilen varsa danismak icin yapdiniz cok ayip daha daga ne fark eder ne demek istedimi anlamadiniz mi belki el aliskanligi belki oyle konusdugum icindir bu sizi ilgilendirmez tesekur ederim yorumunuz icin .
cok mu ki şiven ?Ah şive şive)) Ben de şive yuzunden cok zorluk cekiyorum. Ne zaman agzimi acsam nerelisin diye soruyorlar))
Eşim şiven yok diyor ama o alıştı artik oyuzden hiss etmiyor. Turk degilim, nereli oldugumu yazamam malesef, es dost tanir belki))) Başima iş almayayim)))cok mu ki şiven ?nerelisin bende merak ettim simdi
hehehe tamam tamam bende yazicakdim tam nereli oldumu vaz gecdim sildim tanidik cikar diye bende turk degilimEşim şiven yok diyor ama o alıştı artik oyuzden hiss etmiyor. Turk degilim, nereli oldugumu yazamam malesef, es dost tanir belki))) Başima iş almayayim)))
Kac yildir Turkiyedesiniz?hehehe tamam tamam bende yazicakdim tam nereli oldumu vaz gecdim sildim tanidik cikar diye bende turk degilim
Tabii ki yaptırın. Bende enfeksiyon çıktı ama tedaviden sonra geçti gitti. Keşke daha önce verseydim smear dedim de Allahtan temiz çıktı. Hiç düşünmeyin; gidin verin testinizi.Ya tesekur ederim tavsiyeleriniz icin bencede yapilmali 30 u 20 si yok artik bu hastaligin
Size smear testini neden yanlış yazdınız diye sormak yanlış olur.merhaba bayanlar. Bu gun kadin hastaliklari bolumune muane oldum rahatsizligimdan dolayi. dr hanim smar tahlili istedi hic yapdirmadim daga once burda yapma dedi bir kac tahlil daga istedi saglik ocaklari yapiyor dedi. ama ben 24 yasindayim saglik ocaklari 30 yas altina yapiyor mu bu tahlileri bilen varmi aranizda daga once yapdiran. dr hanimada soyledim bunu yapiyolar dedi , arkadasim yapilmiyor dedi size sormak istedim yapan varmi acaba tesekurler simdiden okudunuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?