• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar bakarmisiniz

Tabii ki yaptırın. Bende enfeksiyon çıktı ama tedaviden sonra geçti gitti. Keşke daha önce verseydim smear dedim de Allahtan temiz çıktı. Hiç düşünmeyin; gidin verin testinizi.
yarin ilk isim soracagim olmuyorsada gittim dr da yapicam aslinda ben yapdircakdim 3 gun ilişki olmiycak sonra ornek alicam dedi

Size smear testini neden yanlış yazdınız diye sormak yanlış olur.
Ama 'daha' yerine 'daga' yazarsanız, muayeneye 'muane' derseniz ve daha bir çok yazım hatasını yaparsanız bu dikkat çeker!
Yabancı olsanız neyse.
"Ne farkeder" diyerek basitleştirdiğiniz dilimiz.Hiç olmazsa okuyana saygınız olmalı.

Odaklanamadım bile asıl derdinize.
Sağlık ocağınız doğru bilgiyi verir diyeyim bari.

*Düzeltme
Türk değilmişsiniz.
Yine de söylüyorum "ne fark eder" diyerek küçümsemeyin, çok şey farkeder.
Doğrusunu öğrenmiş olursunuz :KK66:
😀🥰🥰

Ben de 30 biliyorum.
Kusura bakmayin da cok merak ediyorum daga ne demek?
Konusurken de daga diyormusunuz?

Gecen konunuzda da daga yazmistiniz bir kac kere de dikkatim cekti.

Sinirim bozuk sanırım benim anlamadigim bir şekilde buna 5 dk dir istemsizce guldum 😂😂😂 çok tatlısın yaa😂😂😂😂

Kusura bakmayın dedikten sonra istediğinizi söyleyebiliyor musunuz?
Daha yazarken, g ile h yanyana
Yanlış basmış bile olabilir.
O kadar üye, o kadar konu, o kadar kelimeden nasıl tuttunuz bunu hatırınızda, hayret doğrusu..
Neden hemen tepki gosteriyorsunuz? Dogrusunu soylemenin ne gibi zarari olabilir? Bundan sonra duzeltecek belki..

Sinirim bozuk sanırım benim anlamadigim bir şekilde buna 5 dk dir istemsizce guldum 😂😂😂 çok tatlısın yaa😂😂😂😂
Cok tesekkur ederim, o sizin tatliliginiz:oops:
Aslinda meraktan sormustum ama baya gomduler)))
Zaten bozuk turkcemle birilerinin turkcesine laf edecek en son kişi benim)))

Onu bunu geçtim de, evlisiniz değil mi?
Değilseniz sağlık ocağı yapacağı varsa da yapmaz test falan:)

Hanfendi kusur aramak icin mi cevap yazidiniz ben bir soru sordum bilen varsa danismak icin yapdiniz cok ayip daha daga ne fark eder ne demek istedimi anlamadiniz mi belki el aliskanligi belki oyle konusdugum icindir bu sizi ilgilendirmez tesekur ederim yorumunuz icin .
Hanımefendi*
Daha*
Konuştuğum*
Okunuyor ama çok anlaşılır olmuyor, arkadaş uyarmak istemiş ne var bunda hemen tersliyorsunuz.

30 yaş altına smear testi yapmıyorlar, istanbuldaysanız herhangi bir üniversite hastanesine giderseniz smear testini yaparlar.

hayir degilim 😀 yanliz benide gomuyolar keske ozelden sorsaydin insalar ne kadar kirici ya gercekden cok uzuluyorum bazen
Benimle alakasi yok, gecen yazdiginiz konuda da daga kelimeleri vardi ve bununla ilgili yazanlar vardi ama ne yazdiklarini hatirlamiyorum)))

Şimdi bildiğimi yazayım, 30 yaşından sonra kadınlara senede bir smear testi yaptırmayı öneriyorlar.
Muhtemelen gördüğünüz yazı o dur, 30 la alakalı kısım.
Yoksa elbette talep ettiğinizde yaparlar.

Back