• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan Şoförlerden yardım istiyorum.

zamann

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
82
0
611
48
Ankara
Merhaba kızlar;
2 küçük çocukla hiç bir yere kıpırdayamıyorum , ve bir bayanın araba kullanabilmesi neredeyse kanatları olması kadar özgürlük getiriyor diye düşünüyorum, dolayısıyla araba almaya karar verdim ama arabalar konusunda hiç bir fikrim yok.
otomatik vitesli, rahat kullanımlı büyük olmayan 2 çocukla rahat edebileceğim bir araba istiyorum ve 20.000 TL. bütçem var araba için.
SİZCE NE ALMALIYIM.Lütfen yardım.:26:

Merhaba kızlar;
2 küçük çocukla hiç bir yere kıpırdayamıyorum , ve bir bayanın araba kullanabilmesi neredeyse kanatları olması kadar özgürlük getiriyor diye düşünüyorum, dolayısıyla araba almaya karar verdim ama arabalar konusunda hiç bir fikrim yok.
otomatik vitesli, rahat kullanımlı büyük olmayan 2 çocukla rahat edebileceğim bir araba istiyorum ve 20.000 TL. bütçem var araba için.
SİZCE NE ALMALIYIM.Lütfen yardım.:26:

canım eşim 2 yıl farklı biryerde görev yaptı giderken bana opel corsa almıştı otomatik değil ama kullanımı rahat park sorunu yok fiyatıda 20 civarı şimdi eşim geldi diye değiştirdik arabayı ford fiesta filanda rahat arabalar bi göz gezdir araba sitelerine

konunun alyans ve takıyla ilgisi ne :))

20000e otomatik vites biraz zor bulursun bence
baya düşük model olması lazım
ben yeni aldım otomaitk vites yaris ama benimki sıfır

Back