Bayan=Para

Bu tür işlerde(tadımlık,kasiyerlik falan) güzellikten çok güleryüz daha öncelikli bence. Bende markette en çok kanımın ısındığı,kolay gelsin deyince teşekkür eden sevecen tiplerin kasasına gidiyorum. Güleryüzlü bir insansanız diğer şahıslar sizi kıskanmış olabilir.

Ayni iste ben de calistim senelerce. Çok acimasiz eleştirilere maruz kalan arkadaşlara bende şahit oldum. Çok aptalca istekleri var bana mini etek giy demişlerdi büyük tepkiyle red ettim. Normalde giyerim ama orada maksat başka ben kendimi pazarlamiyorum. Amaç müşteriyi ikna etmektir. Tepkini koyman güzel olmuş. Bence calisma bu iste gururunu zedeleyip özgüvenini kaybetmektense calisma kesinlikle, heleki bunu duyduysan.Ve Allahin yarattigi her kul güzeldir boyle düşüncelere kkapilma o onlarin densizligi, orani burani acsaydin begenirlerdi seni emin ol. Başka parti time isler bulabilirsin.:)

Bayan demesek daha guzel olurdu. Kadinsin sen bayan degil.

Kadinin para olarak gorulmesi gibi bisey anlamadim ben bu konudan. Bazi islerde guzel ve alimli olmak onemlidir. Kadin icin de erkek icin de gecerli. Askerlikte bile erkeklerin yakisikli uzun boylu olanlari ayrilir. Cumhurbaskanligi muhafiz alayina verilir mesela. Bunda gucenecek bir sey yok. He alt tarafi sucuk tattirilacaksa kimse kiz guzel mi diye bakmaz. Iki patavatszdan sanane.

hiç işim yol sizi takıcam kafaya ben işim var mesleğim var dikkat çekmek istesem sürekli konu açar ilgi toplardım kaç senedir bu sitedeyiö ben bak kaç konum varmış burada insanları kandırmanıza kızıyorum açıklayın peki bursla gittiğim güzel bir bölüm dururken okurken neden kpss ye giriyorsunuz başka konuda atanabilir miyim diye soruyorsunuz kim kazandığı öyle bir bölümü bırkır da lise mezunu olarak kpss ye girer memurluğu tercih eder aileniz boşa mı uğraştı sizi üniye kaydettirmr içim hangisi doğru peki siz bursla okuyorsunuz diye zengin akraba kızın kıskanıp ailenixi beğenmemenizde mi yalan

neyin kafasını yaşıyor asıl o aşagılık kız
sen para kazanmak için o işe gittin kendini beğendirmeye gitmedin!
sabah sabah sinir etti !!!
direk gidip ağzının payını verseydin .
senin amacın farklı galiba deseydin !!!!

Boyle bi uye daha yeni sutlandi.
Kendini oldugundan farkli gosteriyodu, tum soyledikleri yalanmis, sok olmustuk.
Kimseye guvenemicez mi ki artik?

Bi de marketlerde urun tattiran calisanlarda hic olaganustu bi guzellik gormedim ben simdiye kadar
Bi arkadas demis, boyle islerde guzellikten cok guleryuz onemlidir.

Ahahhh bilginiz bu kadar işte. Ben psikoloji okumuyorum ögretmenlik okuyorum. Burslu % 75 oldu 6bin öduycektim maddiyatim yetmedi devlete de puanim yetmedi. Eger bi elestiri yada boyle kendini ispatlamak icin dikkat cekmek istiyosan bidahakine dogru oku da rezil olma. Memur olursam okulu birakacagimi da kim soyledi hem okuyan hem çalışan memur görmedin demek
Insanlari neden kandirayim kiskancliklarimi hirslarimi yaziyorum ki çare bulayim. Kendimi tam oldugum gibi yazıyorum olumsuz yönlerimi de. Dikkat cekmek istiyosaniz baska üye bulun

Guzellik her yerde kazanir. Ondan yeni nesil beyinlerini gelistirmek yerine , dis gorunusune onem veriyor.

Guzel ve zeki : Vay beee cok sanslisin.

Guzel ve zeki degil : Ortada derecede sanslisin.

Guzel degil ve zeki : Bir derece sanslisin. Ufukta isik olabilir ama olmayabilirde.

Guzel degil ve zeki degil : Allah kurtarsin.

Dipsiz Not: Bu mesajima kimse atlamasin. Dunyanin kadina bakisi uzerine yazdim bunu, onayladigimdan degil.

Şimdi normal insanları düşünelim. Normal insan tadımlık mevzularda ne yapar ikiye ayrılır. Zaten bir sucuk markası vardır güvendiği ve ondan alır her zaman yeniliklere açık değildir geçer gider. Diğer normal insanlar da sabit bir markası yoktur tadına bakıp alma eğilimden olabilirler ve denerler. Bu insanlara orda kim olsa sucuk tattırabilir. Bir tane robot olsa bile farketmez.
Bir de şöyle tipler vardır ki ordaki güzel kızla iki sohbet edeyim diye o sucuğu tadar biraz da yaranayım diye o sucuğu alır. İşte malesef bazı satıcıların hedef kitlesi böyle zavallı insanlar. Bu sadeve sucuk reyonunda böyle değil. Her türlü açılışta, araba furalarında bilimum standlarda bu böyle. Bunu değiştirmek içinse çok köklü bir değişim gerekiyor malesef.

canım sen önceki konularını gündeme almayalım deyince ister istemez bi göz attım neler yazmışsın diye. ben olsaydım hırs yapardım işe gitmeye devam ederdim. her daim gözlerinin önünde bulunmak beni keyiflendirirdi :) görüntünle ilgili her ne olursa olsun mutsuz hissetme. ne kadar çirkin kadınlar var, mükemmel erkekler buluyolar kendilerine. önemli olan kendine güvenmek. canım eğer istersen özelden bana yazabilirsin hatta fotolarını da atabilirsin belki de farkında olmadığın güzelliklerin vardır ve kendine haksızlık ediyosundur.

canim ara ara o isleri yaptim ben
görünüs evet önemli ama bunun guzel yada cirkin olmakla ilgiis yok bence
prezentabl derler ya
bakimli temiz olmalisin
tertipli duzenli
sunu unutma bir bayanin guzel olmasi evet cok onemli ama daha önemli olan sey
bakimli temiz duzgun giyimli
kendine guveni olan yapisi olmali
sunuda unutma
hayatin boyunca yapacagin tum islerde bunlar önemli olacak
o sucuklari tattiran kiz guzel olmayabilir ama guleryuzlu bakimli
saci basi duzgun kilik kiyafet duzgun
diksiyonu duzgun olmali
bunlar sart bence

bunlar bir kenara o kasiyer kizina okkali bir cevap verirdim ben :)

adamlar ayrı patron ayrı saçmalamış ... düştüğün notla eski konularına bakma isteği uyandırdın....

Sizin babanız calısmanıza izin vermiyordu yanlıs hatırlamıyorsam. Noldu vaz mı gecti?

işe gitmeye devam et senn hakkında konuşan adamın suratına bile bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…