- 23 Ağustos 2012
- 50.012
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.301
- 898
Tesekkur ederim gülümsettinizKadin = para diyemeyiz, ama seks=para bir gercek. Atalarimiz sex sells, demisler.
Simdi her zaman reklam kampanyalarinda, cinsellik pazarlanir. BU kampanyalarda da siradan, eli yuzu duzgun kadin/erkek degil; gercekten guzel/cekici/farkli kadin/erkekler oynar. Neden derseniz, insanoglu guzele bakmaya programlidir, guzel bir kadin/erkek varken kimse yanindaki siradana bakmaz. Bunda yuksunecek bir sey yok, evrimin kurali bu, genlerimize bu sekilde kodlu. Hayatin ve evrimin gercegi, guzel olanin her zaman avantajli oldugu yonunde, dunyanin duzeni bu, bunu boylece kabullenin.
Simdi sizin konunuza geleyim, sonucta Armani Jeans reklaminda oynamiyorsunuz, arkadaslarin dedigi gibi de stand tanitimi ve malzeme de sucuk. Insanlar standtaki insanin tipine gore degil, sucugun kokusuna, tadina, kalitesine gore karar veriyor, tiple bunun uzaktan yakindan ilgisi yok, o elemanlar sacmalamislar, ayrica abazalar. Sizden onceki hanimi daha cekici buluyorlarmis, ona bakmak daha cok hoslarina gidiyormus, onun icin boylece zirvalamislar, yoksa mudurun de dedigi gibi sizi degil sucugu pazarliyorlar. Bu otbeyinli abazalari dikkate almayin, mudur %100 hakli. Bu gerzeklerde kafa olsaydi zaten amele olmazlardi, mudur olurlardi.
Tesekkur ederim gülümsettiniz
Şuan sosyal bilgiler öğretmenliği okumuyor musun,özele maddiyat yemedi,devlete de puanım yetmedi yazmışsın.Ahahhh bilginiz bu kadar işte. Ben psikoloji okumuyorum ögretmenlik okuyorum. Burslu % 75 oldu 6bin öduycektim maddiyatim yetmedi devlete de puanim yetmedi. Eger bi elestiri yada boyle kendini ispatlamak icin dikkat cekmek istiyosan bidahakine dogru oku da rezil olma. Memur olursam okulu birakacagimi da kim soyledihem okuyan hem çalışan memur görmedin demek
Insanlari neden kandirayim kiskancliklarimi hirslarimi yaziyorum ki çare bulayim. Kendimi tam oldugum gibi yazıyorum olumsuz yönlerimi de. Dikkat cekmek istiyosaniz baska üye bulun
Evet psikolojiye devlete puan yetmedi özele de para. Simdi sosyal b ögr okuyorum noldukiŞuan sosyal bilgiler öğretmenliği okumuyor musun,özele maddiyat yemedi,devlete de puanım yetmedi yazmışsın.
Özele maddiyat yetmedi Devleti'de puan yetmedi yazmışsın ya o yüzden sordum bir sorun yok.İhl mezunuydun peki puanın kırıldımı sosyal bilgilerde.Evet psikolojiye devlete puan yetmedi özele de para. Simdi sosyal b ögr okuyorum nolduki
Kiz Misscherry- oldurdun beni gulmekten. Kiz hangi atamiz o sex sells diyen) Amerikali atalarimiz mi )
Bu tür işlerde(tadımlık,kasiyerlik falan) güzellikten çok güleryüz daha öncelikli bence. Bende markette en çok kanımın ısındığı,kolay gelsin deyince teşekkür eden sevecen tiplerin kasasına gidiyorum. Güleryüzlü bir insansanız diğer şahıslar sizi kıskanmış olabilir.
Maalesef bazı yerlerde eleman değil manken arıyorlar sanki... Başta kozmetik mağazaları olmak üzere bazı yerlerde de çalışanlarından illa makyaj yapmalarını istiyorlar. Genç yaşta tazecik ciltlerine 5 kuruş para için yapılan tahribat üzücü, dandik kapitalist sistem işte... Değişmesi dileğiyle...
.
Bunu ben de hic mi hicnlayamamisimdir, kozmetik satan magazalarin satis gorevlileri , 20 yasinda kizlar olsa bile 1 ton makyajla. Hem cok kotu , yapay gorunuyor, hem de gereksiz, satislara bir etkisi yok.
Neden sattiklari urunleri kullanmak zorundalar gibi garip bir mantik var kozmetik magazalarinda bilmiyorum, bu kafaya gore iccamasiri magazlarindaki satis gorevlileri ustlerinde iccamasiriyla satis yapmali. Kasaplar nasil satis yapar bilemem tabi, iskeletleriyle mesela
Merhaba kızlar
Çok yakin bi arkadasim markette haftasonları tadımlık olarak çalışıyordu yani sucuk dener misiniz falan. Üni sinavina tekrar hazirlanmaya karar vermişti ve artik haftasonlari markete gidemem yerime sen gidebilir misin dedi (günlük 50 tl). Bende ögrenciyim haliyle sevinerek kabul ettim. Cuma gittim konuştum(ilk defa yapmıyorum bayramdan önce baska markette seker reyonunda calismistim). Neyse bugun basladim kasiyer kızın ve ortalikta kravatla gezen daha iş yaptigini anlamadigim bi adamla konusmalarina kulak misafiri oldum. -yeni kiz bu muymuş +evet galiba -böyle eleman olmaz dikkat cekici ve güzel olması lazım para kazanmaya calisiyoruz şu7rda" dedi. Kısık konusuyorlar ama harfi harfine duydum ve beynime kazındı. Ayakta zor durdum ve cikista müdürle konustum tonton bi amca ben gelemiycem boyle boyle kulak misafiri oldum dedim. O da sacmalama biz seni pazarlamiyoruz olurmu oyle sey X in yerini aratmadin bugun vs dedi. Iste kizlar bi bayani bile para vesilesi olarak görüyorlar. Cirknlik konusunda zaten asagilik kompleksim var iyice moralim bozuldu. Yarin işe gidicem ama haftaya gitmeli miyim sizce?
Not: onceki actigim konulardan buraya tasinan bi yorum görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?