Bayan=Para

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
78
Merhaba kızlar
Çok yakin bi arkadasim markette haftasonları tadımlık olarak çalışıyordu yani sucuk dener misiniz falan. Üni sinavina tekrar hazirlanmaya karar vermişti ve artik haftasonlari markete gidemem yerime sen gidebilir misin dedi (günlük 50 tl). Bende ögrenciyim haliyle sevinerek kabul ettim. Cuma gittim konuştum(ilk defa yapmıyorum bayramdan önce baska markette seker reyonunda calismistim). Neyse bugun basladim kasiyer kızın ve ortalikta kravatla gezen daha iş yaptigini anlamadigim bi adamla konusmalarina kulak misafiri oldum. -yeni kiz bu muymuş +evet galiba -böyle eleman olmaz dikkat cekici ve güzel olması lazım para kazanmaya calisiyoruz şu7rda" dedi. Kısık konusuyorlar ama harfi harfine duydum ve beynime kazındı. Ayakta zor durdum ve cikista müdürle konustum tonton bi amca ben gelemiycem boyle boyle kulak misafiri oldum dedim. O da sacmalama biz seni pazarlamiyoruz olurmu oyle sey X in yerini aratmadin bugun vs dedi. Iste kizlar bi bayani bile para vesilesi olarak görüyorlar. Cirknlik konusunda zaten asagilik kompleksim var iyice moralim bozuldu. Yarin işe gidicem ama haftaya gitmeli miyim sizce?
Not: onceki actigim konulardan buraya tasinan bi yorum görmek istemiyorum

Bazi islerde evet dikkat cekmek onemli o yuzden bir icim su kizlarimiz manken oluyor ya ama senin yaptigin iste guzellik cok onemli degil ben sucugun markasina bakarim tadim yapana degil takilma boyle seylere

Yaptıkları terbiyesizlik o konuda hemfikirim fakat patron dediğiniz bey amcadaki o "açıksözlülük(!)" nedir yahu?

Çok ayıp ve kaba bir tabir ne olursa olsun kullanılmamalı.

peynir sucuk almaya gelen sanki onlarin kara kasina gözüne geliyor Allah askina. Saçma insanların saçma sapan laflarini neden dert ediyorsunuz..

Ne güzel mudur beğenmiş sizi gel demis gidin kazanin paranizi. Belki markette yer olur oraya alirlar hem okur hem calisirsin..

Öyle her konuşan yüzünden is birakirsan omur boyu evde durman lazim. Güçlü olmalisin

Ona da ayrı şaşırdım adam çok kafa dengi matrak ama bu kadar da beklemiyordum
Valla çok rahatsız edici. Şaşırmak da baya bir haklısın. Neyse, konu aslından sapmasın ben ayrıca belirteyim dedim çünkü beni çok rahatsız etti okuduğumda.

Kasiyer ve müdür dediğiniz şahısların kurdukları cümlelerden nasıl biri oldukları anlaşılıyor zaten. Okuyup çalışmak çok güzel gerçekten devam etmenizi öneririm.

Tesekkur ederim moral oldu :)

yok artık...alımlı olmayanlar çalışmasın o zaman
kaldı ki kime göre neye göre güzel/çirkin...

Işte kızlar en çok sinirimi bozan da bir bayanın para olarak görülüp güzelliğinin kullanılması. Elim yüzüm düzgün ama daha güzel kiz gelse memnun olacaklardi. Insanlar çok acımasız

Işte kızlar en çok sinirimi bozan da bir bayanın para olarak görülüp güzelliğinin kullanılması. Elim yüzüm düzgün ama daha güzel kiz gelse memnun olacaklardi. Insanlar çok acımasız
kendisi süper model olduğundan mı orda densiz

Özel sektör o kadar acımasız ki.. Üniversiteye ilk başladığım sene iş ararken sigara standı işi gördüm bir ilanda, başvurdum, kabul ettiler. Ertesi gün gittim çalışmaya, üstümde spor bir gömlek, altımda pantolon.. adam beni görünce şeytan çarpmışa döndü. "kızım sigara standında çalışmaya böyle gelinir mi, ben sana mini etek giyeceksin demedim mi" dedi. Dememişti. "Demediniz, deseydiniz çalışmayı kabul etmezdim. Neden sigara satarken mini etek giyeyim ki" dedim. Aynen şu cümleyi kurdu; "sen burada sigarayı değil bacaklarını satmış oluyorsun, adam gider tekelden alır sigarasını yoksa neden senden alsın" Hayatımda bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum. Yaşım daha 17 bile değildi. Adama" sen benim bacağımı satmaya çalışırsan yemin ederim seni öldürür organlarını satarım" dedim. Can havliyle kaçtım oradan..

İş hayatında böyle insanlar var malesef, hep olacaklar, hep bir yerlerde karşına çıkacaklar. Sana tavsiyem, asla ezdirme kendini bu insanlara. Gerekirse işinden ol ama mobbinge izin verme. Lafını esirgeme.

O kadar pismanim ki cevap vermedigime. Sanirim o anki şokla veremedim. Yarin ne olacak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…