Ona da ayrı şaşırdım adam çok kafa dengi matrak ama bu kadar da beklemiyordumYaptıkları terbiyesizlik o konuda hemfikirim fakat patron dediğiniz bey amcadaki o "açıksözlülük(!)" nedir yahu?
Valla çok rahatsız edici. Şaşırmak da baya bir haklısın. Neyse, konu aslından sapmasın ben ayrıca belirteyim dedim çünkü beni çok rahatsız etti okuduğumda.Ona da ayrı şaşırdım adam çok kafa dengi matrak ama bu kadar da beklemiyordum
peynir sucuk almaya gelen sanki onlarin kara kasina gözüne geliyor Allah askina. Saçma insanların saçma sapan laflarini neden dert ediyorsunuz..
Ne güzel mudur beğenmiş sizi gel demis gidin kazanin paranizi. Belki markette yer olur oraya alirlar hem okur hem calisirsin..
Öyle her konuşan yüzünden is birakirsan onur boyu evde durman lazim. Güçlü olmalisin
Tesekkur ederim moral oldu :)peynir sucuk almaya gelen sanki onlarin kara kasina gözüne geliyor Allah askina. Saçma insanların saçma sapan laflarini neden dert ediyorsunuz..
Ne güzel mudur beğenmiş sizi gel demis gidin kazanin paranizi. Belki markette yer olur oraya alirlar hem okur hem calisirsin..
Öyle her konuşan yüzünden is birakirsan onur boyu evde durman lazim. Güçlü olmalisin
kendisi süper model olduğundan mı orda densizIşte kızlar en çok sinirimi bozan da bir bayanın para olarak görülüp güzelliğinin kullanılması. Elim yüzüm düzgün ama daha güzel kiz gelse memnun olacaklardi. Insanlar çok acımasız
O kadar pismanim ki cevap vermedigime. Sanirim o anki şokla veremedim. Yarin ne olacak bakalimÖzel sektör o kadar acımasız ki.. Üniversiteye ilk başladığım sene iş ararken sigara standı işi gördüm bir ilanda, başvurdum, kabul ettiler. Ertesi gün gittim çalışmaya, üstümde spor bir gömlek, altımda pantolon.. adam beni görünce şeytan çarpmışa döndü. "kızım sigara standında çalışmaya böyle gelinir mi, ben sana mini etek giyeceksin demedim mi" dedi. Dememişti. "Demediniz, deseydiniz çalışmayı kabul etmezdim. Neden sigara satarken mini etek giyeyim ki" dedim. Aynen şu cümleyi kurdu; "sen burada sigarayı değil bacaklarını satmış oluyorsun, adam gider tekelden alır sigarasını yoksa neden senden alsın" Hayatımda bu kadar aşağılandığımı hatırlamıyorum. Yaşım daha 17 bile değildi. Adama" sen benim bacağımı satmaya çalışırsan yemin ederim seni öldürür organlarını satarım" dedim. Can havliyle kaçtım oradan..
İş hayatında böyle insanlar var malesef, hep olacaklar, hep bir yerlerde karşına çıkacaklar. Sana tavsiyem, asla ezdirme kendini bu insanlara. Gerekirse işinden ol ama mobbinge izin verme. Lafını esirgeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?