- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.871
- 748
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç işim yol sizi takıcam kafaya ben işim var mesleğim var dikkat çekmek istesem sürekli konu açar ilgi toplardım kaç senedir bu sitedeyiö ben bak kaç konum varmış burada insanları kandırmanıza kızıyorum açıklayın peki bursla gittiğim güzel bir bölüm dururken okurken neden kpss ye giriyorsunuz başka konuda atanabilir miyim diye soruyorsunuz kim kazandığı öyle bir bölümü bırkır da lise mezunu olarak kpss ye girer memurluğu tercih eder aileniz boşa mı uğraştı sizi üniye kaydettirmr içim hangisi doğru peki siz bursla okuyorsunuz diye zengin akraba kızın kıskanıp ailenixi beğenmemenizde mi yalanIlla yemin mi edeyim ?? Su son sıklıkla 2 gundur konu açıyorum eski konularima bakmayin demedim buraya tasinayin dedim. Hayir yani dikkat cekince madalya mi takicaklar neyin kafasinj yasiyosun? Ha icine cok dert olduysa özelden face adresimi veririm bakarsın yalanmi dogrumu. Tc no gelince sifresini zaten ta ygs doneminde birlikte almistik tc no zaten vardi benimkide onda var. Asil dikkat cekmeye çalışan sensin. O özel üni meselsi de agustosta açmisim farkindaysan yeni değil.! Sana üzüldüm bu kadar kafana takmissin
Boyle bi uye daha yeni sutlandi.Ya anlamıyorum sürekli konu açıp dikkat çekmeye mi çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz. Daha dün akşam arka arkaya iki konu açmışsın birinde kpss den 85 aldım demişsin, birinde arkadaşımın notuna baktım da az almış ama beni atadı yüksek söyledi yalan dedi kırıldım demişsin, sonra haftasonu markette çalışmaya başladım diyorsun. Kim arkadaşının tc kimlik nosunu filan ezbere biliyor sizin gibi acaba. Eski konularıma bakmayın diye uyarmak ne ya foyalarınız ortaya çıkmasın diye mi. Hem psikoloji bölümü okuyorum üniversitede diyorsun eski konunda sonra kpss girdim atanır mıyım diyorsunuz peki yine eski konunuza ithafen diyorum %75 bursla kazandığın okulu elinin tersiyle itecek misin yani. Daha iyi para kazanmak elindeyken mezun oldığunda; kpss den atanmak ne demek. Ayrıca yine açtığın bir konuda, yok efendim fakirlikten bıktım akrabam 24 bin verip özel okula gidiyor altında arabası var benimkilerde yok ben bursla ancak gidiyorum filan sonuçta ne olursa olsun eğer doğruysa tabi üniversiteye gidiyorsun ama biri özele gidiyor da arabası var diye kıskanıyorsn kesin o kpss ye giren ve notuna baktım kötü almış dediğin arkadaşını da kıskanıyorsun. Üniversiteye gittiğini de zannetmiyorum, kpss den 85 aldığını daç Hayır yani bana ünide bir bölüm kazanmışken hem de psikoloji gibi bir bölümü, kpss ye girmeyi ve atanır mıyım diye sormanın mantığını açıklar mısınız. Bu koununuz da asılsız. Her dakika konu açıyorsun hepsi birbirinden alakasız. Tabii eski konularınıza bakacağız ki tezatlıkları görelim dimi yoksa böyle aptak yerine koyuyorsunuz insanları.
Ahahhh bilginiz bu kadar işte. Ben psikoloji okumuyorum ögretmenlik okuyorum. Burslu % 75 oldu 6bin öduycektim maddiyatim yetmedi devlete de puanim yetmedi. Eger bi elestiri yada boyle kendini ispatlamak icin dikkat cekmek istiyosan bidahakine dogru oku da rezil olma. Memur olursam okulu birakacagimi da kim soyledi hem okuyan hem çalışan memur görmedin demekhiç işim yol sizi takıcam kafaya ben işim var mesleğim var dikkat çekmek istesem sürekli konu açar ilgi toplardım kaç senedir bu sitedeyiö ben bak kaç konum varmış burada insanları kandırmanıza kızıyorum açıklayın peki bursla gittiğim güzel bir bölüm dururken okurken neden kpss ye giriyorsunuz başka konuda atanabilir miyim diye soruyorsunuz kim kazandığı öyle bir bölümü bırkır da lise mezunu olarak kpss ye girer memurluğu tercih eder aileniz boşa mı uğraştı sizi üniye kaydettirmr içim hangisi doğru peki siz bursla okuyorsunuz diye zengin akraba kızın kıskanıp ailenixi beğenmemenizde mi yalan
canım sen önceki konularını gündeme almayalım deyince ister istemez bi göz attım neler yazmışsın diye. ben olsaydım hırs yapardım işe gitmeye devam ederdim. her daim gözlerinin önünde bulunmak beni keyiflendirirdi :) görüntünle ilgili her ne olursa olsun mutsuz hissetme. ne kadar çirkin kadınlar var, mükemmel erkekler buluyolar kendilerine. önemli olan kendine güvenmek. canım eğer istersen özelden bana yazabilirsin hatta fotolarını da atabilirsin belki de farkında olmadığın güzelliklerin vardır ve kendine haksızlık ediyosundur.Merhaba kızlar
Çok yakin bi arkadasim markette haftasonları tadımlık olarak çalışıyordu yani sucuk dener misiniz falan. Üni sinavina tekrar hazirlanmaya karar vermişti ve artik haftasonlari markete gidemem yerime sen gidebilir misin dedi (günlük 50 tl). Bende ögrenciyim haliyle sevinerek kabul ettim. Cuma gittim konuştum(ilk defa yapmıyorum bayramdan önce baska markette seker reyonunda calismistim). Neyse bugun basladim kasiyer kızın ve ortalikta kravatla gezen daha iş yaptigini anlamadigim bi adamla konusmalarina kulak misafiri oldum. -yeni kiz bu muymuş +evet galiba -böyle eleman olmaz dikkat cekici ve güzel olması lazım para kazanmaya calisiyoruz şu7rda" dedi. Kısık konusuyorlar ama harfi harfine duydum ve beynime kazındı. Ayakta zor durdum ve cikista müdürle konustum tonton bi amca ben gelemiycem boyle boyle kulak misafiri oldum dedim. O da sacmalama biz seni pazarlamiyoruz olurmu oyle sey X in yerini aratmadin bugun vs dedi. Iste kizlar bi bayani bile para vesilesi olarak görüyorlar. Cirknlik konusunda zaten asagilik kompleksim var iyice moralim bozuldu. Yarin işe gidicem ama haftaya gitmeli miyim sizce?
Not: onceki actigim konulardan buraya tasinan bi yorum görmek istemiyorum
Vazgecti sayilmaz marketler eve yakin diye izin verdi baska yere gidiyim desem aslaSizin babanız calısmanıza izin vermiyordu yanlıs hatırlamıyorsam. Noldu vaz mı gecti?