Bayan=Para

BAŞLIK ÇOK SAÇMA OLMUŞ BAYAN EŞİT TİR PARA BAYANLARI BASİTE İNDİRGEMİŞSİN BAYAN SADECE BEDENİYLE Mİ YAŞIYOR AYABBAYAN EŞİTTİR DÜNYA BAYAN EŞİTTİR HAYAT BAYANSIZ HAYAT DURUR

Paspal bir insan yanımda çalışssın bende istemem..onun haricinde güzel dir vs bunlar boş . Temiz görünümlü olduktan sonra. Kimene müdürde sorun yapmamış siZde takılmayın densiZlere!

.

BAŞLIK ÇOK SAÇMA OLMUŞ BAYAN EŞİT TİR PARA BAYANLARI BASİTE İNDİRGEMİŞSİN BAYAN SADECE BEDENİYLE Mİ YAŞIYOR AYABBAYAN EŞİTTİR DÜNYA BAYAN EŞİTTİR HAYAT BAYANSIZ HAYAT DURUR
Elestirdigim şeyi başlık olarak yazdim onlar öyle dusunuyor manasinda.
Bayan annedir eşdir evin direğidir. Maalesef özel sektörde para demek..

P
Paspal bir insan yanımda çalışssın bende istemem..onun haricinde güzel dir vs bunlar boş . Temiz görünümlü olduktan sonra. Kimene müdürde sorun yapmamış siZde takılmayın densiZlere!

.
O kadar özenmiştimki bugün kendime. Makyaj yasak dedi arkadaşım bi makyajim eksikti.

Elestirdigim şeyi başlık olarak yazdim onlar öyle dusunuyor manasinda.
Bayan annedir eşdir evin direğidir. Maalesef özel sektörde para demek..
öyle düşünüyorsan orada çalışma çalışmak sadece para için yapılmaz insan çalıştığı ortamda da kendini rahat ve mutlu hissetmeli

Hayat kendini bilmez kibir abideleriyle dolu .
Boşver takma , sen kendi işine bak .
Onlar boş konuştuklarıyla kalsınlar .

Yanlış ama böyle bir algı var malesef; eski okulumun futbol takımlarına sponsor arıyorduk, esnaflara falan uğrayacaktık. Müdürüm beni de çağırdı, sonra yanlış anlaşılmamak için işte güven duysunlar diye yanımızda bayan olsun dedi. Öyle toparlamıştı. (güzel olduğum için falan değil yani öyle demek istemiyorum, yanlış anlaşılmasın; sarışınım ya daha dikkat çekerim diye düşündü sanırım, yada benim hüsnü kuruntum )
Erkeklerin böyle bir bakış açısı var, ben hiçte etkili olduğunu sanmıyorum, kim güzel kız var diye aynı marketi tercih ederki; ya da kızları güzel bulmadığı için bir markete girmez. Saçma

Bu mantık hala var..
Eski Türk filmlerinin yan etkileri malesef

Ya anlamıyorum sürekli konu açıp dikkat çekmeye mi çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz. Daha dün akşam arka arkaya iki konu açmışsın birinde kpss den 85 aldım demişsin, birinde arkadaşımın notuna baktım da az almış ama beni atadı yüksek söyledi yalan dedi kırıldım demişsin, sonra haftasonu markette çalışmaya başladım diyorsun. Kim arkadaşının tc kimlik nosunu filan ezbere biliyor sizin gibi acaba. Eski konularıma bakmayın diye uyarmak ne ya foyalarınız ortaya çıkmasın diye mi. Hem psikoloji bölümü okuyorum üniversitede diyorsun eski konunda sonra kpss girdim atanır mıyım diyorsunuz peki yine eski konunuza ithafen diyorum %75 bursla kazandığın okulu elinin tersiyle itecek misin yani. Daha iyi para kazanmak elindeyken mezun oldığunda; kpss den atanmak ne demek. Ayrıca yine açtığın bir konuda, yok efendim fakirlikten bıktım akrabam 24 bin verip özel okula gidiyor altında arabası var benimkilerde yok ben bursla ancak gidiyorum filan sonuçta ne olursa olsun eğer doğruysa tabi üniversiteye gidiyorsun ama biri özele gidiyor da arabası var diye kıskanıyorsn kesin o kpss ye giren ve notuna baktım kötü almış dediğin arkadaşını da kıskanıyorsun. Üniversiteye gittiğini de zannetmiyorum, kpss den 85 aldığını daç Hayır yani bana ünide bir bölüm kazanmışken hem de psikoloji gibi bir bölümü, kpss ye girmeyi ve atanır mıyım diye sormanın mantığını açıklar mısınız. Bu koununuz da asılsız. Her dakika konu açıyorsun hepsi birbirinden alakasız. Tabii eski konularınıza bakacağız ki tezatlıkları görelim dimi yoksa böyle aptak yerine koyuyorsunuz insanları.

Fakat ne analiz yapmışsınız, tebrik etmeden duramayacağım

Illa yemin mi edeyim ?? Su son sıklıkla 2 gundur konu açıyorum eski konularima bakmayin demedim buraya tasinayin dedim. Hayir yani dikkat cekince madalya mi takicaklar neyin kafasinj yasiyosun? Ha icine cok dert olduysa özelden face adresimi veririm bakarsın yalanmi dogrumu. Tc no gelince sifresini zaten ta ygs doneminde birlikte almistik tc no zaten vardi benimkide onda var. Asil dikkat cekmeye çalışan sensin. O özel üni meselsi de agustosta açmisim farkindaysan yeni değil.! Sana üzüldüm bu kadar kafana takmissin

Ahahahhh şimdi çaktim durumu. Madem analize kalkıştin dikkatli okusaydin psikoloji devketi kazanamadim özele de param yetmedi gidemedim diye dert ettim. Şu an sosyal b ögretmenlgi okuyorum bidahakine iyi oku analist

Bazı işlerde evet, dış görünüş önemli, sadece bayan değil, erkeğin de göze hoş gelmesini istiyorlar. Bu yüzden Para=Güzellik mi desen daha doğru olurdu sanırım. Fakat sucuk işi, valla bana en çok sucuk yedirten kişi Kadir Çöpdemir. Pek de yakışıklı olduğu söylenemez

kafana takmamalısın sonuçta tadımcısın ve kim ne derse desin tipinin önemi yok.. ki merchandiser olsan bile önemi yok emin ol.. kim ne derse desin takma..

Ben olsam çok uğraşırdım ve yapıp yapılacak en iyi satışları yaptıktan sonra gayet açık bir biçimde pazarlamanın güzellikten çok ikna etme becerisiyle ilgili olduğunu hem kasiyere hem de o adamlara söylerdim.
Azcık edep ya hu.

Konu sahibinin açtığı konuları ben de biliyorum ve eleştirdiğim çok yanı var fakat siz de düzgün okumamışsınız.
Kız 18 yaşında, liseyi bitirmiş %75 burslu psikolojiye puanı yetiyormuş, ailesinin maddi durumundan dolayı yazmamış ve eğitim fakültesine girmiş.
Kpss ye gelince lise düzeyine girmiş ve zaten üniversite sınavına hazırlanmış bir insanın o kolay sınavdan 85 alması çok normal, hatta benim arkadaşlarım 90-95 aralığında almışlardı aynı yaş ve durumda.
Üniversite okurken de insanlar memur olarak çalışabilirler, ikinci öğretim diye bir şey var.
Eğitim Fakültesi bitirip atanamayan çok fazla öğretmen var.
Memur olursa ve ilerde yeniden kurumlar arası geçiş gelirse öğretmenliğe de geçebilir.
Arkadaş olayına gelince de konu sahibi zaten çook kıskanç.
Tabii ki ona bakıp kendisiyle kıyaslayacak.
E huyu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…