Ya anlamıyorum sürekli konu açıp dikkat çekmeye mi çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz. Daha dün akşam arka arkaya iki konu açmışsın birinde kpss den 85 aldım demişsin, birinde arkadaşımın notuna baktım da az almış ama beni atadı yüksek söyledi yalan dedi kırıldım demişsin, sonra haftasonu markette çalışmaya başladım diyorsun. Kim arkadaşının tc kimlik nosunu filan ezbere biliyor sizin gibi acaba. Eski konularıma bakmayın diye uyarmak ne ya foyalarınız ortaya çıkmasın diye mi. Hem psikoloji bölümü okuyorum üniversitede diyorsun eski konunda sonra kpss girdim atanır mıyım diyorsunuz peki yine eski konunuza ithafen diyorum %75 bursla kazandığın okulu elinin tersiyle itecek misin yani. Daha iyi para kazanmak elindeyken mezun oldığunda; kpss den atanmak ne demek. Ayrıca yine açtığın bir konuda, yok efendim fakirlikten bıktım akrabam 24 bin verip özel okula gidiyor altında arabası var benimkilerde yok ben bursla ancak gidiyorum filan sonuçta ne olursa olsun eğer doğruysa tabi üniversiteye gidiyorsun ama biri özele gidiyor da arabası var diye kıskanıyorsn kesin o kpss ye giren ve notuna baktım kötü almış dediğin arkadaşını da kıskanıyorsun. Üniversiteye gittiğini de zannetmiyorum, kpss den 85 aldığını daç Hayır yani bana ünide bir bölüm kazanmışken hem de psikoloji gibi bir bölümü, kpss ye girmeyi ve atanır mıyım diye sormanın mantığını açıklar mısınız. Bu koununuz da asılsız. Her dakika konu açıyorsun hepsi birbirinden alakasız. Tabii eski konularınıza bakacağız ki tezatlıkları görelim dimi yoksa böyle aptak yerine koyuyorsunuz insanları.