Bayan arkadaşlık kurmak istiyorum

burası kadınlar kulübü diye arkadaş bayan(değil kadın!!!) arkadaş aranacağını zannetmiş sanırsam. :) sen olayı çok yanlış anlamışsın bacım :KK48:

Merhaba ben 11 yıllık evli bi bayanım 1 çocuk annesiyim istanbul anadolu yakasında oturuyorum buralarda arkadaşlık kurabileceğim bayan arkadaş arıyorum inşallah dertleşeceğim iyi bi arkadaş bulurum

Ehehehe:))
Arkadaşınız mı yok !! Kapınızı kimse çalmıyor mu!! Artık dert değil!! Neyse ki kk var:))
Seviyeli, düzgün bağyanlar el verin , bu bağyanın yalnızlığına son verelim.

Neden herkes eleştirip dalga geçmiş ki, bende bi zamanlar ailemden uzaktaydım, dertleşecek bi arkadaşım olsun istiyordum, ozamanlar bu siteyi bilseydim bende buraya güvendiğim için bu arkadaş teklifini yapabilirdim...
Haa şimdi yaparmıyım yapmam, o ayrı.
Zaten artık arkadaşım dostum var:KK50:

Hiç tanımadığınız hırlı mı hırsız mı katil mi olduğunu bilmediğiniz/mediğimiz insanlarla cidden arkadaş mı olmak istiyorsunuz?
Aklı başında biri böyle bir davranışta bulunmaz, muhtemelen ya psikolojisi bozuk ya da bizlerle dalga geçmeye çalışıyor, ikinci ihtimal daha yüksek bence.

Belediyelerin kursları var bence hobi edinin seveceginiz bir dalda .çocukları küçük olanlara da kreş imkanı sunuluyor ücretsiz olarak . Bence bu şekilde dostluk arkadaşlık kurmanız daha doğru olur. Ayrıca burası zaten kadınlar kulübü yani zaten kadınlar üye olabiliyor diye biliyorum .
Konu sahibi eğer dalga geçmiyorsa tavsiyeleriniz çok güzel ;) bu şekilde arkadaş arıyorum diye arkadaş bulunmaz böyle talepte bulunandan da bu talebe karşılık verenlerden de ben şüphe duyarım açıkçası ama dediğimiz gibi kurslar, etkinlikler ister istemez çevre edindirir.

eskiden bazı forum sitelerinin kalabalık buluşma etkinlikleri olurdu.Belki buranın da vardır diye düşünmüş olabilir.

Yalnız cevaplara koptum :KK70:Bagyan arkadas bulma sitesi degil ki burasi.O yüzden bizimle değılsın :KK53:

Ahaha güldürdün beni valla bende çatladım yalnızlıktan kociş memleketinde yeni gelin olmak zor iş :işsiz: kriterlerim :
1.23-33 Yas arası
2.tek çocuklu (Bu kısım çok önemli) :KK70:
3.düzgün karakterli kıskanç olmayan
4.hoş sohbet
5.ankarada ikamet eden mümkünse etimesgut ve çevresi
Taliplerimi bekliyorum :KK73::KK71:

Ahaha güldürdün beni valla bende çatladım yalnızlıktan kociş memleketinde yeni gelin olmak zor iş :işsiz: kriterlerim :
1.23-33 Yas arası
2.tek çocuklu (Bu kısım çok önemli) :KK70:
3.düzgün karakterli kıskanç olmayan
4.hoş sohbet
5.ankarada ikamet eden mümkünse etimesgut ve çevresi
Taliplerimi bekliyorum :KK73::KK71:
:D :D

Çok kıymetli kk hanımları birseyi çok merak ediyorum biri bana net bir şekilde aciklasin lütfen bayan kelimesine tam olarak bu kadar takilma sebebiniz nedir ? Şuan kullanım yeri için konuşmuyorum hanım efendi tercih ederim ama bazı cumlelerde ve hitap ediş şeklinde kadın kelimesini kibar bulmuyorum nasıl erkek bakar mısınız saçma oluyorsa beyfendi diyorsam kadın bakar mısınız da o şekilde olmuyor ve hanım efendi diyoruz bayan kelimesi ise art niyetle kullanılmıyor bu bir ağız alışkanlığı bana göre çok büyütülüyor feministlik bir kelimeye sığmaz :KK39:

Back
X