baya uzun.. sevgisiz kv kb, haksızlık aptal yerine koyma

yarim altina takilip konu butununu gormeyenleri takmayin,esinizde ayni fikirdeyse gorusmeyin olsun bitsin.zorla mi sevdirip deger verdireceksiniz kendinize?esiniz istiyorsa.gorussun de eline birsey gecmemis ki her adiminda daha da uzulmus,bazi insanlar anne baba olmasin, hayati boyunca prezervatif kullansin mumkunse

sizi istememısler bariz belli
ama siz de hep altın para bilmemne lafı yapmıssınız
bunlar da hıc hoş değil
cocugunuzu alıp onlara zıyarete gttıgınzde altın takmak zorunda değiller

Bunlar nasıl insanlar ya çifte standart resmen boşver hiç uğraşma boyleleri ile esin anladiysa sorun yok

Valla yapmasinlar yapanlar herseye burnunu sokuyo kendimden degilde arkadaslarimda goruyorum benim kv dugun ertesi gunu arayip dokuz aya torunumu isterim dedi hamile kaldim bi hayrli olsun demek yok ilk uc ay mide bulantilarindan oldum evlerimizde yakin bikere kizim yemek yapma bize demedi aksamlari esim isten cikarken arayip buraya yemege gelin diyodu bende gitmiyodum cunku o halde yemegimi zorlada olsa yapmisim kiymetimi var dalga gecer gibi cocuk oldu sabah yanimda o bekledi annem dinlenmeye gidince cocugum emmeyi bilmiyodu hemsire emzik alin alissin emmeye dedi o sira kaynim bebek gormye gelmisti disari cikmisti ara alsin bi tane diyorum yok aramiyo benim telde kontor yok esim evde en sonunda cocuk odaya geldi aldirdim. bi hediyesini gormedim ama yegeni benden once dogum yapmisti kvsi kbsi yarim altin takmislar kiz cildirmis sadece bunlarmi diye kovmus hastaneden kayninin aldigi elbiseleri yirtip onlar balkondayken baslarindan atmis sadece yine ala ala bunlarimi aldiniz diye bunlari bide bana anlatiyo saka gibi yazlari eltimin kizlari buna gelir yeminle her disari ciktiklarinda bastan asagi giydirir kizlari benim cocuguma bi corap yok ama herseyide bizden beklerler maddi manevi diger ogullarina kiyamaz esimde gormez parasi yokki bizim cocuga alamiyo Der halbuki daha bu yaz iki valiz yapti eltimjn kizlarina ondada degilim bari bi ihtiyacin oldumu ( ihtiyaclarida hep luks hayati seyler degil) bizden para ister esimde verecem diye kendini paralar tek calisiyo 've kredi oduyoruz bebek var ben hep kiyamam kendimden kisarim oysaki esiniz sizin yaninizda kiymetini bilin o insanlardanda bisey beklemeyin yapsalar kafanizada kakarlar

İyi de ben anlamadım neden diğer oğullarının çocuklarını sevsinler de onunkini sevmesinler ne nedeni olaiblir ki hani ortada doğrugüzgün elle tutulur bir sorun da yok. Yerden alıp bile sevmiyorlar diyorsunuz, ama diğerlerini kucaktan indirmiyorlar diyorsunuz. Onlara taktılar bize takmadılar. Ama sebeb ne?

para pul düşkünüyseler onlara da takmazlardı. Üvey değil ki bu insan. Ayrıca nedir bu altın sevdası. Takmazsa takmasınlar. Ne yani çeyrek altınları takıp götürmek çocuğu. Hiç minnet etmem valla. Hala daha yarım altından ses yok diyorsunuz. Asıl ben sizi paracı gördüm nedense. Eşimle aram iyi mi evladım sağlıkla yanımda mı tamam isterse hiçbirşey takmasınlar.

bu kadar altın deyince merak ettim yeni hamile eltiye ne takacklar... onada sizin çocuğunuzdan çok takarlarsa şaşırmam artık..
ama nezaketende olsa torun bu sevgi göstermemelerini anlayamadım açıkçası ciddi ciddi üveylik fln olsa gere bu kadar garez için.

O da bişey mi canım ilk evlendiğimizde bize çocuk soranlara kv hanım ne gerek var onun(eşimin) kardeşi var o onun babası sayılır derdi boşverin uzakmışsınız takmayın çocuğunuzun onun sevgisine ihtiyacı yok zaten aşk çocuğu olmuş

En iyisi görüşmemek. Eşinin en cok üzüldüğü belli. Bence konuyu daha fazla deşmeyin. Kendi evladına değer vermeyenden çok fazla şey beklemeyin kendi evladınız için.
Hak ettikleri gibi davranın.

O sorularınızı bende anlamadım zaten asıl konuda bu
Ama neyse ne artık bir daha ne giderim ne takarım

Altın sevdası değil işte anlamıyorsunuz
Bakın kadın gidip diğer erkek torununa tam takıyor
Sizin oğlunuza da yarım takıyor, bu tamam mı bu bir
İkincisi takıp takmamaları yada ne taktıkları önemli değil altındaki mesaj önemli, bu nu yaparken dedikleri şey şu kızlara yarım takarız Erkek torunlara tam takarız çünkü erkek torunlar daha kıymetli diyor
Ve iki farklı torunuda erkek olmasına karşı bunu kulağınıza soka soka getirip yarım takıyor

Yani sizin değeriniz bu gibisinden mesaj vermek değilde ne bu
Bunu anlatmaya çalışıyorum ben arkadaşlar ya

Son düzenleme:

En iyisi görüşmemek. Eşinin en cok üzüldüğü belli. Bence konuyu daha fazla deşmeyin. Kendi evladına değer vermeyenden çok fazla şey beklemeyin kendi evladınız için.
Hak ettikleri gibi davranın.

Teşekkür ediyorum
Aynen öyle yapıcam

anne diyor musun hala. valla benzerlerini yasiyoruz. ben rtik ne kv ne kp muatap olmuyorum. onlar beni ariyor. kisa oz konusiyorum. nasilsiniz diye bile sormuyorum.
benim kv de aldigi seyi onceden soyler bak ben ne aldim supriz falan der. takma ya. esin yaninda anaci babaci degil sen daha neyi takiyorsun.

Görüşmeyin. Hani bunun için uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Eşiniz için üzüldüm, siz bu kadar yazarak anlatıyorsanız onun için daha da zordur. Eşinize destek olun. Destek yerine köstek olan bir ailesi var zaten, onların hayatınızda olması şart değil. Onlara kısasa kısas yapmanıza, utandırmaya çalışmanıza falan hiç gerek yok. Ondan anlayacak olsalar zaten bu hareketleri kendi çocuklarına yapmazlar. Elinizden geldiğince az görüşün, olsun bitsin.

Kız eltimmisin yoksa ; )

Birebir ayni ama altın kıyafette yok bizde :)

aynı benim kv ve kp o yuzden abarttıgını düşünmüyorum ancak evini duzmesi felan iyi bir şey bizimkiler yemiyor içmiyor eltinin evini düzüyırlar yaa böyle olsa.yayı çıkmış kanepeye gitsen sonrada eltinin evinin düzdüklerini ögrensen ayy neyse hiç önemseme bir şekilde bu insanlarla elektriğimiz tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…