baya uzun.. sevgisiz kv kb, haksızlık aptal yerine koyma

Usenmedim bende okudum.Kv ve kb ye maddiyatci demissiniz ama her cumlenizden icinde altin ve para var.Malesef sizlerde onlar kadar maddiyatciniz.Kendinize bunlari dert edip kanser olmak yerine neden gorusmemeyi umursamamayi denemiyorsunuz ki? Beklentiler üzer.Ayrica kiz cocugu hice sayip erkegi el ustunde tutacak bu cahil insanlardan gelecek insanlarin sevgisine muhtac mi sizin cocugunuz? Ya da oradan gelecek altina, paraya? Onlar zaten sizin vermek istediginiz mesajlari coktan anladi anlamamazliktan geliyor ama siz hala onlarin yapmasi gereken seylere muhtac gibi davraniyorsunuz.Bi de hic umursamamayi deneyin bakalim ne olacak.

Evet bende bunu istiyorum
Ama çok yüzsüzler hala ortada hiç bişey yokmuş gibi her bayram her tatil arayıp gelmemizi istiyorlar
Ama eşim cidden çok üzülüyor bazen eskileri anlatıyor hep böylelermiş

Bu insanları değiştiremezsiniz madem huyları böyleymiş bırakın öyle yaşasınlar.
Eşiniz için zor olanda bu değilmi,anne ve babası onlar atsan atılmaz satsan satılmaz misali..
Öyle kabul edeceksiniz onlarıda,yılda 1 kere gidin mesafeli olun yinede..

normalde kızarım maddi konulara ama
sizinki boyunu aşmış saygısızlığa gelmiş
acaba istenmeyen gelin miydiniz?
eşiniz üvey olmasın
yo öyle olduğunu düşünmüyorum sadece başına buyruk bir gelindim diyelim
Eşim üvey değil eminim keşke olsaydıda üzülmeseydi

Doğru diyorsun abla öyle yapıcaz artık

Çok sinir bozucu gerçekten. İnsan ister istemez canını sıkıyor.. Görmezden gelin ve gitmeyin size de gelmesinler diğer oğulları ve gelinleriyle baş başa bırakın..

eşimin ailesiyle benzer yönleri var.
ama biz alıştık, umursamıyoruz.

yuvanızdan huzur mutluluk eksik olmasın. gerisini boşverin.

Aynen bizde sanki onlar çocuk biz ebeveyniz gibi kaç kere yardım ettik
Maddi beklentimizde aslında gercek manada maddiyat değil siz anlıyorsunuz değilmi
Altın taksa ne takmasa ne üçyüz beşyüz tlye muhtaç değilizki
Maddiyattında ucu maneviyata dayanıyor işte
Değer vermelerine
Eşitliğe

Ama haklısınız

valla ben anlattıklarınız da birşey görmedim pek, her kişi bazılarına kendini daha yakın hissedebilir . kimse kimsenin çocuğunu alıp bağrına basmak zorunda değil, onlar size ne kadar geliyorsa sizde onlara o kadar gidin her anlamada. ortada bi kötülük yok sadece çok çok samimi değiller o kdr . Kendinizi üzmeye kafanızı yormaya değmez, yarım altın taksa ne takmasa ne olur.

mevzu altın değil. evlat ve torun ayrımı.

Konu sanki siz altin duskunuymussunuz gibi surekli altin uzerinden gitmis. Ama oyle olmadiginizi da yazinin genel hatlarindan anlamak mumkun. Anladigim kadariyla siz cifte standarda ve bos konusmalara kirginsini. Ben olsam ne evlerine giderdim ne de evime sokardim herhalde. Kayinvalideye diyemediniz mi eltim alsin donus biletinizi diye. Madem asil niyeti ona gitmekmis. Evlatlar ve gelinler arasinda bariz bir ayrim var. Bence esinizin bu durumunartik kabullenmesi lazim iyi ya da kotu :/ esiniz kac yasindaydi bu arada?

okudum şok.
eşinize de öyle üzüldüm ki. üvey evlat olmuş içlerinde

eşinize siz sarılın.
arayın bayramdan bayrama. o kadar . gitme de gitmeseniz olur . ihtiyaç duymuyorlar size ki.

evlat da vermiş Rabbim. güle güle büyütün.

bazen analar babalar böyle çıkıyor demek ki.
yine yıllar önce buna benzer bi konu okuduğumu hatırladım. aynı şeyler . istenmeyen evlat.

moralim bozuldu yahu.

Anlıyorum ama bir arkadaşa şimdi yazdım aslında maddiyat değil yine maddiyat manevi değerlerine döndüğü için önemli yoksa parası önemli değil kat kat biz onlara zamanında verdik
Ancak değer görülmemek
Kız çocuk sevmeyiz ona yarım ondan deyip oğlana yarım takmak gibi belirledikleri saçma matematiği bize uygulamaları eşittir değersizsiniz demek
Bundan

ayrım yapıyorlar apaçık.
siz de mesafenizi koruyun.
bu kadar da üzerinde durmayın.
üzüldüğünüzle kalır dert sahibi olursunuz.kimsenin de umrunda olmaz.
hayatınıza bakın siz.

Ben de okudum bırak altın maltın getirmesinler görüşmeyin siz de. sevmiyolarsa sevmesinler... uzak olsunlar sizden.

Düğüne neden gelmediler bu arada?

şimdi sanki şöyle bi şey hissettim.
biz ana babayız .
biz istediğimizi konuşuruz .
istediğimizi överiz . istediğimizi dışlarız .
siz evlatlar . bizi hep seveceksiniz . arayacaksınız . saygı duyacaksınız .

siz evlatsınız .

eşiniz yine de yazık gidiyor seviniyor geldiğinde annesi.
evlat olarak elinden geleni yapıyor . yakınlık bekliyor .
yine bu kısır döngü devam eder.
çocuk büyüdüğünde böyle davranmayabilirler diycem ama . çocuğunuz uzakta olduğu için yine ona da yakın davranmayabilirler büyük ihtimal .soğuk olacaklar.
işte aşağılatmazsınız tabiki . o da siz gibi bi el öper gelir . bu kadar .
sonra büyür . gitmek istemez. ayağı kesilir oralardan .
ky kp yaşlanır . elden ayaktan düşer.
hayat da devam eder gider.

Evet sadece üzülüyor
Aslında tamamen ilişkisini kesip ağırlığını koymalıki belki öyle darkına varırlar
Ama yok dediğiniz gibi boş salt üzülme

Ama bi kere beni üzdükleri kadar üzmeme değmez
Yarın öbürgün ölürler o zmn pişman olurum,
Olsun ben evlatlığımı yapim içim rahat olsunda dedi ve hak verdim

Yoksa zaten asla görüşmem kimsede mani olamaz buna

Eşiniz anası-babası demesin bayramdan bayrama el gibi arasın, ne ziyaretlerine gidin ne bi şeylerine de görsünler.
Size gelirlerse de 2 kuru çay verip postalarsınız. Hatta haberli geliyorlarsa da hep meşgul olun. Koparın ipleri gitsin.
Bunun benzerini gördük biz de babam tarafında, ne zaman ki babam tepkisini koydu, o zaman değere bindik.
Eşiniz hiiç idare etmesin artık bunları.

neden böyleler . neden oğullarına karşı böyle davranıyorlar.
eşiniz güçlü bi karakter mi.
dik başlı mıydı küçükken.
ya da ne bileyim diğer çocuklarında sağlık sorunları mı oldu da onun üstüne düşüp eşinizi unuttular .
hala da aynı tas aynı hamam devam mı ediyor acaba.

evet düğüne neden gelmediler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…