Kontakt Lens Bausch&Lomb Natural look-green ocean

BellaBellucci

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
1.418
120
Merhaba kızlar,
2 yıldır şeffaf numaralı lens kullanıyordum ama artık bir değişiklik istedim ve bugün Bausch&Lomb Natural look serisinden green ocean'ı sipariş ettim.
Lenslerim 1 haftaya kadar elimde olacak,görüntüsü de aynen şöyle :

Sizce nasıl ?

Allah herkesi en güzel şekilde yaratmış, kendi göz renginiz size en yakışan renktir.. Ayrıca arkadaşlara katılıyorum özellikle koyu renki gözlere sahip olan kişilerde renkli lens çok kötü duruyor. Kenarlardan kahverengi kahverengi çıkıyor gözler. Hiç doğal durmuyor.

Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar,doğal durmasını zaten istemiyorum ki öyle olmasını isteseydim yeşil ya da ela seçerdim.Bu lensler bende çok daha farklı durdu,fotoğraflarını ekliyorum birazdan.

yakışmış canım zaten önemli olan senin severek kullanman paylaşımın için teşekkür ederiz

O ilk koydugun fotodaki kadındansa, sana daha çok yakışmış lensler güle güle kullan :)

yok canım ya solotica da lens olduğunu kimse anlamıyor. Özellikle ocre ve mel ben çıkarmasam kimse anlamaz

Tanımadığım kişiler anlamayabilir belki ama etrafımdakiler anlayacaktır elbette,gözlerim siyaha yakın koyu kahve,birden mavi ya da başka bir renk olduğunda mutlaka anlarlar.

Zaten lens olduğu anlaşılmasın gibi bir derdim yok,kimseyi kandırma niyetinde değilim çünkü,değişiklik istediğim için böyle bir şey tercih ettim,kendi göz rengimden memnun olmayıp yıllar boyunca renkli lens takma ve milleti aldatma düşüncesinde olsa idim o zaman isim verdiğiniz lensleri takardım gözlerime

DİPNOT : Ayrıca bu lensleri her gün kullanmıyorum,istediğimde şeffaf lenslerime geri dönüyorum,lens benim için makyaj gibi bir şey,her ne kadar az makyaj yaparsanız yapın makyajlı olduğunuz belli olacaktır,lensler de öyle.

(Tavsiyeniz için teşekkür ederim,birgün köklü bir değişiklik istersem bahsettiğiniz lensi not ettim bir kenara
)

yalnız sen yanlış anlamışsın kimse anlamıyor derken lens o kadar doğal ki kendi gözün sanıyorlar demek istedim renk değişikliği illaki olacak.Zaten renk değiştirmek için değişiklik olsun diye lens kullanırız.Ama bu lensleri kimin gözünde görsem korkuyorum,çirkin bir görüntü çok çok itici

Sizi yanlış anladığımı sanmıyorum,birilerine kendi gözümüzmüş süsü vermek dahi kandırmaktır,öte yandan hadi kimse anlamadı çok doğal durdu desek bile anca kendimizi kandırırız.

Şimdiye dek hiç olumsuz tepki almadım,normalde çok hoş duruyor fakat buraya hem flaşlı hem de flaşsız bir çok sayıda fotoğraf çekip koydum ki herkes fikir edinebilsin diye(flaşla çekilen fotoğraflarda en doğal görünümlü lens dahi yapay durur bu da bir gerçek)

Zevkler ve renkler meselesi tamamen,siz itici buluyor olabilirsiniz ben beğeniyorum,çirkin buluyor iseniz bakmamakta özgürsünüz,sizi korkuttuysam kusura bakmayın

DİPNOT : Şunu da eklemeden edemeyeceğim konuyu ilk açtığımda kimse fikir vermez iken(ki sormuştum sizce nasıl diye),ne zaman benim lensler elime geldi(1 hafta sonra) o zaman itici yorumlarında bulunuldu,ilginç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…