Kontakt Lens Bausch&Lomb Natural look-green ocean

astigmat olduğı için doktor renkli lenste net bir görüntü yakalayamazsın dedi siz net bir şekilde görebiliyormusunuz peki

Yok torik lens gidi net olmuyor tabi ki.Bende de astigmat var,doktorum renkli lens için numarasıyla oynama yapmıştı torik olmadığı için torik lens ayarına gelecek şekilde ayarlamıştı ama yine de torik gibi olmuyor.Ha görüyor musunuz evet,net mi evet ama torik kadar değil...

meraba arkadaşlar ben 2 yıldır lens kullanıyorum air optix çok memnunum ama bu sefer renkli almak istedim softlensi önerdiler bausch&lomb'un sanırım. kullanan arkadaşım var mı memnun musunuz birde kutuda kaç adet mevcut. benim 6 adet vardı 2 kutu alıyordum 6ay kullanıyorum fakar optikçi 1buçuk aylık dedi anlam veremedim. astigmat var bu arada bende

astigmatın düzeltilmesi için torik lens kullanmak lazım. bu lens ise torik değil, sadece miyopu düzeltiyor. ve görüntü torik lens kadar net olmuyor. ha idare eder mi, eder. çünkü renkli torik lens pek bulunmuyor, pek yaygın değil... renkli kullanmak isteyince mecburen torik olmayanı kullanmak durumundayız.

nereden sipariş verdin ben bu lensleri 10 senedir kullanıyodum ama renkleri ve kalitesi inanılmaz bozuldu yenilerde hem net göremiyosun hemde inanılmaz kızarıklı yapıyor gözde..Sendede aynı sorunlar oldumu acaba

Gözde kızarıklık, yanma hissi ya da net görememe gibi bir sorunum olmadı. Fakat esmer olduğum için rengin kendime uymadığını düşündüğümden dolayı pek sevemedim. Lookmoda diye bir internet sitesinden sipariş verdim.

Selam cnm, emin ol sende çok güzel durmuş :) Peki ama rahatsızlık veriyo mu? Ben Freshlook aldım, batma çok fazla yok ama buğulu gösteriyo.. Senin lenslerin kullanışlı mı?

Önemli olan Allah'ın bizi nasıl yarattığı değil, bizim aynaya baktığımızda nasıl görünmek istediğimiz. Onun için isteyen saçını istediği renge boyar, isteyen de istediği renkli lensi takar.

Selam cnm, emin ol sende çok güzel durmuş :) Peki ama rahatsızlık veriyo mu? Ben Freshlook aldım, batma çok fazla yok ama buğulu gösteriyo.. Senin lenslerin kullanışlı mı?

Merhaba,çok teşekkür ederim :)

Şeffaf numaralı lenslere göre pek rahat olduğu söylenemez açıkçası..

Sürekli kullanım için oldukça rahatsız edici (2-3 saat sonra kuruluk ve batma hissi oluyor)
Buğulu bir his yok ama batıyor,göz sulanıyor batınca,kızarıyor sonra hafif yanıyor acı biber sürmüş gibi.

Senelik lens olduğu için 15-20 günde bir solisyonunu değiştirerek saklıyorum,özel günlerde kullanıyorum artık.

Merhaba,çok teşekkür ederim :)

Şeffaf numaralı lenslere göre pek rahat olduğu söylenemez açıkçası..

Sürekli kullanım için oldukça rahatsız edici (2-3 saat sonra kuruluk ve batma hissi oluyor)
Buğulu bir his yok ama batıyor,göz sulanıyor batınca,kızarıyor sonra hafif yanıyor acı biber sürmüş gibi.

Senelik lens olduğu için 15-20 günde bir solisyonunu değiştirerek saklıyorum,özel günlerde kullanıyorum artık.
Ben de zaten özel günlerde veya haftasonları kullanmak için aldım, yoksa hergün işe giderken kullanılmaz.. Ama gözlerim de alıştı sayılır zaten, teşekkürler cnm :)

X