- 25 Nisan 2017
- 148
- 56
- 13
- 39
- Konu Sahibi mlknuryilmaz
-
Berat da güzel bir isim çevremizde olunca bizde onu hiç düşünmedik..ebced ile ilgileniyorsanız ebcede bakın ben içlerinden birini beğenmedim benim favori ismim berat.
ebced hesaplayan stelerden otomatk ebced 9 a 7 olan ısımlerı araştırma fırsatınız oluyor.Berat da güzel bir isim çevremizde olunca bizde onu hiç düşünmedik..
Ebcedi ne için önermiştiniz?
ebced hesaplayan stelerden otomatk ebced 9 a 7 olan ısımlerı araştırma fırsatınız oluyor.
9 a 7 ideal olani 9 a 9 da süper zeki olur sözde.tabi bu hesaplamalar ismin hayatimizdaki önemine göre yani genetik vs etkenler hariç.
benim fikrimce etkisi var dediğim gibi. bu hesaplamalara genetik faktörler harici,kişinin isminin ebcedi 1-2 çıkar fakat genleri sülalenin en zekisine çekmiştir.isminin hayatında pek bir yükseltici etkisi olmaz akıl fikir anlamında.onun harici genetik zeka ve pozitif özelliklerini korur . ben ona göre isim koymak istiyorum.tabi herkesin evladı kendine.banada öyle şeyleri bilmeden isim koymuşlar.bilseler ona göre isim koyalarlardı diyorum. benim ebcedim 4-3 mesela.göbek adı pek havada kalmış benim onu da ekleyince yüksek çıkıyor.edabiyat öğretmeni yengem daha fikir sahibi bu konuda.Bu hesaplamanın pek doğru bilgi verdiğini düşünmüyorum...kardeşlerim kuzenlerim üzerinde yaptım genelde hepsinin puanı 1-2 fln çıktı ama gayet zekiler...bu hesaplama dan harflerin çok büyük bi etkidi olmadığı anlaşılıyor bence ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?