2. sıradakini şöyle bir inceledinmi ya da 1. veya diğerleriKorkulacak ne var anlamadım cidden :44:
Öyle giyinerek , orada olmaktan mutlularsa kime ne ki ?
Hem inançlarını göz önüne alırsak , güzel de bir amaca istinaden toplanmışlar .
Acınacak bir durum göremedim ben .İçlerinden biri ile konuşsaydım ve bana deseydi ki ben aslında bu halde olmaktan mutlu değilim , o zaman onun adına istediği hayatı yaşayamadığı için üzülebilirdim .
Not: Bu ara moda olan mesajlara savunma ve kendini ispat kısmını da ekleyeyim , bu şekilde giyinmekten çok uzak bir kadınım .
2. sıradakini şöyle bir inceledinmi ya da 1. veya diğerleri
kapansınlar herkesin kendi tercihi
ama bu kadar yasak elmamı bizim bedenimiz
nefes almamızı sağlayan hayati organımız burnumuzu kapatmak cok mu gerekli
ya da görmemizi sağlayan gözlerimizi
dokunmamızı sağlayan ellerimizi
duymamızı sağlayan kulaklarımızı
yemek yememizi sağlayan agzımızı
sanmıyorum ya bu kadar olmamalı
hiçbir kadının da gerçekten o kıyafetlere girmek istediğini sanmıyorum
işte bunlardan ötürü korkunc ötesi bir tablo bu
2. sıradakini şöyle bir inceledinmi ya da 1. veya diğerleri
kapansınlar herkesin kendi tercihi
ama bu kadar yasak elmamı bizim bedenimiz
nefes almamızı sağlayan hayati organımız burnumuzu kapatmak cok mu gerekli
ya da görmemizi sağlayan gözlerimizi
dokunmamızı sağlayan ellerimizi
duymamızı sağlayan kulaklarımızı
yemek yememizi sağlayan agzımızı
sanmıyorum ya bu kadar olmamalı
hiçbir kadının da gerçekten o kıyafetlere girmek istediğini sanmıyorum
işte bunlardan ötürü korkunc ötesi bir tablo bu
önce kelimelerinize dikkat edin. ben bunu dalga amaçlı açmadım. bu resmi gördüm. ve gerçekten afganistan sandım. bir haberdi. bölümde güncel haberler bölümü ve açtım.Bu konuyu dalga amaçlı açıp buraya dalga amaçlı yorum yapan insan müsveddeleri...ananız bacınız aileniz yokmu sizlerin.ateist olabilirsiniz ama vicdandamı kalmadı sizde.bu forumdan silin beni ne yaparsanız yapın.sizin gibi iğrenç yaratıklarla aynı platformda olmak midemi bulandırıyor.kimin inancıyla ne hakla dalga geçersiniz siz ya ?? Biz size saldırıyormuyuz inançsız allahsız vicdansız kitapsız soysuz diyormuyuz.siz kimsiniz ya ? Bu günler elbet son bulacak ve o gün bu sözleri yüzünüze tükürerek haykıracağım.sadece sabrediyoruz size..şimdi halaya geçin hadi.zaten yaptığınız başka bişeyde yok....acıyorum yazık..yazık...
Bir bakışta göze çarpıyorlar incelemeye gerek yok .
Bizim bedenimiz ?? Evet bizim bedenimiz olmayabilir ama onların ki öyledir belki , öyle mutlu olduklarını ve öyle kendilerini kendi yollarının güzargahında takva hissettiklerini düşündünüz mü hiç ?
İçlerinden tek bir tanesinin şu resimlerinin altına yapılan yorumlardan incinebileceğini ?
KK da siyaset konuşmak bu olmamalı . Bir grup kadın bir yerde toplanmış ve altında o bir grup kadınla ilgili üzücü sözler .
Topluma malolmamış , herhangi bir çağrı ile taraf toplamaya çalışmamış , kendi halinde bir grup kadının resmini konuşmak doğru değildir.
Hele burası Türkiye mi demek ? Türkiye bir mozaiktir , dinler , mezhepler , milliyetler bu mozaiğin içinde .Bu mozaikten birini cımbızlasam , resmetsem ve burada yayınlasam ; mesela ? Bir yahudi ayinini Türkiye de yapılan ve burası Türkiye mi desem mesela ?
Olmaz , aklım almaz benim .
Hislerime tercuman olmussun. Artik kadinlarin kilik kiyafetini bir kenara birakalim diyoruz kadinlarin kiyafetini yine kendimiz elestiriyoruz.. Isteyen istedigi gibi giyinsin. Ben nasil bikinili geziyorsam bu kadinlar da bu sekilde giyinebilirler bunda ilginc bir sey goremedim ben.Korkulacak ne var anlamadım cidden :44:
Öyle giyinerek , orada olmaktan mutlularsa kime ne ki ?
Hem inançlarını göz önüne alırsak , güzel de bir amaca istinaden toplanmışlar .
Acınacak bir durum göremedim ben .İçlerinden biri ile konuşsaydım ve bana deseydi ki ben aslında bu halde olmaktan mutlu değilim , o zaman onun adına istediği hayatı yaşayamadığı için üzülebilirdim .
Not: Bu ara moda olan mesajlara savunma ve kendini ispat kısmını da ekleyeyim , bu şekilde giyinmekten çok uzak bir kadınım .
Bence bir insanın çırılçıplak (yanlış anlaşılmasın hiç birşey giymeden) dolaşması ne kadar uçsa bu görüntüde aynı derecede uç.
Haa evet eğer kişilerin kendi tercihleriyse öyle dolaşmak onları mutlu ediyorsa diyecek bir şeyim yok.
Kuran-ı kerimde görünmesi zaruri yerler dışındaki edep yerlerinin örtünmesi gerektiği yazar. elin, yüzün gözlerin değil yani. Bunu islami açıdan bu şekilde anlamak ve uygulamak zaten kuranda yazanla ters düşmektir.
Umarım insanlar artık bunları aşarlar daha çağdaş daha aydınlık insanlar yetişir.
Bu konuyu dalga amaçlı açıp buraya dalga amaçlı yorum yapan insan müsveddeleri...ananız bacınız aileniz yokmu sizlerin.ateist olabilirsiniz ama vicdandamı kalmadı sizde.bu forumdan silin beni ne yaparsanız yapın.sizin gibi iğrenç yaratıklarla aynı platformda olmak midemi bulandırıyor.kimin inancıyla ne hakla dalga geçersiniz siz ya ?? Biz size saldırıyormuyuz inançsız allahsız vicdansız kitapsız soysuz diyormuyuz.siz kimsiniz ya ? Bu günler elbet son bulacak ve o gün bu sözleri yüzünüze tükürerek haykıracağım.sadece sabrediyoruz size..şimdi halaya geçin hadi.zaten yaptığınız başka bişeyde yok....acıyorum yazık..yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?