• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batman'da 144 Alimeye İcazet Verildi

bir ausun yazdığı mesaja bakıyorum bir exmadonun,ne kadar saygıyla yazılmış. eleştirileriniş nasıl belirtmişler. birde diğer yoruma bakıyorum. fark belli

Son düzenleme:
canım Kuranda el yüz kapatmak haram demiyor ki
isteyen kapatır isteyen açar elini yüzünü
illa ki bu görüntü ters geliyorsa Kuranda örtünmeden de bahsediyor, o zaman açık bayanların resmini buraya koyup eleştirelim mi?
açık ya da kapalı bunu eleştirmek kimseye düşmez ki
Bu Allahın tasarrufundadır
illa ki biz de konuşmak istiyorsak öğüt alınır ümidiyle ve kırmadan nasihat edilmeli
tabii herkesin önce kendini düzeltmesi gerektiği de unutulmamalı
işte herkes sizler gibi yorum yapsa .
ama illa suratınıza tüküreceğim,illa insan müsvetteleri demek mi gerekiyor.

canım Kuranda el yüz kapatmak haram demiyor ki
isteyen kapatır isteyen açar elini yüzünü
illa ki bu görüntü ters geliyorsa Kuranda örtünmeden de bahsediyor, o zaman açık bayanların resmini buraya koyup eleştirelim mi?
açık ya da kapalı bunu eleştirmek kimseye düşmez ki
Bu Allahın tasarrufundadır
illa ki biz de konuşmak istiyorsak öğüt alınır ümidiyle ve kırmadan nasihat edilmeli
tabii herkesin önce kendini düzeltmesi gerektiği de unutulmamalı

Yanlış anlaşılmasın eleştirmiyorum eleştirmek benim haddim de değil.
Bur da bir haber açılmış kendimce habere yorum yaptım (yorum ile eleştiri farklı şeyler diye biliyorum ben).
Herkesin dünya görüşü, hayatı yaşama biçimleri, dine bakış açısı farklıdır.
(İsteyen çıplak gezer isteyen evinden sokağa çıkmaz beni zerre ilgilendirmez)

Bu konuyu dalga amaçlı açıp buraya dalga amaçlı yorum yapan insan müsveddeleri...ananız bacınız aileniz yokmu sizlerin.ateist olabilirsiniz ama vicdandamı kalmadı sizde.bu forumdan silin beni ne yaparsanız yapın.sizin gibi iğrenç yaratıklarla aynı platformda olmak midemi bulandırıyor.kimin inancıyla ne hakla dalga geçersiniz siz ya ?? Biz size saldırıyormuyuz inançsız allahsız vicdansız kitapsız soysuz diyormuyuz.siz kimsiniz ya ? Bu günler elbet son bulacak ve o gün bu sözleri yüzünüze tükürerek haykıracağım.sadece sabrediyoruz size..şimdi halaya geçin hadi.zaten yaptığınız başka bişeyde yok....acıyorum yazık..yazık...

Terbiyesizlik yapmanın anlamı yok.
Bu konu buraya dalga geçilmek için açılmadı.
Fikrinizi söyleyin,burdaki insanlarla çatır çatır tartşın ama,hakaret edemezsiniz.
Bende ister çarşaf giyinsin,ister çıplak gezsin,bir kadının kıyafetinin beni ilgilendirmediği kanaatindeyim,ama senin gibileri okuyunca arkadaşlar haklı mı yoksa diyor insan.

Çarşaflı bankadan para çekilebilir mi mesela onu merak ettim şimdi........orda ben olsam kimin kim olduğunu seçemem..........bu derece kapanmanın çekinceleri olabilir diye düşünüyorum..........bu durum günlük hayatta haremlik seramlık anlayışını getirir..........veznedeki erkege yüzünü gösteremiyeceğine göre
Kadınların bu yorumlar karşısında hırslandığını görebiliyorum............lakin konu sadece isteyen çarşaf giyebilmeli meselesi gibi durmuyor...........din adamlarının kadınların bu derece örtünmeye gerek olmadığını anlatmaları gerekiyor.......

Terbiyesizlik yapmanın anlamı yok.
Bu konu buraya dalga geçilmek için açılmadı.
Fikrinizi söyleyin,burdaki insanlarla çatır çatır tartşın ama,hakaret edemezsiniz.
Bende ister çarşaf giyinsin,ister çıplak gezsin,bir kadının kıyafetinin beni ilgilendirmediği kanaatindeyim,ama senin gibileri okuyunca arkadaşlar haklı mı yoksa diyor insan.

Kibledim zaten,yorum yapmaya bile değmez boşver ..
Hakaret eden birisi için ceza almayalım şimdi..

hep bizler zaten. erkeklerde böyle bir görüntü varmı.
yok.
onların rahatı bozulmasın aman ha.:ssz:

böyle giyinmiyoruz die inançsız, Allahsız, vicdansız, kitapsız, soysuz olduk sanırımm :ssz::ssz:

Bir insana doğduğundan itibaren oranı buranı kapamazsan cehennemde cayır cayır yanacağından bahsedersen tabi ki isteyerek kapanır. Şu an hiçbirinde aile baskısı olduğunu sanmıyorum. Bence hepsi gayet mutlular. Çok dalga geçilecek bir durum yok.

Yani küçüklüğümüzden beri bir şeyler bize nasıl empoze edildiyse bu da öyle. atatürkçülük de empoze edilmedi mi bizlere. Atatürkün hatalarına kılıf uydurmayı çok güzel beceriyoruz. Pek azımız mantıkla mantık dışını ayırt edip kendi düşünceleriyle şekillendirebiliyor hayatını. Ve bunun için de yeri geliyor büyük bedeller ödemek gerekiyor.

Her şeyi geçtim de keşke bu tip şeyler için bedel ödeyenler biz kadınlar olmasa.. Tek sorun bu siyah örtüler değil burada..

hep bizler zaten. erkeklerde böyle bir görüntü varmı.
yok.
onların rahatı bozulmasın aman ha.:ssz:

onların işi de kolay değil canım
onların kendilerini kontrol etmeleri bayanlara göre kat kat zormuş
yani iki cins de kaldırabileceği yönden sorumlu tutulmuş
hanımlara "örtün ki hem sen incitilmeyesin hem de başkalarının hata yapmasına sebep olmayasın" demiş Rabbim, erkeğe de kendine hakim olmasını, incitmemesini söylemiş
velhasıl kadına da erkeğe de bakışlarını kıs, rahatsız etme, tahrik etme, karşıdakinin hataya düşmesine sebep olma denilmiş
düşününce gerçekten çok çarpıcı ve sadece kadına yönelik değil, her iki cins için de geçerli

diş perisi mezunları demek aslında alay etmek değil bazılarınıza göre ...Şimdi burayı çarsaflı bir kadın okusa size o kelama dair iki sinkaflı birşey dese edepsiz olacaktı degil mi ?

diş perisi mezunları demek aslında alay etmek değil bazılarınıza göre ...Şimdi burayı çarsaflı bir kadın okusa size o kelama dair iki sinkaflı birşey dese edepsiz olacaktı degil mi ?

ne kadar haklısın
iğne bile batırmazken insan kendine, çuvaldızı nasıl da sokuyor başkasının etine

onların işi de kolay değil canım
onların kendilerini kontrol etmeleri bayanlara göre kat kat zormuş
yani iki cins de kaldırabileceği yönden sorumlu tutulmuş
hanımlara "örtün ki hem sen incitilmeyesin hem de başkalarının hata yapmasına sebep olmayasın" demiş Rabbim, erkeğe de kendine hakim olmasını, incitmemesini söylemiş
velhasıl kadına da erkeğe de bakışlarını kıs, rahatsız etme, tahrik etme, karşıdakinin hataya düşmesine sebep olma denilmiş
düşününce gerçekten çok çarpıcı ve sadece kadına yönelik değil, her iki cins için de geçerli
yok yok. etrafımda gördüğüm duyduğum şeylerden sonra kadınlarında kendilerini zor kontrol ettiklerini görüyorum. nefis her 2 cinstede vAr. hormon olayı.
ayrıca erkeklerde tahrik edebilir kadını. hormon olayı yine..

Valla aşkitomsu ben buna ilk açıldıgı zaman yazacaktım ama malum şimdi az çok nasıl düşündügümü bildikleri için dur dedim kontes bakalım neler yazıp çizecekler izle bi dedim..

Açıkçası bazı yorumları yerinde bulurken bazılarının yorumlarıda az önceki arkadaş kadar bence yersiz ve incitici idi...Şimdi onlar komikte az önceki yorum mu incitici ?

benim dikkatimi çeken arkada asılı olan hadisi şerif oldu:İlim talep etmek erkek kadın her müslamana farzdır.....bide şu var tefsir dersi almışlar.yani Kuranı kerimi kelimesi kelimesine okumuşlar....

Son düzenleme:
birisi afganistanmı burası demiş
çok korkunç
yazık çok yazık
bu ne yav
diş perisi mezunları
yorumlara bakın,nasılda alay edilmiş
hem bu giyime karşısınız,hemde kim nasıl istiyorsa öyle giyinsin diyorsunuz nasıl çelişkiyse bu
ee bu yorumları çarşaflılar okuduğu zaman nasıl tepki versinler
hatırladığım kadarıyla hatibulut arkadaşımızda çarşaflıydı
herkes istediği gibi giyinsin ya kime ne?
illa herkes zorlamı kapanıyor,nasıl mutluysa öyle giyinsin,kendi öz iradesi değilmi
eleştirmek sizemi kaldı?

Back