Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Kolay gelsin bacım
Aah ah benimkinin şu mesaileri yüzünden bi düzene koyamadık illallah ettim
Adam yüz ifademden kaçıyo artık garibim napsın
Sagol kuzum benim kocişde gece vardiyasındaydı Allah tan adetimin 10.günü vardiyası bitti çünkü niyetli oldugumux için denk gelmiyordu şimdi tam denk geliyor iftardan sonra sahura kadar vakit bol hünde bi kez bakalım bu ay nolcak

İşler sıkı diyorsun yani
ALLAH gönlünüze göre hayırlısını versin inşaAllah..... ne zamana kadar deniyorsunuz peki adetinin kaçıncı gününe kadar?

İşler sıkı diyorsun yani
ALLAH gönlünüze göre hayırlısını versin inşaAllah..... ne zamana kadar deniyorsunuz peki adetinin kaçıncı gününe kadar?
Çook sıkı Amiin canım İnşallahh cümlemizle birlikte canım adetimin 10.gününden itibaren başladık bat a kadar devam edicez boş geçmicez bu kez de böle deneyelim dedik bakalım nolcak

Nasıl oldu ki canım Allah ım herşeye kâdir

Şöyle olmuş canım afedersin açık yazıcam ama yüzeyden sadece akmış o kadar... maşallah yani
2 defa idrar testi yaptı 2.çizgi çıktı inanmadı adeti 3 hafta geçti yine inanmadı o kadarki ummuyordu en son kan testinde beta hcg'si yüksek çıkınca inandı artık :)
Biz aylardır dört dönüyoruz ama ALLAH dileyince oluyor artık hayırlısı inşallah bizede nasip etsin kurban olduğum

Çook sıkı Amiin canım İnşallahh cümlemizle birlikte canım adetimin 10.gününden itibaren başladık bat a kadar devam edicez boş geçmicez bu kez de böle deneyelim dedik bakalım nolcak

Bende bata kadar denemek istiyorum hep her ay iyi güzel başlıyoruz biraz ama en fazla 1 hafta deneyebiliyoruz sonra noluyosa ara açılıyo
Ondan kaynaklanıyo işleri yüzünden bazen çok sinir oluyorum elimde değil ama nafile artık ALLAH Kerim nasibimde varsa böylede denk gelir inşallah

1 gün gecikme ve ne gebelik ne de regl belirtisi var belirsizlik beni strese sokuyor acaba kac gun gecikme sonunda idrar testi yapsam zaten bir 10gunden yukarisinda kan testine gitmicem o niyetteyimde idrari ne zaman yapsam esimde uzuluyorsun almayalim direk kan yaptiririz cok gecikirsen diyor ama benim duygumla onunki bir degil ben sabirsizlaniyorum

Bence sabret biraz bekle ki sonradan üzülmeyesin
Benim geçen ay adetim 17 gün gecikti ve bütün hamilelik belirtilerini yaşadım göğsümün ucunda kabarcıklar bile çıktı aha heralde bu sefer oldu dedim sonra idrar tahlilimde sonuç= idrar yolu enfeksiyonu.... ay şu hastalık bi geçse adet görsem dedim bebek mebek düşünmedim zaten 1 ay çalışmalarda durdu tabi mayıs öyle geçti gitti...ALLAH sağlık versin önce en önemlisi o gerisi nasipse gelir

Aynen canım sagol sabredip bekliyicem artık saglikla nasip olsun gelsin bebislerimiz

Mavi Boncugumm canım Allah ımın mücizesi işte Elhamdülillah neler kâdir Rabbimiz
Allah ım ne zaman istrrse o zaman olur canım tek gerçek bu hiç üzülüp sıkıntıya girme kocanda ara vermrk istemez ama iş yoruyor onları benimki ramazanlıktan dokayı bir saat erken çıkıyor o yuzden denk gelio işte hem dediğinde hergün yapmak degilmiş demekki yapmadanda oluormuş boşuna aranızın açılmasına izin verme yani

Geçmiş olsun bu arada canım

Teşekkür ederim babycim
Evet aslında ramazandan dolayı erken çıkması gerekiyo ama çıkarmıyo vicdansızlar sabah 8'de çıkıyo gece 11 civarı geliyo insaf yahu sanki köle çalıştırıyolar o da gıkını çıkarmıyo 3 kuruş para için biraz borcumuz var da... gerçi olmasaydı bile yine çıkarmaz çalışmayı çok seviyor adam.. kaç kere trip attım neler yaptım faydasız artık Allah Kerim bide o benim kadar istemiyo sanırım çocuğu yani istiyorda benim kadar değil takmıyor hiç
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize

Urmicca hayırlı geceler canım herkesede hayırlı sahurlar şimdiden..
eşim yine yok bu gece dahada kötüsü bu gece eve gelmeyecek sabaha kadar çalışacakmış bugünde geçti
benim yumoş muhtemelen çoktan çatlamıştır bile napayım nasip artık hiçde uykum yok ramazan geldiğinden beri sabah 5'e kadar uyumuyorum sen nerde yaşıyorsun?

Aynen bacım ALLAH bizlerede hayırlısıyla nasip eylesin

Nasip kısmet canım vardir bunda da bir hayır ve aynen bende uyuyamiyorum sahurdan sonra iki gündür heyecandan uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…