Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

İnşallah hamilesindir canım belirtilerin ciddi ama sarı ve sonrası şeffaf akıntı

Şeffaf akıntı Ümit verici merakla beklemedeyim o zaman

Naptın Can'ım durumlar nedir

Naptın Can'ım durumlar nedir

Cnm hamile degildim gecen ay :) bu ay olur insallah. Yumurtlamam gecti ama cok hafif agrilar devam. Nedenini bilmiyorm ama bel agrim oluyor.
Şu 3 ayda agrilardan cekiyorum baya bir.
Bel agrim korkutuyor beni reglken bile olmayan agrilar.
Belirti aramayi coktan biraktm ben zaten :)
Ama bu 3 aydir neden boyle bilmiyorum.
Kendimi mi hazirliyorum gebelige acabaaaa

Eee biz neyi belirti olarak göreceğiz hep Regl hep Regl
Vallahi bende bilemedim bakıyorum bütün belirtiler var bende tamam diyorum bu sefer oldu ama sonuç hep aynı dediğin gibi hep regl hep regl. Bide benim dışımda herkes çaba göstermeden patır patır hamile kalıyo ben aynı devam

Kızlar açık pembe akıntım geldi bugun karın bel ağrım da başlıyor sanki bende de bişey yok galiba bu ay ya bi de ne diycem size ayin 30 31 inde bel ağrım oldu benim aynen adet ağrısı gibi bende umutlandim saf saf yoksa bebekten mi oldu mu ki diye demek ki yumurtlama günümdu di mi kızlar tam 14 gün önce oluyor ve takvime baktım her gün dolu o iki günü ne akılsa atlamisiz

Eğer 28 günde bir düzenli adet oluyosan adetinin 14. Günü yumurtlama günün oluyo geçtiğimiz adet gününü bilemediğim için evet ondandır veya değildir diyemiyorum ama sen hesapla iştee bu arada boş geçme mevzusu bende de oluyo o hafta gelmeden sanki sözleşmiş gibi çalışmalar yapılıyo tam gaz o hafta kesiliyo bi kere olursa öpte başına koy yani

Naptınız durumunuzu merak ettim
BUNU YAZDIKTAN BİR SAAT SONRA GELMİŞTİ KIRMIZILR ARTIK VAZGEÇTİM BEN UĞRAŞMIORUM 1 YILIM BİTTİ TEDAVİYLE GEÇİRDİM İLAÇLAR YUMURTA TAKİPLERİ ARTIK BUNALDIM YETTİ YANİ OLURSA OLUR ALLAH YAZDIYSA OLUR UĞRAŞMİCAM OLMUOSADA VARDIR BİR SEBEBİ ÇOK YOULDUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…