- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
İnşallah hamilesindir canım belirtilerin ciddi ama sarı ve sonrası şeffaf akıntıKızlar bende bebiş isteyenlerdenim. Korunmadığımız 3. Ayım olacak bu. inşallah bu ay Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.Beklenen adet tarihim yarın ama ne hamilelik ne de adet belirtim yok malesef sadece geçen hafta sarı yoğun bir akıntım oldu bir gün. ondan sonra şeffaf akıntım hiç kesilmedi perşembe günü de sancım oldu ama kısmet bakalım inşallah bu ay bende hamiş olduğumu öğrenirim.
İnş Can'ım kaçıncı yılınız evlilikteEvet canım bende zehir etmeyim diyorum ama bakalım nolcak Dr gidicem falan tatile de gideriz inşallah bu yaz diye düşünüyoruz inşallah ya tatil gibi tatil olur umarim
Şeffaf akıntı Ümit verici merakla beklemedeyim o zamanKızlar bende bebiş isteyenlerdenim. Korunmadığımız 3. Ayım olacak bu. inşallah bu ay Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.Beklenen adet tarihim yarın ama ne hamilelik ne de adet belirtim yok malesef sadece geçen hafta sarı yoğun bir akıntım oldu bir gün. ondan sonra şeffaf akıntım hiç kesilmedi perşembe günü de sancım oldu ama kısmet bakalım inşallah bu ay bende hamiş olduğumu öğrenirim.
Her zaman mı kuru olurGeçti canm geçti
Kuru günlerim başladı bile
3 ile 9 u arasiydi yumurtlamam
Canm bu ay yumurtlama donemimden sonra,yani 3-4 gundur kuruyumHer zaman mı kuru olur
Naptın Can'ım durumlar nedirBat 25 mayis yumurtlamadan bu gune bitmek bilmeyen yumurtaliktaki agri kizt olmadigina eminim. Biyere degdiginde oturup kalkar ve oksururken oluyo.
Hayit tohumu iciyor ve hala regl sancilarim baslamadi cok saskinim ve cok usuyorum..
Sanirim bu ayda hayit tohumu belirtileri yasiyacagim ve umutlanacagim :)
Naptın merveBAt 1 haziran
İnşallah hamilesindir canım belirtilerin ciddi ama sarı ve sonrası şeffaf akıntı
Şeffaf akıntı Ümit verici merakla beklemedeyim o zaman
Üzülme canım sabır bakalım insallah olacaktırKızlar maalesef bu ay da müjdeli haberler yok benderegl oldum. Çok üzgünümm çookkk
Var mı belirtiBat 11 hazirandiumutla beklemedeyim
1 sene 7 ay oldu canimİnş Can'ım kaçıncı yılınız evlilikte
Naptın Can'ım durumlar nedir
Eee biz neyi belirti olarak göreceğiz hep Regl hep ReglKızlar maalesef bu ay da müjdeli haberler yok benderegl oldum. Çok üzgünümm çookkk
Vallahi bende bilemedim bakıyorum bütün belirtiler var bende tamam diyorum bu sefer oldu ama sonuç hep aynı dediğin gibi hep regl hep regl. Bide benim dışımda herkes çaba göstermeden patır patır hamile kalıyo ben aynı devamEee biz neyi belirti olarak göreceğiz hep Regl hep Regl
Kızlar maalesef bu ay da müjdeli haberler yok benderegl oldum. Çok üzgünümm çookkk
Eğer 28 günde bir düzenli adet oluyosan adetinin 14. Günü yumurtlama günün oluyo geçtiğimiz adet gününü bilemediğim için evet ondandır veya değildir diyemiyorum ama sen hesapla işteeKızlar açık pembe akıntım geldi bugun karın bel ağrım da başlıyor sanki bende de bişey yok galiba bu ay ya bi de ne diycem size ayin 30 31 inde bel ağrım oldu benim aynen adet ağrısı gibi bende umutlandim saf saf yoksa bebekten mi oldu mu ki diye demek ki yumurtlama günümdu di mi kızlar tam 14 gün önce oluyor ve takvime baktım her gün dolu o iki günü ne akılsa atlamisiz
BUNU YAZDIKTAN BİR SAAT SONRA GELMİŞTİ KIRMIZILR ARTIK VAZGEÇTİM BEN UĞRAŞMIORUM 1 YILIM BİTTİ TEDAVİYLE GEÇİRDİM İLAÇLAR YUMURTA TAKİPLERİ ARTIK BUNALDIM YETTİ YANİ OLURSA OLUR ALLAH YAZDIYSA OLUR UĞRAŞMİCAM OLMUOSADA VARDIR BİR SEBEBİ ÇOK YOULDUM...Naptınız durumunuzu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?