Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Hadi inş Can'ım de idrar testi yapsan aslında en azından var ise Bi önlem alınır sonuçta kanaman oluyor böyle bir durumda

Evet Can'ım 14.günü yumurtlama oluyor AMa bilemeyiz tabiki

Canım ne yaptın sdni merak ediyorum umarım bebiş vardırr

Kızlar en son 4 mayısta adet oldumm. 18 inde de çatlama iğnesi oldum. 1 inde kontrolüm vardı kan testi negatif cıktı. 5 gün sonra yine negatif cıktı sorun şu ki hala adet olamadım ve hiç bi belirtim yok neden acaba ya

Herkese merhaba, benim şubat ayındam beri adrt öncesi 3-4 gün lekelenmem oluyordu. Ayın 10unda lekelerimin başlaması gerekiordu lekelerim yok . Sadce beyaz akıntm var. 14 ünde( dün) reglimin sökülmesi gerekiyordu hiç kanamam yok. Acaba hamilemiyim . Kan testiniçşn beklemek istiyorum. Belki 1 hafta gecikebilir reglim die düşünerek..

Canım ne yaptın sdni merak ediyorum umarım bebiş vardırr
Bişey yapmadım canım dün az bişey lekelenme bile değil akıntı geldi koyu sarı devamı gelmedi test de yapmadım 45 günde 1 adet gordugumden 45 günü beklicem belirtim de yok belirtilere takilmicam ya annem 2 aya kadar farketmemiş beni testte çıkınca öğrenmiş sonrasında da ne bulantı ne ağrı bişey yaşamamış ille belirti arıyorum ama yapmamam lazım sanırım 45i geçince yaparım bi test artık sarı akıntı pembemsi gibiydi sanki o tuhaf geldi adet olucam sandım olmadım olacak gibi de degilim

Bat 21 haziran.. Sol kasigimda batma var onun disinda belirtim yok. Gecen ayda ayni sekilde batma vardi idrar yollarinda bisey olabilir mi ? Doktora gidicem de hangi bolume gitmem lazim. Bilen var midir.

Belki yerleşme kanaması olabiliiir az az geliyorsa lekelenme gibi yani kesin test yap kuzum kendim gibi heyecanlanıyorum sizlerin belirtilerini okuyuncada
benim bat yarın ama bugünden pembe kahverengi lekelenmem geldi.. heralde yarın devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…