• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabisscyln sen de ovulasyon kitlerinden almissin galiba peki hangi gunleri degerlendiriyorsun canim ozel olmazsa

Hayırlı olsun canımmmm sağlıklıca gebeliğin devam eder tez kucağına alırsın inşallaahh darısıda bizlere olsun..
Allah razı olsun canım inşallah Rabb'im herkesin gönlündeki muradı nasip eder. Şimdi biraz tedirginim keseyi görene kadar Allah inşallah tamamına erdirir.

Rabisscyln sen de ovulasyon kitlerinden almissin galiba peki hangi gunleri degerlendiriyorsun canim ozel olmazsa
canım öncesinde ilişki olabilir o gün ve sonrasındada olabilir, aslında ovulasyon gününü anlayabilirsin kendin akıntı yumurta kıvamında oluyor ve kasıklarında hafif kasılma oluyor, kendini biraz rahat bırak inşallah olur rabbim gönlüne göre versin :)

canım öncesinde ilişki olabilir o gün ve sonrasındada olabilir, aslında ovulasyon gününü anlayabilirsin kendin akıntı yumurta kıvamında oluyor ve kasıklarında hafif kasılma oluyor, kendini biraz rahat bırak inşallah olur rabbim gönlüne göre versin :)
Aminnn canim rabbim insallah dualarimizi kabul eder de canimiza can katar...Biraz fazla heyecanliyim 1 ay once denemeye basladik yumurtlama tahminini takvime gore yapmistim olmadi. 2 gun once adetim bitti dun ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi cikti sanirim erken yumurtlama oluyor bende bu ay insallah olur

Ne düşüneceğimi şaşırmış vaziyetteyim 5 aydır deniyoruz ama sonu hep aynı sıkıldım artık

6.aya insallah canim hayirlisi ile..yumurtlama gunlerine dikkat et.ben ogunleri.hic.degerlendiremedim testte almistim adetten sonraki altinci yedinci.gunleri oldu.hep..ondada silikti..tam yumurtlama donemi tekrar yaptim test dogrulamak icin,normalde akintidan anliyorum cunku, hakikaten cok koyu cizgi cikti lakin degerlendiremedim ramazandan giden gelenden dolayi obur aya insallah nasipse dikkat etmeyi.dusunuyorum..

Bişey sorucam ovulasyon testinde pozitif görülüyorsa sonrada siliklesiryorsa yumurtlamis olmuyormuyuz ? Pozitiflik olmasına rağmen gebelik olmuyorsa sorun nedir ?

Allah razı olsun canım inşallah Rabb'im herkesin gönlündeki muradı nasip eder. Şimdi biraz tedirginim keseyi görene kadar Allah inşallah tamamına erdirir.
Devamlı doktora felan gitme canım 3.4 hafta geçsin zatrn doktorun sana tarih verir fazla kişilerede söyleme benim eltim 2 aylık olduktan sonra herkeze söyledi doktora gitmeye başladı.

Canım ben adet günümden sayarak 9.10.11.12.13.14.15.16.17 günleri değerlendirmeye çalıştım , adetten 4.5 gün sonra aldım ben ovu testini sabahları ve akşam 5.6 gibi yapıyorum sabahda 8.9 gibi ben ...

Eşim gecede çalışıyor bu ay oruçdan dolayıda hergün ilişkide olmuyor ovu testi 2 kez koyu gördüm ikisinide değerlendirdim..

Canım ben adet günümden sayarak 9.10.11.12.13.14.15.16.17 günleri değerlendirmeye çalıştım , adetten 4.5 gün sonra aldım ben ovu testini sabahları ve akşam 5.6 gibi yapıyorum sabahda 8.9 gibi ben ...

Eşim gecede çalışıyor bu ay oruçdan dolayıda hergün ilişkide olmuyor ovu testi 2 kez koyu gördüm ikisinide değerlendirdim..
Anladim cok tesekkur ederim bebisin gelmis galiba sana da Allahim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah sag salim alirsin kucagina...

Anladim cok tesekkur ederim bebisin gelmis galiba sana da Allahim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah sag salim alirsin kucagina...
Ahahhh kız ağzından bal damlıyor :D ben geçen ay 18 de hastalancakdım 1 gün geçti 2.5 gün adet oldum normalde 6 gün olmasılazımdı 10 gün sonra 3 gün kahverengi akıntım oldu şuan bekliyorum inşallah bebişim benimledir...

Rabbim gönlüne göre versin bu ay senin ayın olsun inşallah

Ahahhh kız ağzından bal damlıyor :KK70: ben geçen ay 18 de hastalancakdım 1 gün geçti 2.5 gün adet oldum normalde 6 gün olmasılazımdı 10 gün sonra 3 gün kahverengi akıntım oldu şuan bekliyorum inşallah bebişim benimledir...

Rabbim gönlüne göre versin bu ay senin ayın olsun inşallah
Aminnnnnnn insallah adetim biter bitmez hemen calismalara basladik darısı benim ve benim gibilerin başınaaa:KK45: :KK54:

Devamlı doktora felan gitme canım 3.4 hafta geçsin zatrn doktorun sana tarih verir fazla kişilerede söyleme benim eltim 2 aylık olduktan sonra herkeze söyledi doktora gitmeye başladı.
Haklısın canım ben açıkçası nasip olursa 3 aylık galan olunca söylemeyi düşünüyordum eşimle öyle karar almıştık fakat bayram tatiline ailelerimizin yanına gitmek için bir de birkaç günlüğüne bi yerlere kaçmak için plan yapmıştık. Biliyorlar da planlarımızı.Onun öncesinde böyle bir haber alınca söylemek durumunda kaldık ama keseyi falan gördükten sonra ailelere söylemeyi düşünüyoruz bu nedenle. Henüz bilmiyorlar . Doktor 10 gün sonra gel dedi kese için. Ben iki haftayı doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum. Bugün hatta pişman oldum muayene olduğum için. Kan tahlili yapıp çıksaydım keşke dedim ama o heyecandan biraz da cahillikten atladım hemen muayeneye. Daha çok erkenmiş çünkü:110:

Haklısın canım ben açıkçası nasip olursa 3 aylık galan olunca söylemeyi düşünüyordum eşimle öyle karar almıştık fakat bayram tatiline ailelerimizin yanına gitmek için bir de birkaç günlüğüne bi yerlere kaçmak için plan yapmıştık. Biliyorlar da planlarımızı.Onun öncesinde böyle bir haber alınca söylemek durumunda kaldık ama keseyi falan gördükten sonra ailelere söylemeyi düşünüyoruz bu nedenle. Henüz bilmiyorlar . Doktor 10 gün sonra gel dedi kese için. Ben iki haftayı doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum. Bugün hatta pişman oldum muayene olduğum için. Kan tahlili yapıp çıksaydım keşke dedim ama o heyecandan biraz da cahillikten atladım hemen muayeneye. Daha çok erkenmiş çünkü:110:
En iyisi öyle 2 hafta bekle alttan muanede olma rabbim bebişini sana bağışlasın sağlıklıca kucağına alsırsın inşallah

Back