- Emoji Skoru
- 2.659
- Puanlar
- 48
Aminnnn inşallahAminn insallah isteyen herkes bebegine saglikla kavusur canim ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn inşallahAminn insallah isteyen herkes bebegine saglikla kavusur canim ..
Allah razı olsun canım inşallah Rabb'im herkesin gönlündeki muradı nasip eder. Şimdi biraz tedirginim keseyi görene kadar Allah inşallah tamamına erdirir.Hayırlı olsun canımmmm sağlıklıca gebeliğin devam eder tez kucağına alırsın inşallaahh darısıda bizlere olsun..
hayırlı olsun canım maşallah subhanallah çok sevindimEki Görüntüle 2008568
Bat 13 hazirandı. Bu gece test yaptım. 4. Ayın sonunda çift çizgiyi gördüm. Yarın sabahı iple çekiyorum doktora gitmek için.
canım öncesinde ilişki olabilir o gün ve sonrasındada olabilir, aslında ovulasyon gününü anlayabilirsin kendin akıntı yumurta kıvamında oluyor ve kasıklarında hafif kasılma oluyor, kendini biraz rahat bırak inşallah olur rabbim gönlüne göre versin :)Rabisscyln sen de ovulasyon kitlerinden almissin galiba peki hangi gunleri degerlendiriyorsun canim ozel olmazsa
Aminnn canim rabbim insallah dualarimizi kabul eder de canimiza can katar...Biraz fazla heyecanliyim 1 ay once denemeye basladik yumurtlama tahminini takvime gore yapmistim olmadi. 2 gun once adetim bitti dun ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi cikti sanirim erken yumurtlama oluyor bende bu ay insallah olurcanım öncesinde ilişki olabilir o gün ve sonrasındada olabilir, aslında ovulasyon gününü anlayabilirsin kendin akıntı yumurta kıvamında oluyor ve kasıklarında hafif kasılma oluyor, kendini biraz rahat bırak inşallah olur rabbim gönlüne göre versin :)
Negatif cnm hayirlisi Allahtan..Anladım canım benimde bir düşüğüm var insan herşeyden tedirgin oluyor...Banada haber ver bari
Allah razı olsun canım benim. Çok teşekkür ederim. Rabb'im gönlündeki muradı nasip etsin.hayırlı olsun canım maşallah subhanallah çok sevindim![]()
Ne düşüneceğimi şaşırmış vaziyetteyim 5 aydır deniyoruz ama sonu hep aynı sıkıldım artıkO teste sakın güvenme 4 haftalık hamileydim ve negatif sonuç verdi normal testler bile bariz pozitif ti
Ne düşüneceğimi şaşırmış vaziyetteyim 5 aydır deniyoruz ama sonu hep aynı sıkıldım artık
Devamlı doktora felan gitme canım 3.4 hafta geçsin zatrn doktorun sana tarih verir fazla kişilerede söyleme benim eltim 2 aylık olduktan sonra herkeze söyledi doktora gitmeye başladı.Allah razı olsun canım inşallah Rabb'im herkesin gönlündeki muradı nasip eder. Şimdi biraz tedirginim keseyi görene kadar Allah inşallah tamamına erdirir.
Anladım canım biraz daha bekle bakalım allahtan hayırlısını iste acele etmeyinNegatif cnm hayirlisi Allahtan..
Canım ben adet günümden sayarak 9.10.11.12.13.14.15.16.17 günleri değerlendirmeye çalıştım , adetten 4.5 gün sonra aldım ben ovu testini sabahları ve akşam 5.6 gibi yapıyorum sabahda 8.9 gibi ben ...Rabisscyln sen de ovulasyon kitlerinden almissin galiba peki hangi gunleri degerlendiriyorsun canim ozel olmazsa
Anladim cok tesekkur ederim bebisin gelmis galiba sana da Allahim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah sag salim alirsin kucagina...Canım ben adet günümden sayarak 9.10.11.12.13.14.15.16.17 günleri değerlendirmeye çalıştım , adetten 4.5 gün sonra aldım ben ovu testini sabahları ve akşam 5.6 gibi yapıyorum sabahda 8.9 gibi ben ...
Eşim gecede çalışıyor bu ay oruçdan dolayıda hergün ilişkide olmuyor ovu testi 2 kez koyu gördüm ikisinide değerlendirdim..
Ahahhh kız ağzından bal damlıyorAnladim cok tesekkur ederim bebisin gelmis galiba sana da Allahim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah sag salim alirsin kucagina...
Aminnnnnnn insallah adetim biter bitmez hemen calismalara basladik darısı benim ve benim gibilerin başınaaaAhahhh kız ağzından bal damlıyorben geçen ay 18 de hastalancakdım 1 gün geçti 2.5 gün adet oldum normalde 6 gün olmasılazımdı 10 gün sonra 3 gün kahverengi akıntım oldu şuan bekliyorum inşallah bebişim benimledir...
Rabbim gönlüne göre versin bu ay senin ayın olsun inşallah
Haklısın canım ben açıkçası nasip olursa 3 aylık galan olunca söylemeyi düşünüyordum eşimle öyle karar almıştık fakat bayram tatiline ailelerimizin yanına gitmek için bir de birkaç günlüğüne bi yerlere kaçmak için plan yapmıştık. Biliyorlar da planlarımızı.Onun öncesinde böyle bir haber alınca söylemek durumunda kaldık ama keseyi falan gördükten sonra ailelere söylemeyi düşünüyoruz bu nedenle. Henüz bilmiyorlar . Doktor 10 gün sonra gel dedi kese için. Ben iki haftayı doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum. Bugün hatta pişman oldum muayene olduğum için. Kan tahlili yapıp çıksaydım keşke dedim ama o heyecandan biraz da cahillikten atladım hemen muayeneye. Daha çok erkenmiş çünküDevamlı doktora felan gitme canım 3.4 hafta geçsin zatrn doktorun sana tarih verir fazla kişilerede söyleme benim eltim 2 aylık olduktan sonra herkeze söyledi doktora gitmeye başladı.
Hadi hayırlısı dualarım seninle canımAminnnnnnn insallah adetim biter bitmez hemen calismalara basladik darısı benim ve benim gibilerin başınaaa![]()
![]()
En iyisi öyle 2 hafta bekle alttan muanede olma rabbim bebişini sana bağışlasın sağlıklıca kucağına alsırsın inşallahHaklısın canım ben açıkçası nasip olursa 3 aylık galan olunca söylemeyi düşünüyordum eşimle öyle karar almıştık fakat bayram tatiline ailelerimizin yanına gitmek için bir de birkaç günlüğüne bi yerlere kaçmak için plan yapmıştık. Biliyorlar da planlarımızı.Onun öncesinde böyle bir haber alınca söylemek durumunda kaldık ama keseyi falan gördükten sonra ailelere söylemeyi düşünüyoruz bu nedenle. Henüz bilmiyorlar . Doktor 10 gün sonra gel dedi kese için. Ben iki haftayı doldurup öyle gitmeyi düşünüyorum. Bugün hatta pişman oldum muayene olduğum için. Kan tahlili yapıp çıksaydım keşke dedim ama o heyecandan biraz da cahillikten atladım hemen muayeneye. Daha çok erkenmiş çünkü![]()