Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım, cümlemiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.En iyisi öyle 2 hafta bekle alttan muanede olma rabbim bebişini sana bağışlasın sağlıklıca kucağına alsırsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım kendi adıma. İnşallah senden de güzel haberler alırız. Akışına bırak mümkünse Zihninden uzaklaştırmaya bak bebiş fikrini. Öteki türlü sürekli düşünmekten stres oluyor insan. Allah bu günlerin hürmetine senden de güzel haber aldırır bize inşallah canımSelam kızlar, hamilelik haberini alanları tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bekliyorum hala, dün sabah ateşim arttı bugünde yüksekti, büyük ihtimal ovulasyon oldu şimdi bekleyelim 2 hafta bakalım nasıl geçecek zaman![]()
Aminn inşallahAllah razı olsun canım, cümlemiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
İnşallah Allah razı olsun canım, ister istemez düşünüyor insan ama stres değil benimki sabırsızlık sadece :)Çok teşekkür ederim canım kendi adıma. İnşallah senden de güzel haberler alırız. Akışına bırak mümkünse Zihninden uzaklaştırmaya bak bebiş fikrini. Öteki türlü sürekli düşünmekten stres oluyor insan. Allah bu günlerin hürmetine senden de güzel haber aldırır bize inşallah canım
Ben kullandım canımKızlar aranızda ovu testi kullananlar varmı ?
Ben adetim bittikden 4.5 gün sonra kullanmaya başladım , sabah ve akşamları yapıyorum 2 kez koyumsu çizgi gördüm değerlendirdim o günleri.3Gün öncede gördüm ondan sonraki gün biraz silikleşti bir daha günde hafif koyuydu , bat 19 normalmi bu..İlkkez kulkanıyorum biraz bilgilendirirmisin beni çoook sevinirim :)Ben kullandım canım
Canim hayırlısı artık bu kirmizilardan sonra çalışmaya devam edeceğiz. İrtibatta kalalım arkadsim haber edelim birbirimize. Ben bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorumCanm malesef kizmizilar geldi dun
Bence var canimmm. Hayirli olsunn insallah. Istersen kan testi yaptirKizlar bat yarin yani 15 haziran bugun erken gebelik testlerinden yaptim
Sagol canm tesekkurler yarin sabah tekrar yapcmBence var canimmm. Hayirli olsunn insallah. Istersen kan testi yaptir
Canım benim bildiğim kadarıyla koyu ikinci çizgi neredeyse ilkinden daha koyu olucak. Bir adet döneminde iki kez yumurtlama nadir olur diye düşünüyorum yani yumurtlama olur 14. Gün tekrar regl başlar . Lh seviyesi regl başlangıcına yakın biraz artıyor gebelik durumunda da baya bir artıyor ben denedim her ikisinide. En iyisi beklemek bu durumda testlerini ekleyebilirsen tarihlerle daha net olurBen adetim bittikden 4.5 gün sonra kullanmaya başladım , sabah ve akşamları yapıyorum 2 kez koyumsu çizgi gördüm değerlendirdim o günleri.3Gün öncede gördüm ondan sonraki gün biraz silikleşti bir daha günde hafif koyuydu , bat 19 normalmi bu..İlkkez kulkanıyorum biraz bilgilendirirmisin beni çoook sevinirim :)
Yumurtlamaya adetliyken bakilmiyo diye biliyorum normal yumurtlama günlerinde gitmistim benKistine adetliyken gidip baktirman şart değil ama yumurtlamana yada hormonlarina bakilicaksa adet li olman lazım canım
Valla canım Geçen hafta gittim doktora yumurtlamana bakmamız için adetin üçüncü gunu gel dedi ordan biliyorum benimde kistim var adet değilken baktı geçen hafta.Yumurtlamaya adetliyken bakilmiyo diye biliyorum normal yumurtlama günlerinde gitmistim ben
Tmm cnm tsk ederimValla canım Geçen hafta gittim doktora yumurtlamana bakmamız için adetin üçüncü gunu gel dedi ordan biliyorum benimde kistim var adet değilken baktı geçen hafta.
Yumurtaların büyüklüğüne bakmak için yumurtlama gününde gitmiş olabilYumurtlamaya adetliyken bakilmiyo diye biliyorum normal yumurtlama günlerinde gitmistim ben
rica ederim canımTmm cnm tsk ederim
Tebrik ederimKizlar bat yarin yani 15 haziran bugun erken gebelik testlerinden yaptim