• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, hamilelik haberini alanları tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bekliyorum hala, dün sabah ateşim arttı bugünde yüksekti, büyük ihtimal ovulasyon oldu şimdi bekleyelim 2 hafta bakalım nasıl geçecek zaman :110:

Selam kızlar, hamilelik haberini alanları tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bekliyorum hala, dün sabah ateşim arttı bugünde yüksekti, büyük ihtimal ovulasyon oldu şimdi bekleyelim 2 hafta bakalım nasıl geçecek zaman :110:
Çok teşekkür ederim canım kendi adıma. İnşallah senden de güzel haberler alırız. Akışına bırak mümkünse Zihninden uzaklaştırmaya bak bebiş fikrini. Öteki türlü sürekli düşünmekten stres oluyor insan. Allah bu günlerin hürmetine senden de güzel haber aldırır bize inşallah canım

Çok teşekkür ederim canım kendi adıma. İnşallah senden de güzel haberler alırız. Akışına bırak mümkünse Zihninden uzaklaştırmaya bak bebiş fikrini. Öteki türlü sürekli düşünmekten stres oluyor insan. Allah bu günlerin hürmetine senden de güzel haber aldırır bize inşallah canım
İnşallah Allah razı olsun canım, ister istemez düşünüyor insan ama stres değil benimki sabırsızlık sadece :)

Kızlar aranızda ovu testi kullananlar varmı ?

Ben kullandım canım
Ben adetim bittikden 4.5 gün sonra kullanmaya başladım , sabah ve akşamları yapıyorum 2 kez koyumsu çizgi gördüm değerlendirdim o günleri.3Gün öncede gördüm ondan sonraki gün biraz silikleşti bir daha günde hafif koyuydu , bat 19 normalmi bu..İlkkez kulkanıyorum biraz bilgilendirirmisin beni çoook sevinirim :)

Canm malesef kizmizilar geldi dun
Canim hayırlısı artık bu kirmizilardan sonra çalışmaya devam edeceğiz. İrtibatta kalalım arkadsim haber edelim birbirimize. Ben bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum

Kizlar bat yarin yani 15 haziran bugun erken gebelik testlerinden yaptim

Eklentiler

• IMG_0229.JPG
    IMG_0229.JPG
    20,5 KB · Görüntüleme: 52
Ben adetim bittikden 4.5 gün sonra kullanmaya başladım , sabah ve akşamları yapıyorum 2 kez koyumsu çizgi gördüm değerlendirdim o günleri.3Gün öncede gördüm ondan sonraki gün biraz silikleşti bir daha günde hafif koyuydu , bat 19 normalmi bu..İlkkez kulkanıyorum biraz bilgilendirirmisin beni çoook sevinirim :)
Canım benim bildiğim kadarıyla koyu ikinci çizgi neredeyse ilkinden daha koyu olucak. Bir adet döneminde iki kez yumurtlama nadir olur diye düşünüyorum yani yumurtlama olur 14. Gün tekrar regl başlar . Lh seviyesi regl başlangıcına yakın biraz artıyor gebelik durumunda da baya bir artıyor ben denedim her ikisinide. En iyisi beklemek bu durumda testlerini ekleyebilirsen tarihlerle daha net olur

Kizlar bisey sorcam. Simdi benim adetliyken hormon testim yapildi bidaha yaptirmicam ama baska doktora gitcem en iyisi hangi gün gitsem olur? Yani kiste falan adetliykenmi bakiliyo yoksa 12.gün fln gitsem olurmu belki catlatma ignesi vs yapilir diye?

Kistine adetliyken gidip baktirman şart değil ama yumurtlamana yada hormonlarina bakilicaksa adet li olman lazım canım

Yumurtlamaya adetliyken bakilmiyo diye biliyorum normal yumurtlama günlerinde gitmistim ben
Valla canım Geçen hafta gittim doktora yumurtlamana bakmamız için adetin üçüncü gunu gel dedi ordan biliyorum benimde kistim var adet değilken baktı geçen hafta.

Back