• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba. Dün adet günümdü ama adet olmadim. Cok düzenlidir gününde saatinde gelir resmen ama gelmedi. Ben 27 günde bir adet oluyorum ve 17.18.günümde yumurtlama akintim oldu 19.da azaldi ve 20.gün iliski oldu. Yani anladigim kadariyla biraz gec yumurtladim bu ay ve dün öglen test yaptim negatif testide yüklicem.. Yani eger 20.sinde tuttuysa bile imkansiz galiba bunun testte cikmasi degilmi? Beklemelimiyim daha acaba 8gün gecmis oluyo üstünden..
Evet bence de eğer dediğin gibiyse henüz testte çıkmaz

Kızlar merhaba. Benim de bat 18 haziran sabırsızlıkla bekliyorum. 5 aydır deniyoruz adetlerin düzenli olmasına rağmen malesef sonuç hep negatif. Allah herkesin hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah.

kızlar sabah doktora gittim yine bhcg kanda düşüşe geçti ama sıfırlanıyo bi türlü.dış gebelik dedi :( bat 15 haziran erken öğrendik erken kaybettik bu ay. acilen düşmesi için iğne yapıldı sabah bakalım haftaya salı bi daha gidicem umarım değerler sıfırlanır da operasyoluk bi işlem kalmaz :(

İlk denememizdi canım. Yumurtlama günümü takip ettim ama sürekli kansızlıktan keçiboynuzu özü pekmezi içiyordum doğallıktan onunda faydası çok diyolar 1 çay bardağı içiyordum
ayy canım ne güzel valla çok sevindim ne güzel uğraşmamışsın rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ümidini kaybetme.. Az kalmış sabret güzel haberlerini bekliyorum. Var sendede birşeyler bu kez hissediyorum inşallah.
Bende sabah gideceğim kan vermeye bi aksilik çıkmaz inşallah:dua:
İnşallaaah bebişim benimledir artık olsunda bide milletin içinde gerine gerine bende hamileyim şunu aldım felan diye gezeyim istiyorummm...

İlkkes bu ay birşeyler oldu tam gebelik belirtisi şeklinde afedersin hayatımda hiç horlamayan ben 3 gündür horluyorum parmağımı bile kaldırmak istemiyorum ovu testi yapıyorum hafif koyu çıkıyor 2 gündür..

Naptın verdinmi kan ?inşallah bebişin seninledir

Kizlar merhaba. Dün adet günümdü ama adet olmadim. Cok düzenlidir gününde saatinde gelir resmen ama gelmedi. Ben 27 günde bir adet oluyorum ve 17.18.günümde yumurtlama akintim oldu 19.da azaldi ve 20.gün iliski oldu. Yani anladigim kadariyla biraz gec yumurtladim bu ay ve dün öglen test yaptim negatif testide yüklicem.. Yani eger 20.sinde tuttuysa bile imkansiz galiba bunun testte cikmasi degilmi? Beklemelimiyim daha acaba 8gün gecmis oluyo üstünden..
Cabım bekle stres yapma rabbim inşallah bebişini bu ay sana bağışlamıştır genelde 5 ile 12 gün arası döllenme oluyor canını sıkma pozitif düşün hayatına devam et rahat ol adetin iyice geçsin 6.7 gün kan verirsin

Sabirmi?:) yarin doktora gidiyorum kan vercem
Ahahhh daha dur destur ben o kadar ay çatladım hemen gidip gidip yaptırdım yine hüsran yine negatif , inşallah bebişin seninledir canımm benim kendini herşeye hazırla adetin 3.4 gün geçseydide gitseydin ne olur ne olmazdı aslında

Ahahhh daha dur destur ben o kadar ay çatladım hemen gidip gidip yaptırdım yine hüsran yine negatif , inşallah bebişin seninledir canımm benim kendini herşeye hazırla adetin 3.4 gün geçseydide gitseydin ne olur ne olmazdı aslında
Tatlim yarin 3 gün gecmis olcak ama yumurtlamadan sonraki iliski üstünden 10 gün gecmis oluyo iyi degilmi

Tatlim yarin 3 gün gecmis olcak ama yumurtlamadan sonraki iliski üstünden 10 gün gecmis oluyo iyi degilmi
Bence 2 gün daha bekle tam 12 günü tamamla işin kesinleşsin geçen ayda tam gününde olmuştun sanırım sen hayır ola inşallah

Benimde 8 9gün var bat a kuzular bu ay hiç takmadım kafama bakalım neler olcak

Hemen vermez adet söktürücüyü hiç idrar testi yaptınmı inşallah bebişin tutunuyodur annesi
Dün yaptim ama tabiki negatif.. Ama cikmasi imkansiz zaten.. Bu ay tasindim vs önemsemedim hic o yüzden ümitsizum ama insallah bizimledir bebislerimiz Rabbim bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün

IMG_0596.JPG

Bat 13 hazirandı. Bu gece test yaptım. 4. Ayın sonunda çift çizgiyi gördüm. Yarın sabahı iple çekiyorum doktora gitmek için.

Dün yaptim ama tabiki negatif.. Ama cikmasi imkansiz zaten.. Bu ay tasindim vs önemsemedim hic o yüzden ümitsizum ama insallah bizimledir bebislerimiz Rabbim bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün
Bende bu ay fazla önemsemesim ovu testi felan aldım eşim gecede çalılıyor bu ay nerdeyse 2.3 güne bir ilişki oldu zaten hiç beklemediğimiz anda geliyor bebişlerimiz ...

Biraz daha bekle canım varsada iyice belli olsun yinede sen bilirsin

Allah razı olsun. Haklısın o yüzden çok heyecanlıyım doktora gitmek için. İnşallah bizimledir bebeğimiz:dua::dua::dua:
Benim geçen ay pozitifdi kanda negatif çıktı malesef :(

İnşallah bebişin seninledir baya koyu ikinci çizgin kendini strese sokma sabah hemen koooş hastaneye bizede haber ver bebişin sağlıklıca seninledir umarım

Back