Tesekkur ederim :)Tebrik ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim :)Tebrik ederim![]()
Tamam canım çook saolasın bakalım bat 19 az kaldı hayırlısı olsunCanım benim bildiğim kadarıyla koyu ikinci çizgi neredeyse ilkinden daha koyu olucak. Bir adet döneminde iki kez yumurtlama nadir olur diye düşünüyorum yani yumurtlama olur 14. Gün tekrar regl başlar . Lh seviyesi regl başlangıcına yakın biraz artıyor gebelik durumunda da baya bir artıyor ben denedim her ikisinide. En iyisi beklemek bu durumda testlerini ekleyebilirsen tarihlerle daha net olur
Adet olduysan adetliyken git bütün test sonuçlarınıda yanına alKizlar bisey sorcam. Simdi benim adetliyken hormon testim yapildi bidaha yaptirmicam ama baska doktora gitcem en iyisi hangi gün gitsem olur? Yani kiste falan adetliykenmi bakiliyo yoksa 12.gün fln gitsem olurmu belki catlatma ignesi vs yapilir diye?
Yaa var galiba tebrik ederim bu sabah yaptin mi yine insallah vardir ya ne guzel masallahKizlar bat yarin yani 15 haziran bugun erken gebelik testlerinden yaptim
Umutsuzluga kapilma allah hayirlisini versin insallah vardir bir bildigi.. Adet olcakmis gibi hissediyo musunBata bir gün kaldı biliyorum bebiş bu ay yok ama insan yinede bir umutlaniyor adet belirtim yok gibi
İşte ayı ayına tutmuyor bazen çok ağrılı bazen hissetmiyorum bile ama şuan hiç bir belirti yok adet olarak.. bakalım yarın başlarsa regl şaşırmam demekki bu ay sessiz sedasız gecicekUmutsuzluga kapilma allah hayirlisini versin insallah vardir bir bildigi.. Adet olcakmis gibi hissediyo musun
Bilemezsin canım belkide bebiş kapıdadır ve çalmak üzeredirBata bir gün kaldı biliyorum bebiş bu ay yok ama insan yinede bir umutlaniyor adet belirtim yok gibi
Bakılır 2.3. Günler gitmenlazımVe regl oldum bile bir gün kala yarın Dr gitsem hormonlara bakılır dimi kizlar
2 gündür benimde vücut sıcaklığımda artış var canım hayırlısı olsun bakalım zor bekleyişSelam kızlar, hamilelik haberini alanları tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bekliyorum hala, dün sabah ateşim arttı bugünde yüksekti, büyük ihtimal ovulasyon oldu şimdi bekleyelim 2 hafta bakalım nasıl geçecek zaman![]()
Sende başından beri ölçüyor musun?2 gündür benimde vücut sıcaklığımda artış var canım hayırlısı olsun bakalım zor bekleyiş
Ben ölçmedim ama hissediyorum ayaklarım ve avuç içlerim özellikle 2 gündür yanıyor.
Bu sabahta yaptim tekrar pozitif ama bugun adet kanamasi gibi kanamam oldu hastaneye gtti kan testi yaptilar ve pozitif cikti yarinda alttan bakicaklarYaa var galiba tebrik ederim bu sabah yaptin mi yine insallah vardir ya ne guzel masallah![]()
Tebrik ederim insallah bebisin tutunur ve hic birakmazBu sabahta yaptim tekrar pozitif ama bugun adet kanamasi gibi kanamam oldu hastaneye gtti kan testi yaptilar ve pozitif cikti yarinda alttan bakicaklar
Insallah canim tesekkur ederimTebrik ederim insallah bebisin tutunur ve hic birakmaz![]()
Herkeste yumurtlama değişiyor kuzu ama o testlere de çok güvenme derim yinede sen vücudunu dinlemeye çalış en kısa zamanda kavuştursun Rabbim 1ay kısa bir zaman canım hiçbirşey olmasa bile kadın da ve erkekte olma süresi 8ayı bulabiliyor dua et bol bol inşallah olur bize mutlu haberi verirsinAminnn canim rabbim insallah dualarimizi kabul eder de canimiza can katar...Biraz fazla heyecanliyim 1 ay once denemeye basladik yumurtlama tahminini takvime gore yapmistim olmadi. 2 gun once adetim bitti dun ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi cikti sanirim erken yumurtlama oluyor bende bu ay insallah olur
Evet canım kisiden kisiye degisiyor iste daha yolun basinda oldugumu hissediyorum ve buna ragmen sabirli olmak gerektigini anladim rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirir insallah anne olmadan hayata gözlerimi kapatmak istemiyorum.. Hepimiz guzel haberler yazalim buraya :)Herkeste yumurtlama değişiyor kuzu ama o testlere de çok güvenme derim yinede sen vücudunu dinlemeye çalış en kısa zamanda kavuştursun Rabbim 1ay kısa bir zaman canım hiçbirşey olmasa bile kadın da ve erkekte olma süresi 8ayı bulabiliyor dua et bol bol inşallah olur bize mutlu haberi verirsin
Merhaba benim bu ay 4 gün geçikti idrarda çıkmadı sizin gibi test yapmıştım biraz bekleyin derim geç döllenme olabilir inş öyledir ve hamilesindir bende çok ümitlenmiştim ama hayırlısımerhaba arkadaşlar;
1 ay klomen tedavisi 2 kez de aşılama oldum ama maalesef sonuç alamadım. Daha sonra 3 ay kadar ara verdim hiç doktora gitmedim. 13 haziranda tüp bebek için ön görüşmeye gittim adet olunca mutlaka gel dedi muayene için. normalde 13 haziran adetimin ilk günüydü ama gelmedi idrar testi yaptım negatifti. bugün 16 sı oldu ara ara sancı hissediyorum karnım şişiyor halsizim ama adetim gelmedi. Dün akşamda idrar testi yaptım yine negatif çıktı. Bu arada hiç adet gecikmesi yaşamam hep gününde gelmiştir ilk defa böyle bir şey yaşıyorum . Sizce gebelik olabilirmi kan testi yaptırmaya korkuyorum. Başka hiç bir belirtim de yok. yardımlarınız için teşekkür ederim.