• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim geçen ay pozitifdi kanda negatif çıktı malesef :KK43:

İnşallah bebişin seninledir baya koyu ikinci çizgin kendini strese sokma sabah hemen koooş hastaneye bizede haber ver bebişin sağlıklıca seninledir umarım
Çok üzüldüm :-( inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın sen de. Yarın doktordan sonra olumlu veya olumsuz sonucu paylaşacağım inşallah.

Çok üzüldüm :-( inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın sen de. Yarın doktordan sonra olumlu veya olumsuz sonucu paylaşacağım inşallah.
Aminn canım ümidi kesmemek lazım ne olursa olsun bakalım bata az kaldı benim bekliyorum :D

Hadi hayırlısı bebişin seninledir inşallaaah annesi sakın olumsuz düşünme bence hamişsin :D

Kızlar adete 4 gün var. Bugün sabah ilk idrarla clearblue digital test yaptım ve negatif çıktı. Ümidimi kesmeli miyim? Testin üzerinde 4 gün öncesine kadar kesin sonuç yazıyo. Sanırım bu ay da yok

Kızlar adete 4 gün var. Bugün sabah ilk idrarla clearblue digital test yaptım ve negatif çıktı. Ümidimi kesmeli miyim? Testin üzerinde 4 gün öncesine kadar kesin sonuç yazıyo. Sanırım bu ay da yok
O teste sakın güvenme 4 haftalık hamileydim ve negatif sonuç verdi normal testler bile bariz pozitif ti

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba benim bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacim var bebiş için uğraşıyoruz 1 ay oldu coook yeni ve tecrübesizim aranıza katılmak istiyorum:emir_bebek::KK200:

Bu ay bizim ikinci denememiz, ilkinde kimyasal gebelik yaşadım. Ve adetim düzene girmedi 7-10 gün gecikti o yüzden yumurtlama günümü iyi hesaplayamadım bakalım hayırlısı.
Normalde geçen aya göre bu ay BAT 24 haziran.
Ama ben testi 5-10 gün sonra yaparım bekleye bilirsem :)

Kimyasal gebelik yaşayanlar yada bilen var mı adet ne zaman düzene girer? Mart ayında yaşadım, 3 ay olacak iki adetim de geçikmeli oldu çok normalde düzenliydi bu zamana kadar.

IMG_0599.JPG

Bizim de ikinci denememiz olacak bu ay.. Mayista denedik ve takvimden yumurtlama gunumu tahmin ediyodum ve cok umutluydum adet oldum ilk is hemen ovulasyon kiti almak oldu.. Takvim 8 gün sonrayi gosterirken dün yaptigim testte ikinci cizgi belirgin sekilde cikti galiba erken yumurtlyorum siz denediniz mi bu kitleri acaba galiba cok istedigim icin hemen olsun istiyorum:110:

Allah ra
Tebrik ederim şimdi beta hcg takibi başlar ve inşallah değerlerin ikiye katlanır bebişin sana tutunur <3 :)
zı olsun çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur. Yalnız adetim 1 gün gecikti sadece doktor daha çok Yen'i dedi. Bişey görünmedi ultrasonda rahim duvarı kalınlığı iyi dedi gebeliğin Yen'i oluştuğunu gösteriyor 10 gün sonra tekrar gelin dedi. Folik asit verdi bir de .

Aslinda cuma gitcektim ama bugun ara ara karnim cok agridi ve daha önce düsük yaptigim icin erken gitmeye karar verdim cnm esim istedi daha dogrusu en azindan neyden oldugunu bilelim diye
Anladım canım benimde bir düşüğüm var insan herşeyden tedirgin oluyor...Banada haber ver bari

Arkadaşlar merhaba benim bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacim var bebiş için uğraşıyoruz 1 ay oldu coook yeni ve tecrübesizim aranıza katılmak istiyorum:emir_bebek::KK200:
Bir doktora git canım eşinde sende bütün testlerinizi yapın bir sorun olup olmadığına bakın inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Back