- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
Çok üzüldüm :-( inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın sen de. Yarın doktordan sonra olumlu veya olumsuz sonucu paylaşacağım inşallah.Benim geçen ay pozitifdi kanda negatif çıktı malesef
İnşallah bebişin seninledir baya koyu ikinci çizgin kendini strese sokma sabah hemen koooş hastaneye bizede haber ver bebişin sağlıklıca seninledir umarım
Aminn canım ümidi kesmemek lazım ne olursa olsun bakalım bata az kaldı benim bekliyorumÇok üzüldüm :-( inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın sen de. Yarın doktordan sonra olumlu veya olumsuz sonucu paylaşacağım inşallah.
TamamdırAminn canım ümidi kesmemek lazım ne olursa olsun bakalım bata az kaldı benim bekliyorum
Hadi hayırlısı bebişin seninledir inşallaaah annesi sakın olumsuz düşünme bence hamişsin
Yazarım canım sanada allah rahatlık versin :*Tamamdırsen de battan sonra yaz mutlaka. İyi geceler
Aslinda cuma gitcektim ama bugun ara ara karnim cok agridi ve daha önce düsük yaptigim icin erken gitmeye karar verdim cnm esim istedi daha dogrusu en azindan neyden oldugunu bilelim diyeYazarım canım sanada allah rahatlık versin :*
O teste sakın güvenme 4 haftalık hamileydim ve negatif sonuç verdi normal testler bile bariz pozitif tiKızlar adete 4 gün var. Bugün sabah ilk idrarla clearblue digital test yaptım ve negatif çıktı. Ümidimi kesmeli miyim? Testin üzerinde 4 gün öncesine kadar kesin sonuç yazıyo. Sanırım bu ay da yok
Tebrik ederim şimdi beta hcg takibi başlar ve inşallah değerlerin ikiye katlanır bebişin sana tutunur <3 :)
Tebrıkler hayırlı olsun
zı olsun çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur. Yalnız adetim 1 gün gecikti sadece doktor daha çok Yen'i dedi. Bişey görünmedi ultrasonda rahim duvarı kalınlığı iyi dedi gebeliğin Yen'i oluştuğunu gösteriyor 10 gün sonra tekrar gelin dedi. Folik asit verdi bir de .Tebrik ederim şimdi beta hcg takibi başlar ve inşallah değerlerin ikiye katlanır bebişin sana tutunur <3 :)
Tebrik ederimm :)
çokteşekkür ederim.Tebrıkler hayırlı olsun
Anladım canım benimde bir düşüğüm var insan herşeyden tedirgin oluyor...Banada haber ver bariAslinda cuma gitcektim ama bugun ara ara karnim cok agridi ve daha önce düsük yaptigim icin erken gitmeye karar verdim cnm esim istedi daha dogrusu en azindan neyden oldugunu bilelim diye
Bir doktora git canım eşinde sende bütün testlerinizi yapın bir sorun olup olmadığına bakın inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursunArkadaşlar merhaba benim bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacim var bebiş için uğraşıyoruz 1 ay oldu coook yeni ve tecrübesizim aranıza katılmak istiyorum
Hayırlı olsun canımmmm sağlıklıca gebeliğin devam eder tez kucağına alırsın inşallaahh darısıda bizlere olsun..
Aminn insallah isteyen herkes bebegine saglikla kavusur canim ..Bir doktora git canım eşinde sende bütün testlerinizi yapın bir sorun olup olmadığına bakın inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?