• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba benim bat 21 haziran 1 haziranda çatlama iğnesi vuruldum doktorun dediği günleri değerlendirdik beklemedeyim hayırlısı neyse o olur inşallah bu ay bayram şekerimiz olur:dua::KK54:

Selam kızlar
Aranızda yeniyim 14 aylık evliyim. Son iki aydır bebiş istiyoruz artık bizde. Doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. Geçen ay ilk olduğu için baya psikolojik hamilelik geçirdim :KK70:ne kadar belirti varsa adeta hepsi mevcuttu:skandal: :halay:Sonuç hüsran tabiki nasip. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin. Şimdi bat 23 haziran belki bi bayram şekeri yoldadır:KK68:

Merhaba kızlar bakın bakalım mutluluğumu sizlede paylaşmak istedim bütün dünyaya haykirasim var:skandal:

Eklentiler

• 20170613_004402.jpg
    20170613_004402.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar benim bat a 7 gün var...Gebelik negatif tabi ki test yapınca.Canım sıkıldı ovulasyon yaptim.Aaa ne göreyim cift koyu çizgi. Yeniden mi yumurtladım yahuu anlamadımmm bu işi..:kızgın:

Selam kızlar bat 19 benimde mayısta adetim bir gün geçti 2.5 gün adet oldum sonuncu gün siyahtı adetim 10 gün sonra 3 gün kahverengi akıntım oldu gebelik testi yaptım negatifdi doktorumu aradım gebelik olabilir kan ver dedi ben negatif olacak diyerek vermedim malesef :KK70: 7 günümmmm var beklemedeyim normalde doktora gidiyordum bu ay gitmedim rabbim inşallah yüzümü güldürürde bir bebiş haberinide ben alırım .....Umarım herbirimiz güzel haber alırız bu ay batlar son oluuur

Selam kızlar bat 19 benimde mayısta adetim bir gün geçti 2.5 gün adet oldum sonuncu gün siyahtı adetim 10 gün sonra 3 gün kahverengi akıntım oldu gebelik testi yaptım negatifdi doktorumu aradım gebelik olabilir kan ver dedi ben negatif olacak diyerek vermedim malesef :KK70: 7 günümmmm var beklemedeyim normalde doktora gidiyordum bu ay gitmedim rabbim inşallah yüzümü güldürürde bir bebiş haberinide ben alırım .....Umarım herbirimiz güzel haber alırız bu ay batlar son oluuur
İnşallah canım inşallah dualarım sizle sıra sizde.
Bir an önce al inşallah güzel haberi:KK200:

İnşallah canım inşallah dualarım sizle sıra sizde.
Bir an önce al inşallah güzel haberi:KK200:
Aminnn inşallah canım ağustosta 2 yıl olcak evleneli 8 aydır istiyoruz bir düşüğüm var benle birlikte evlenip sonradan evlenen herkez doğurdu 2.cileri bile yaptılar rabbim inşallah benimde göbüşümü kucağımı doldurur

Aminnn inşallah canım ağustosta 2 yıl olcak evleneli 8 aydır istiyoruz bir düşüğüm var benle birlikte evlenip sonradan evlenen herkez doğurdu 2.cileri bile yaptılar rabbim inşallah benimde göbüşümü kucağımı doldurur
İnşallah canım şu mübarek günlerde Rabbim yüzünü güldürsün bende hep öyle düşünürdüm bir gün sırf bu konu yüzünden akşama kadar agladiğımı bilirim . Ama sana tek tavsiyem stres yapma aklına getirme düşünme bebek için ilişki olmasın valla ben bu ay hiç ümit etmedim ne yumurtlama günü ne başka bişey takip falan etmedim bat tarihimden bile haberim yoktu telde uygulama vardı bi baktım bat tarihine bir gün kalmış nasıl şaşırdım ve sonuç bu. O yüzden elinden geldiğince düşünmemeye çalış:oops:

İnşallah canım şu mübarek günlerde Rabbim yüzünü güldürsün bende hep öyle düşünürdüm bir gün sırf bu konu yüzünden akşama kadar agladiğımı bilirim . Ama sana tek tavsiyem stres yapma aklına getirme düşünme bebek için ilişki olmasın valla ben bu ay hiç ümit etmedim ne yumurtlama günü ne başka bişey takip falan etmedim bat tarihimden bile haberim yoktu telde uygulama vardı bi baktım bat tarihine bir gün kalmış nasıl şaşırdım ve sonuç bu. O yüzden elinden geldiğince düşünmemeye çalış:oops:
Bu aya kadar illa olsun diye çabaladım baktım olmadı tamam yeter dedim bebek için ilişkiye gire gire düşünerek iyice yıprandık eşimde bende , elbette verecek rabbim herşekilde verir ama kafaya takınca bizler yıpranıyoruz bu ay hiç ümidim yoktu ovulasyon testi aldığım halde doru düzgün ilişkiyede girmedim ama adet kısa sürüp 10 gün sonrada kahve akıntı olunca acaba varmı dedim bunun gibi yaşayıp adette hamile olduğunu öğrenenleri görünce az da olsa umutlandım rabbim büyük...

Hayırlı olsunnnn sanada bu arada kan ver bakalım bebişin inşallah sağlıklıdır tez zamanda hayırlıca kucağına alırsın

Bu aya kadar illa olsun diye çabaladım baktım olmadı tamam yeter dedim bebek için ilişkiye gire gire düşünerek iyice yıprandık eşimde bende , elbette verecek rabbim herşekilde verir ama kafaya takınca bizler yıpranıyoruz bu ay hiç ümidim yoktu ovulasyon testi aldığım halde doru düzgün ilişkiyede girmedim ama adet kısa sürüp 10 gün sonrada kahve akıntı olunca acaba varmı dedim bunun gibi yaşayıp adette hamile olduğunu öğrenenleri görünce az da olsa umutlandım rabbim büyük...

Hayırlı olsunnnn sanada bu arada kan ver bakalım bebişin inşallah sağlıklıdır tez zamanda hayırlıca kucağına alırsın
Ümidini kaybetme.. Az kalmış sabret güzel haberlerini bekliyorum. Var sendede birşeyler bu kez hissediyorum inşallah.
Bende sabah gideceğim kan vermeye bi aksilik çıkmaz inşallah:dua:

Kizlar merhaba. Dün adet günümdü ama adet olmadim. Cok düzenlidir gününde saatinde gelir resmen ama gelmedi. Ben 27 günde bir adet oluyorum ve 17.18.günümde yumurtlama akintim oldu 19.da azaldi ve 20.gün iliski oldu. Yani anladigim kadariyla biraz gec yumurtladim bu ay ve dün öglen test yaptim negatif testide yüklicem.. Yani eger 20.sinde tuttuysa bile imkansiz galiba bunun testte cikmasi degilmi? Beklemelimiyim daha acaba 8gün gecmis oluyo üstünden..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 40
Back