- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy nasıl heyecanlandım canıımmm maşşallah çok sevindim sağ salim kavuş yavrunla
ay canım hayırlı olsun nasıl oldu
Ayy nasıl heyecanlandım canıımmm maşşallah çok sevindim sağ salim kavuş yavrunla![]()
Hadi hayırlısı olsun maşallah
Tebrik ederim tatlıımmMerhaba kızlar bakın bakalım mutluluğumu sizlede paylaşmak istedim bütün dünyaya haykirasim var![]()
Merhaba kızlar bakın bakalım mutluluğumu sizlede paylaşmak istedim bütün dünyaya haykirasim var![]()
Teşekkür ederim bitanemTebrik ederim tatlıımm![]()
İnşallah canım inşallah dualarım sizle sıra sizde.Selam kızlar bat 19 benimde mayısta adetim bir gün geçti 2.5 gün adet oldum sonuncu gün siyahtı adetim 10 gün sonra 3 gün kahverengi akıntım oldu gebelik testi yaptım negatifdi doktorumu aradım gebelik olabilir kan ver dedi ben negatif olacak diyerek vermedim malesef7 günümmmm var beklemedeyim normalde doktora gidiyordum bu ay gitmedim rabbim inşallah yüzümü güldürürde bir bebiş haberinide ben alırım .....Umarım herbirimiz güzel haber alırız bu ay batlar son oluuur
Aminnn inşallah canım ağustosta 2 yıl olcak evleneli 8 aydır istiyoruz bir düşüğüm var benle birlikte evlenip sonradan evlenen herkez doğurdu 2.cileri bile yaptılar rabbim inşallah benimde göbüşümü kucağımı doldururİnşallah canım inşallah dualarım sizle sıra sizde.
Bir an önce al inşallah güzel haberi![]()
İnşallah canım şu mübarek günlerde Rabbim yüzünü güldürsün bende hep öyle düşünürdüm bir gün sırf bu konu yüzünden akşama kadar agladiğımı bilirim . Ama sana tek tavsiyem stres yapma aklına getirme düşünme bebek için ilişki olmasın valla ben bu ay hiç ümit etmedim ne yumurtlama günü ne başka bişey takip falan etmedim bat tarihimden bile haberim yoktu telde uygulama vardı bi baktım bat tarihine bir gün kalmış nasıl şaşırdım ve sonuç bu. O yüzden elinden geldiğince düşünmemeye çalışAminnn inşallah canım ağustosta 2 yıl olcak evleneli 8 aydır istiyoruz bir düşüğüm var benle birlikte evlenip sonradan evlenen herkez doğurdu 2.cileri bile yaptılar rabbim inşallah benimde göbüşümü kucağımı doldurur
Bu aya kadar illa olsun diye çabaladım baktım olmadı tamam yeter dedim bebek için ilişkiye gire gire düşünerek iyice yıprandık eşimde bende , elbette verecek rabbim herşekilde verir ama kafaya takınca bizler yıpranıyoruz bu ay hiç ümidim yoktu ovulasyon testi aldığım halde doru düzgün ilişkiyede girmedim ama adet kısa sürüp 10 gün sonrada kahve akıntı olunca acaba varmı dedim bunun gibi yaşayıp adette hamile olduğunu öğrenenleri görünce az da olsa umutlandım rabbim büyük...İnşallah canım şu mübarek günlerde Rabbim yüzünü güldürsün bende hep öyle düşünürdüm bir gün sırf bu konu yüzünden akşama kadar agladiğımı bilirim . Ama sana tek tavsiyem stres yapma aklına getirme düşünme bebek için ilişki olmasın valla ben bu ay hiç ümit etmedim ne yumurtlama günü ne başka bişey takip falan etmedim bat tarihimden bile haberim yoktu telde uygulama vardı bi baktım bat tarihine bir gün kalmış nasıl şaşırdım ve sonuç bu. O yüzden elinden geldiğince düşünmemeye çalış![]()
Ümidini kaybetme.. Az kalmış sabret güzel haberlerini bekliyorum. Var sendede birşeyler bu kez hissediyorum inşallah.Bu aya kadar illa olsun diye çabaladım baktım olmadı tamam yeter dedim bebek için ilişkiye gire gire düşünerek iyice yıprandık eşimde bende , elbette verecek rabbim herşekilde verir ama kafaya takınca bizler yıpranıyoruz bu ay hiç ümidim yoktu ovulasyon testi aldığım halde doru düzgün ilişkiyede girmedim ama adet kısa sürüp 10 gün sonrada kahve akıntı olunca acaba varmı dedim bunun gibi yaşayıp adette hamile olduğunu öğrenenleri görünce az da olsa umutlandım rabbim büyük...
Hayırlı olsunnnn sanada bu arada kan ver bakalım bebişin inşallah sağlıklıdır tez zamanda hayırlıca kucağına alırsın
çok sevindim hayırlı olsun :)Merhaba kızlar bakın bakalım mutluluğumu sizlede paylaşmak istedim bütün dünyaya haykirasim var![]()
Sağol canım teşekkür ederimm darısı başlarıınızaaaaçok sevindim hayırlı olsun :)