Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım hiç sorma valla bende heyecanla bekliyorum heyecan yapmak istemiyorum ama insanız heyecanlanıyoruz işte. rabbim hayırlısını verdin inşZaten devamlı iki günde bir ilişki olursa hamile kalma olasılığı çok yüksek tabi başka sorun yoksa, ama insan merak ediyor sabırsızlanıyor :) hakkımızda hayırlısı
AL BENDEN DE O KADAR BENİM BİDE NEGATİFİM VAR :)Adetime son 4 gün göğüs ağrısı baş ağrısı ve iştahsızlık dan başka hiç bir belirti yokbir de belim ağrıyor ama sanki bebek falan yok gibi
![]()
Benim birde ilk hamileliğim değil yani düşün, iki çocuğum var zaten ama yine ilk bebekteki kadar heyecanlıyım, ikinci plansızdı yani onda yoktu böyle şeylerayy canım hiç sorma valla bende heyecanla bekliyorum heyecan yapmak istemiyorum ama insanız heyecanlanıyoruz işte. rabbim hayırlısını verdin inş
Ne Güzel maşallah .. 3. de hızla gelir umarımBenim birde ilk hamileliğim değil yani düşün, iki çocuğum var zaten ama yine ilk bebekteki kadar heyecanlıyım, ikinci plansızdı yani onda yoktu böyle şeyler
canım rabbim evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin şükürler olsun ki çocukların varmış benim maalesef yokBenim birde ilk hamileliğim değil yani düşün, iki çocuğum var zaten ama yine ilk bebekteki kadar heyecanlıyım, ikinci plansızdı yani onda yoktu böyle şeyler
Aynen canım şok haklısın. Benim de bi kızım var. Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım. İnan ne yumurtlama ne zaman onu biliyordum, ne kasık ağrısı. Ne akıntı hiç bişey anlamadım. Bi baktım hamileyim. Ama şimdi 4 sene olacak neredeyse. Ama yok olmuyor. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallahŞuan aynı durumu yaaıyorm akşam lekelenınce umudumu kaybettım çöktüm resmen arkadaşlar saolsun yerleşme kanaması olabılır dedi tekrar mod a girdimaa ne göreyim alalade patlamış yanı birşey yok ama Allah büyüktür doğru zamanda olur diye tahmın ediyorm ıkı gebelık gecırdım ilk bebeğimi aldırdım ikincisini doğurdum ıkısındede hiç yumurtlama nedir bilmiyordum ve bir kerede oldular şimdi yumurtlama gününü takıp ettim kız bebek tuttururum belki diye sıfıra sıfır hiçbirşey yok
zamana bırakıcam takıp yapmıcam önceden oldugu gibi
Amin canım Allah sana da nasip etsin inşallah, çevremde böyle uzun süredir hamile kalamayan arkadaşlarım var İnan hep dua ediyorum isteyen herkese. Birde 40 yaşında arkadaşım var o da hamile ama isteyerek değil ve depresyona girdi nerdeyse. Böyle de ters dünya maalesef.canım rabbim evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin şükürler olsun ki çocukların varmış benim maalesef yok1,5 senedir korunmuyoruz ama olmuyor
![]()
allah razı olsun inşalla aynen adaletsiz dünya ben o kadar çok istiyorum ki ama maalesef olmuyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim isteyen herkese nasip etsinAmin canım Allah sana da nasip etsin inşallah, çevremde böyle uzun süredir hamile kalamayan arkadaşlarım var İnan hep dua ediyorum isteyen herkese. Birde 40 yaşında arkadaşım var o da hamile ama isteyerek değil ve depresyona girdi nerdeyse. Böyle de ters dünya maalesef.
Benimkide 11 hazirandi bende olmadım halaa testte yapmadım henüzkızlar Merhaba ilk günüm 10 haziran olması gerekiyordu test yaptım aynı gün negatifti kendimi nasıl strese soktuysam 2 gündür yokkırmızılarrr
![]()
ay canım hayırlı olsun nasıl oldu
Maşallah canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Tebrikler çok sevindim
Hadi hayırlısı olsun maşallah
Aminn cnm inşallahAynen canım şok haklısın. Benim de bi kızım var. Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım. İnan ne yumurtlama ne zaman onu biliyordum, ne kasık ağrısı. Ne akıntı hiç bişey anlamadım. Bi baktım hamileyim. Ama şimdi 4 sene olacak neredeyse. Ama yok olmuyor. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah