- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 36
anladım çok geçmiş olsun ona göre hareket edeyim bende o zaman teşekkür ederimDoktorum kanda hamilelik var diyordu adet günüm en fazla bir hafta geçtikten sonra kan değerim geri düşüyordu kimyasal gebelik diyordu doktorum daha sonra konya meram tıpa gittim orada kan pıhtılaşması olduğu için olmadığını ogrendim
AttımcanımDosya yükle ye tıkladıktan sonra fotoğraf çek e tıkla öyle oluyor
bicirbicircadi ben silik de olsa gördüm gibi adetin geçikince tekrar yap canım istersen
kan testi ile netleştir canim. allah gönlümüze göre versinBende gördüm canım ama çok umutlanmakta istemediğim için heveslenmedim. İnşallah bakalım rabbim herkese nasip etsin
ben bu kontrolleri hamilelik dusunurken yaptrmstm hicbir sorun cikmadi. Kimyasal gebelikten snrada yaptrym mi yaniBugünü de geçi
ben olsam kesinlikle giderdim sanırım; ben korumayı bırakmaya karar verip vermez de doktora gitmiştim. Kan verdim, tüm değerlere bakıldı, hormon testi, smear testi, kültür yaptırıp, yumurtalıklarıma baktırmıştım. Herşey ok dendi içim rahat etti. Korunmayı bıraktım. Bunları yaptırmadıysan da yaptır bence.
oyle miiBence gitmelisiniz ben 3 defa ustuste aynı şeyi yaşadım sonra öğrendim ki kan pıhtılaşması olduğu için bebekler tutunamadan dusuyorlarmis gidin sonra daha çok moralinizi bozacak şeyler yasamayin
Tamam canim gidiym o zmn benYine de gidin doktora sorun yoksa zaten doktorunuz söyler varsada bı çaresine bakarsiniz inşallah yoktur
Hayırlı sağlıklı olsun canım inşallah bende yumurtlama gününü kaçırıp 1 gn sonra birlikte olduk 4 yıl sonra ilk defa korumasız olduk karar bır anda verdk inşallah cesaretımı kaybetmeden kalırım yoksa başka bahara deneyecegzKIZLAR BEN HAMİLEYMİŞİM ALLAHIM HEPNİZE NASİP ETSİN İNŞ
Hayırlı sağlıklı olsun canım inşallah bende yumurtlama gününü kaçırıp 1 gn sonra birlikte olduk 4 yıl sonra ilk defa korumasız olduk karar bır anda verdk inşallah cesaretımı kaybetmeden kalırım yoksa başka bahara deneyecegz
Sehri321 hanıma sormuştum 4 yıldır neden istenedigini
İnşallah olur ve bır oglum var 4 yaşında eşimde kızda kız dıye istedi bnm içim buruk bır yandan keşke yapmasaydm denemeseydm dediğim oluyor 3 gndr cubku eşim sankı kız olıcakmış gibi hamıleymışım gıbı kızımda kızım bende ya kalamazsam yada kaldım dıyelım erkek olursa adam bu kadar kız derken off off çıkmazdayım eşime karşı ne bileym üzmek hiç istemiyorm 1 yıl once iş kazası gecırdı bir gözü görmüyor yüzde elli engelli raporu verdıler dunya basımıza yıkıldı su 1 aya kadar karamsarlıgın dibini yaşadık yaşamaya deger görmüyordu kendını ne olduysa bır aydır kızımız olsn falan psikolojısi normale dondu tabıkı kırmak istemedm ve bende artık olsn oğlum kardeş istemekten bıktı diye denedk bakalım ama ya kız olmazsa tekrar hayal kırıklıgı yaşamasndan korkuyorm rabbım eşimin halını hayalını nıyetını görüyor gönlündekini nasıp etain inşallahAMİN CANM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSN İNŞ
BEN HİÇ HESAPLAMADM DÜZENLİ BİLE ÇALIŞMIYODUK NASİP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?