• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oğlum tam 4 yıl once dunyaya geldı ılk 2 yıl kucuk dıye istemedk sonra eşim iatedi bir yıl boyunca maddıyat yuzunden oğlumj mahrum bırakmamak için istemedm sonra tam zamanı derken 1 yıl once eşim iş kazası gecırdı işinden oldu evlılıgım sallantıya girdi cunku eşimin psikolojisi çok bozuldu engelli olunca ve tek gözü görmediği için aylarca iş bulamayınca normalde ölsende boşanmam sende. Dıyen adam sureklı dışarı vurdu kendını neden desiğimde yanımda hayatınızı öldüriyorsunuz git boşan benden hiç birşey olmaz ekmek parası kazanamıyorm demeye başladı baktı yılmıyorm sevmıyorm istemiyorm dedi derdı haytımızı karartmamak aılemın durumu daha iyi onlarla daha iyi yaşamamızdı ama gene yılmadm sonra destek beklemek için ataga gecer gecmez destek oldm 4 ay her iş görüşmesine o soguklarda 3 kışı gıttık sol gözü gormuyor baş agrısı yolda cok cekıyor dıye sonunda iş buldk engeline göre ve 1 aydr iş oldugundan berıdır normal hayatına devam ediyor şükür kız istiyor hayalöer kuruyor sürekli iyiki diye anıyor benı boyle işte canım 4 senemizin epikrizi

Anneaf

İnşallah olur ve bır oglum var 4 yaşında eşimde kızda kız dıye istedi bnm içim buruk bır yandan keşke yapmasaydm denemeseydm dediğim oluyor 3 gndr cubku eşim sankı kız olıcakmış gibi hamıleymışım gıbı kızımda kızım bende ya kalamazsam yada kaldım dıyelım erkek olursa adam bu kadar kız derken off off çıkmazdayım eşime karşı ne bileym üzmek hiç istemiyorm 1 yıl once iş kazası gecırdı bir gözü görmüyor yüzde elli engelli raporu verdıler dunya basımıza yıkıldı su 1 aya kadar karamsarlıgın dibini yaşadık yaşamaya deger görmüyordu kendını ne olduysa bır aydır kızımız olsn falan psikolojısi normale dondu tabıkı kırmak istemedm ve bende artık olsn oğlum kardeş istemekten bıktı diye denedk bakalım ama ya kız olmazsa tekrar hayal kırıklıgı yaşamasndan korkuyorm rabbım eşimin halını hayalını nıyetını görüyor gönlündekini nasıp etain inşallah :KK43: hamıle kalamazsamda bak bunu bile yapamıyorm diyecek diye aklım cıkıyor 3 gundur off ne dolöuşum kusura bakmayın lütfen özür dilerim çok uzun yazdım :'(

AY KUZUM ÜZÜLME ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN DAHA KÖTÜ İNSANLAR ŞÜKRETMEK LAZIM HALİMİZE EŞİNE DESTEK OL MOTİVASYONUNU DÜŞÜRME HİÇ

AY KUZUM ÜZÜLME ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN DAHA KÖTÜ İNSANLAR ŞÜKRETMEK LAZIM HALİMİZE EŞİNE DESTEK OL MOTİVASYONUNU DÜŞÜRME HİÇ
Yok ama işte kalamazsam kırılmaması ıcın içten içe tekrar bende. Birşey olmaz dememesi için nasıl ikna ederim bilmiyorm tabı bırde kız erkek meselesi var ben bir kızım olsun cok iaterm ama hayırlısını dilemeyi cok sevıyorm oğlumdada öyle oldu ama inşallaj eşimin gönlüne göre bir kız evladm olur hayırlısıyla

Sehri321 Sehri321 tatlım insanlar binbir türlü imtahandan geçiyor seninki de bu şükür ve tevekkül herşeyi güzelleştirir bundan sonra Allah'ım ailenizin korusun inşallah bı de kızın olur

O zaman hamile olmanız daha yüksek ihtimal benim de 6gun kaldı ben klasik idrar testi yaptım 5dk bekledim baktım birşey yok gittim biraz bulaşık vardı onları yerleştirdim yarım saat ancak geçmiştir tekrar baktım iki çizgi bugün de aynı şekilde yarım saat sonra ikinci çizgi çıktı kafam karıştı yarın kan verecem bakalım

kızlar adetime 4 gün varken predictor early test yaptım negatif çıktı şuan 3 gün aldı adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diyorlar bu testin yanılma payı hiç mi yok ya

O zaman hamile olmanız daha yüksek ihtimal benim de 6gun kaldı ben klasik idrar testi yaptım 5dk bekledim baktım birşey yok gittim biraz bulaşık vardı onları yerleştirdim yarım saat ancak geçmiştir tekrar baktım iki çizgi bugün de aynı şekilde yarım saat sonra ikinci çizgi çıktı kafam karıştı yarın kan verecem bakalım

Ben erken gebelik testi yaptım canım benimde 10 dk sonra çıktı silik ikinci çizgi

Bittercikilat Bittercikilat tatlım bence sen bı kaç gün sonra tekrar kan ver benim ilk gebeliğim de geç döllenme oldu adet tarihimden 8 gün sonra kanda çıktı ilaç falan alma sakın iliskiyede girme bence

Back