• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum kanda hamilelik var diyordu adet günüm en fazla bir hafta geçtikten sonra kan değerim geri düşüyordu kimyasal gebelik diyordu doktorum daha sonra konya meram tıpa gittim orada kan pıhtılaşması olduğu için olmadığını ogrendim
anladım çok geçmiş olsun ona göre hareket edeyim bende o zaman teşekkür ederim

Bugünü de geçi

ben olsam kesinlikle giderdim sanırım; ben korumayı bırakmaya karar verip vermez de doktora gitmiştim. Kan verdim, tüm değerlere bakıldı, hormon testi, smear testi, kültür yaptırıp, yumurtalıklarıma baktırmıştım. Herşey ok dendi içim rahat etti. Korunmayı bıraktım. Bunları yaptırmadıysan da yaptır bence.
ben bu kontrolleri hamilelik dusunurken yaptrmstm hicbir sorun cikmadi. Kimyasal gebelikten snrada yaptrym mi yani

Bence gitmelisiniz ben 3 defa ustuste aynı şeyi yaşadım sonra öğrendim ki kan pıhtılaşması olduğu için bebekler tutunamadan dusuyorlarmis gidin sonra daha çok moralinizi bozacak şeyler yasamayin
oyle mii :( kafam cok karisik ya korku da var umutta war belki bu ay olur diyorm. Genel muayene olmstm bebek dusunurken sorun yok demslerdi

Yine de gidin doktora sorun yoksa zaten doktorunuz söyler varsada bı çaresine bakarsiniz inşallah yoktur

KIZLAR BEN HAMİLEYMİŞİM ALLAHIM HEPNİZE NASİP ETSİN İNŞ :anneadayı:
Hayırlı sağlıklı olsun canım inşallah bende yumurtlama gününü kaçırıp 1 gn sonra birlikte olduk 4 yıl sonra ilk defa korumasız olduk karar bır anda verdk inşallah cesaretımı kaybetmeden kalırım yoksa başka bahara deneyecegz :(

Hayırlı sağlıklı olsun canım inşallah bende yumurtlama gününü kaçırıp 1 gn sonra birlikte olduk 4 yıl sonra ilk defa korumasız olduk karar bır anda verdk inşallah cesaretımı kaybetmeden kalırım yoksa başka bahara deneyecegz :KK43:

AMİN CANM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSN İNŞ

BEN HİÇ HESAPLAMADM DÜZENLİ BİLE ÇALIŞMIYODUK NASİP

YOK BEBEK DÜŞÜNÜYORDUKDA AKIŞINA BIRAKTIK SADECE KORUNMUYORDUK YUMURTLAMA GÜNLERİMİ FİLAN TAKİP ETMEDİM YANİ

Yok diger arkadaş dedi ya 4yoldir ilk defa korunmadik diye ona soruyorum.bende sizin gibi hiç yumurtlama tarihini bilmem ilk çocuğum da öyle oldu bu da öyle olacak olursa

Anneaf
AMİN CANM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSN İNŞ

BEN HİÇ HESAPLAMADM DÜZENLİ BİLE ÇALIŞMIYODUK NASİP
İnşallah olur ve bır oglum var 4 yaşında eşimde kızda kız dıye istedi bnm içim buruk bır yandan keşke yapmasaydm denemeseydm dediğim oluyor 3 gndr cubku eşim sankı kız olıcakmış gibi hamıleymışım gıbı kızımda kızım bende ya kalamazsam yada kaldım dıyelım erkek olursa adam bu kadar kız derken off off çıkmazdayım eşime karşı ne bileym üzmek hiç istemiyorm 1 yıl once iş kazası gecırdı bir gözü görmüyor yüzde elli engelli raporu verdıler dunya basımıza yıkıldı su 1 aya kadar karamsarlıgın dibini yaşadık yaşamaya deger görmüyordu kendını ne olduysa bır aydır kızımız olsn falan psikolojısi normale dondu tabıkı kırmak istemedm ve bende artık olsn oğlum kardeş istemekten bıktı diye denedk bakalım ama ya kız olmazsa tekrar hayal kırıklıgı yaşamasndan korkuyorm rabbım eşimin halını hayalını nıyetını görüyor gönlündekini nasıp etain inşallah :( hamıle kalamazsamda bak bunu bile yapamıyorm diyecek diye aklım cıkıyor 3 gundur off ne dolöuşum kusura bakmayın lütfen özür dilerim çok uzun yazdım :'(

Back