Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen ayda bende yaptım kendime hamileyim sandım ama insan ister istemez kaptırıyor kendini bide çok dinliyoruz vücudumuzu ah bi akışına bıraksak olur o zamanNormalde günü gününe hiç şaşmaz ben bekarlığımdan biliyorum hiç düzensiz değildim değilimde çok şükür ilk defa böyle belkide psikolojik kendimi hamile hamile dedim ondan da olabilir
var canim cok net gorunuyo :)Kzlar dayanamadm hassas test yaptm atyrm asagya bakn acil
Ne yapmak lazım bilmiyorum. Bugün beni bir görsen sabah bilerek uyudum geç geldim işe şimdi ayakta duramıyorum gözüm doluyor. Hayattan bezmiş gibiyim... içimden hiç bişey yapmak gelmiyor bilmiyorumgeçen ayda bende yaptım kendime hamileyim sandım ama insan ister istemez kaptırıyor kendini bide çok dinliyoruz vücudumuzu ah bi akışına bıraksak olur o zaman
Kzlar dayanamadm hassas test yaptm atyrm asagya bakn acil
bu kadar üzülme ya moralini yüksek tutki daha iyi hazırlan bi dahaki aya dünyanın sonu mu geldi canım hiç bir zaman çoçuk sahibi olamayacak olan insanlar var yada çoçuğu olsa da kıymet bilmeyenlerNe yapmak lazım bilmiyorum. Bugün beni bir görsen sabah bilerek uyudum geç geldim işe şimdi ayakta duramıyorum gözüm doluyor. Hayattan bezmiş gibiyim... içimden hiç bişey yapmak gelmiyor bilmiyorum
canim bence kan sulandirici kullanman gerekiyorsa lutfen bi kan tahlili yaptir irada net çikacaktir zaten kanda gebeliğin varlıgı. evet testtrki çızgiler cok net. normalde olsa coktan tebrik ederdim ama yarim saat sonra çikması beni tedirgin etti. hadi hemen bi acile git kan testi yaptir. rabbim gönlüne göre versinKızlar benim görüntülere hiç yorum yapmadınız hamilelik belirtilerini yaşıyorum bir hafta var adete ama yarım saat sonra gördüm ikinci çizgiyi hemde iki gün üst üste böyle oldu
kan tahlili yaptır eğer hamileysen tehlikeli olabilir kan sulandırıcı kullanman ama 10 dk dan sonraki şeyler geçersiz normalde diyorlar o yüzden tek emin olabileceğin kan tahliliKızlar benim görüntülere hiç yorum yapmadınız hamilelik belirtilerini yaşıyorum bir hafta var adete ama yarım saat sonra gördüm ikinci çizgiyi hemde iki gün üst üste böyle oldu
Bilmiyorum gerçekten hayırlısı olsun.bu kadar üzülme ya moralini yüksek tutki daha iyi hazırlan bi dahaki aya dünyanın sonu mu geldi canım hiç bir zaman çoçuk sahibi olamayacak olan insanlar var yada çoçuğu olsa da kıymet bilmeyenler
canım kendi kendimize yapıyoruz bazen canını sıkma inşallah olacak.. illaki insan bir beklenti içine giriyor ama yinede ..Benimde oluyor Ama kısa ve az sürüyor. Olacağım tipte bir ağrı değil normalde de şaşmaz. Bakalım bugün kan yaptırcam akşam
E tabi canım girmez olurmusun. Hayırlısı olsuncanım kendi kendimize yapıyoruz bazen canını sıkma inşallah olacak.. illaki insan bir beklenti içine giriyor ama yinede ..