• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bi sorum var kafam karışti. Simdi ben kimyasal gebelik gecirdm 7 gun oldu esimle doktora gidip ikimizde muayene olalim mi?yoksa kafamizi karistrmadan bir ay daha deneyelim mi?Doktorun moral bozacak birsey demesnden korkuyorm. Benim aklimdaki bir ay daha denemek belki tutar saglikli olur hic kafama bise takmadan hallolur.

Bence gitmelisiniz ben 3 defa ustuste aynı şeyi yaşadım sonra öğrendim ki kan pıhtılaşması olduğu için bebekler tutunamadan dusuyorlarmis gidin sonra daha çok moralinizi bozacak şeyler yasamayin

Bugünü de geçi
Kızlar size bi sorum var kafam karışti. Simdi ben kimyasal gebelik gecirdm 7 gun oldu esimle doktora gidip ikimizde muayene olalim mi?yoksa kafamizi karistrmadan bir ay daha deneyelim mi?Doktorun moral bozacak birsey demesnden korkuyorm. Benim aklimdaki bir ay daha denemek belki tutar saglikli olur hic kafama bise takmadan hallolur.
ben olsam kesinlikle giderdim sanırım; ben korumayı bırakmaya karar verip vermez de doktora gitmiştim. Kan verdim, tüm değerlere bakıldı, hormon testi, smear testi, kültür yaptırıp, yumurtalıklarıma baktırmıştım. Herşey ok dendi içim rahat etti. Korunmayı bıraktım. Bunları yaptırmadıysan da yaptır bence.

gWLpa5.jpg
[/url][/IMG]
gWLpa5.jpg

Kızlar adetime tam 5 gün var elimde test varken silik çizgiyi çok net görebiliyorum sizce nasıl

Bence gitmelisiniz ben 3 defa ustuste aynı şeyi yaşadım sonra öğrendim ki kan pıhtılaşması olduğu için bebekler tutunamadan dusuyorlarmis gidin sonra daha çok moralinizi bozacak şeyler yasamayin
kimyasal nasıl oluyor öyle olduğunuzu nerden öğrendiniz

Doktorum kanda hamilelik var diyordu adet günüm en fazla bir hafta geçtikten sonra kan değerim geri düşüyordu kimyasal gebelik diyordu doktorum daha sonra konya meram tıpa gittim orada kan pıhtılaşması olduğu için olmadığını ogrendim

Back