• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de regl günüm bugün ama bi gün gecikmesi normal, yarında olabilirim. Ama daha fazla gecikmedi hiç. Bugün sabredip test almadım. Yarın da sabredip akşam alıcam olmazsam. Hayırlısı olsun bu ay olmazsa sonraki ay olur inşallah kızlar. Moral bozmak Yok

Benim de regl günüm bugün ama bi gün gecikmesi normal, yarında olabilirim. Ama daha fazla gecikmedi hiç. Bugün sabredip test almadım. Yarın da sabredip akşam alıcam olmazsam. Hayırlısı olsun bu ay olmazsa sonraki ay olur inşallah kızlar. Moral bozmak Yok
Belirtin varmi canm yada akintin fln?

Regl sancısı gibi sancım oluyor ara ara, bi de biraz sarı akıntım oluyor. Bi de kilo verdim ben az da olsa, yesem bile veriyorum. Ama umutlanmayım daha çok geçmedi belki de olurum. Bakalım bi yarın olsun.
Hayrlisi olsn canim. Bende daha 5gun onceden kestim umudu. Hicbir belirti yok.ovulasyonlar tek.cikiyor bide elimle kontrol ettm sertlik var asagida rahm.agzi :( bian once gelsn de bitsin diyorum

Ya o alttan muayene doğru değil bence ben ilk gebeliğim de hep bakardım gelirdi elime sertlik bence herkesin yapısı farklı

Ya o alttan muayene doğru değil bence ben ilk gebeliğim de hep bakardım gelirdi elime sertlik bence herkesin yapısı farklı
Bende dogru olmadigina inanmak istiyorum tabiki :) ama bak senin dedigin gbi bir yada iki kisi gordum sertlik vardi ama hamileydim diyen. Oyuzden emin olamıyorum canm. Ama diger belirtilerd e eklenince dogrudur heralde diyorum. :( (daha dogrusu belirtisizlikler :( )

Ya herkeste belirti olmuyor ki ben hiç mide bulantısı yaşamadım aş ermedim terleme üşüme hiç biri yoktu sadece göğüs ve kasık ağrısı vardi o da adet geçti ondan sonra oldu

Bata 3 gun kaldi kizlar, fazla akintim var isemis gibi hissediyorum:KK70:camasir degisiyorum artik gunluk ped yetmiyor. Ama bence hamis degilim, yasadiklarimin hepsi psikolojik bence :deli: testi de tam gununde yapcam eger regl olmazsam, ben degilim buyuk ihtimal ama insallah sizler hamissinizdir :dua:

Ya herkeste belirti olmuyor ki ben hiç mide bulantısı yaşamadım aş ermedim terleme üşüme hiç biri yoktu sadece göğüs ve kasık ağrısı vardi o da adet geçti ondan sonra oldu
Nebileyim valla heray ayni sekilde oluyor benimde hic belirti olmadan adet geliyor. Bende adet oncesi belirti de olmaz zaten direk gelir kirmizilar kasik agrisi geldikten sonra baslar. Ama beni encok umutsuzluga dusuren ovulasyon testinin negatif cikmasi. Cunku hamilelikte kopkoyu cikiyor herkeste. Bende tek cizgi. Bu saatten sonrada koyulasmaz heralde.. Hayrlisi olsun nediyelim..

Bata 3 gun kaldi kizlar, fazla akintim var isemis gibi hissediyorum:KK70:camasir degisiyorum artik gunluk ped yetmiyor. Ama bence hamis degilim, yasadiklarimin hepsi psikolojik bence :deli: testi de tam gununde yapcam eger regl olmazsam, ben degilim buyuk ihtimal ama insallah sizler hamissinizdir :dua:
İnsaallah vardir canim.akintinin artmasi guzel bir belirti :)

İnsaallah vardir canim.akintinin artmasi guzel bir belirti :)
Insallah canim benim de cok yorum okudum burada, kisiden kisiye cok degisiyo belirtiler, ve her birini yasayip da hamileyim galiba deyip psikolojik olarak reglimi geciktirmek ve 2. Gecikme gununde test yapip negatifi gorup uzulmek istemem, boyle olacak cunku bu ay eminim.. :KK70:

Back