• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın benmde bat dündü gelen giden olmadı cok skur dün test yaptm aşağıya atyorımm bi bakın benmi yanls göryrm hayalet bi çizgi var sanki kendm ümtlnedrmkde istemyrm
Çok silik ben de gördüm sanki, yarın tekrar yap istersen canım. Benimde bat bugün, bugün regl olmazsam yarın test yapsam çıkar mı sizce? yoksa biraz daha bekleyeyim diyorum.

Çok silik ben de gördüm sanki, yarın tekrar yap istersen canım. Benimde bat bugün, bugün regl olmazsam yarın test yapsam çıkar mı sizce? yoksa biraz daha bekleyeyim diyorum.

cuma günü yapacağım hem biraz daha beklemiş olurum hemde clear blue ile denicem haftasınıa kadar gösterio dua edelm hepmzn olsn

İdrardaki hamilelik hormonu iki günde bir katlanıyor diye biliyorum yani adetin gelmezse iki gün sonra ve sabah idrarıyla yaparsan daha iyi sonuç çıkar

evvet canım cok hassas bi test diğer testlere göre pahalı biraz kaç haftalık oldğunu gösteriyor eczanede 30 TL bende netten sipariş verdim kargo dahil 19.90 TL cuma gelecek o güne kadar beklicem

evvet canım cok hassas bi test diğer testlere göre pahalı biraz kaç haftalık oldğunu gösteriyor eczanede 30 TL bende netten sipariş verdim kargo dahil 19.90 TL cuma gelecek o güne kadar beklicem

Bugün de geçsin de bakalım yarın ben de vereyim sipariş, saol cnaım.

İNTERNETTEN BAKTIM DA BU TEST TEK KULLANIMLIK MI İNŞ HAMİLESİNİZDİR

Merhaba acaba değerlerin mi yükselmedi kanda bir gün olsa dahi çıkıyor diyorlar ama doktora mı gideceksin bugün
Yok gidemeyecek çalışıyorum ben çünkü adetimi bekliycem artık. Gitsem bile adet söktürücü vericek sanırım bilmiyorum da. Döllenme Yen'i olmuş kanda yükselmemiş olabilir mi ama ozaman adet olurum dimi

Yok gidemeyecek çalışıyorum ben çünkü adetimi bekliycem artık. Gitsem bile adet söktürücü vericek sanırım bilmiyorum da. Döllenme Yen'i olmuş kanda yükselmemiş olabilir mi ama ozaman adet olurum dimi
Bİ kkaç gün bekle canım yeni döllenmiş olabilir muaynede mutlaka görür zaten de kanda çıkar o zamana zaten varsa bide gecikiyormusun normalde o da önemli belki geç yumurtladın

Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum fakat bugün kısmet oldu katılmak size birşey sormak istiyorum benim adetime 7gun var dün 2tane idrar testi aldım dün yaptım birini yarım saat sonra ikinci çizgi gördüm çok belirgin bugün tekrar yaptım yine aynı yarım saat sonra gördüm hamile miyim bı turlu emin olamadım kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım o yüzden öğrenmek için acele ediyorum

O testlerin bir süresi var mesela 10 dakika içinde çizgi varsa geçerli oluyor, o süreden sonra çizgi çıksa da geçersiz sayılıyor. Birde adetine bir hafta kala çok erken daha çizgi çıkması olanaksız gibi, birde başka marka test dene istersen.

1496821763693823292898.jpg
1496821763693823292898.jpg 1496821763693823292898.jpg 1496821763693823292898.jpg

Ben bahadır belirti yaşıyorum ilişkinin üzerinden de 16 gün geçti belki çıkar dedim o da yarım saat sonra çıktı bir hafta sonra tekrar yapacam artık kismet

Görüntü gönderdim çok şaşırdım bu benim ikinci gebeligim daha önce de 3 defa düşük yaptım ama hiç birinde böyle birşeyler karşılaşmadım günüm geçtiğinde yapardım bu defa erken davranmak istedim iğne kullandığım icin

Bİ kkaç gün bekle canım yeni döllenmiş olabilir muaynede mutlaka görür zaten de kanda çıkar o zamana zaten varsa bide gecikiyormusun normalde o da önemli belki geç yumurtladın
Normalde günü gününe hiç şaşmaz ben bekarlığımdan biliyorum hiç düzensiz değildim değilimde çok şükür ilk defa böyle belkide psikolojik kendimi hamile hamile dedim ondan da olabilir

Back