Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kzlar dayanamadm hassas test yaptm atyrm asagya bakn acil

Eklentiler

• IMG_1739.JPG
    34,9 KB · Görüntüleme: 76
Normalde günü gününe hiç şaşmaz ben bekarlığımdan biliyorum hiç düzensiz değildim değilimde çok şükür ilk defa böyle belkide psikolojik kendimi hamile hamile dedim ondan da olabilir
geçen ayda bende yaptım kendime hamileyim sandım ama insan ister istemez kaptırıyor kendini bide çok dinliyoruz vücudumuzu ah bi akışına bıraksak olur o zaman

geçen ayda bende yaptım kendime hamileyim sandım ama insan ister istemez kaptırıyor kendini bide çok dinliyoruz vücudumuzu ah bi akışına bıraksak olur o zaman
Ne yapmak lazım bilmiyorum. Bugün beni bir görsen sabah bilerek uyudum geç geldim işe şimdi ayakta duramıyorum gözüm doluyor. Hayattan bezmiş gibiyim... içimden hiç bişey yapmak gelmiyor bilmiyorum

Kzlar dayanamadm hassas test yaptm atyrm asagya bakn acil

Evet gerçekten çizgi var ama predictor markası dediğin için şüpheliyim çünkü o markada hamile olmayıp pozitif çıkanları çok duymuştum, clearblue daha güvenilir

Kızlar benim görüntülere hiç yorum yapmadınız hamilelik belirtilerini yaşıyorum bir hafta var adete ama yarım saat sonra gördüm ikinci çizgiyi hemde iki gün üst üste böyle oldu

Ne yapmak lazım bilmiyorum. Bugün beni bir görsen sabah bilerek uyudum geç geldim işe şimdi ayakta duramıyorum gözüm doluyor. Hayattan bezmiş gibiyim... içimden hiç bişey yapmak gelmiyor bilmiyorum
bu kadar üzülme ya moralini yüksek tutki daha iyi hazırlan bi dahaki aya dünyanın sonu mu geldi canım hiç bir zaman çoçuk sahibi olamayacak olan insanlar var yada çoçuğu olsa da kıymet bilmeyenler

Kızlar benim görüntülere hiç yorum yapmadınız hamilelik belirtilerini yaşıyorum bir hafta var adete ama yarım saat sonra gördüm ikinci çizgiyi hemde iki gün üst üste böyle oldu
canim bence kan sulandirici kullanman gerekiyorsa lutfen bi kan tahlili yaptir irada net çikacaktir zaten kanda gebeliğin varlıgı. evet testtrki çızgiler cok net. normalde olsa coktan tebrik ederdim ama yarim saat sonra çikması beni tedirgin etti. hadi hemen bi acile git kan testi yaptir. rabbim gönlüne göre versin

kan tahlili yaptır eğer hamileysen tehlikeli olabilir kan sulandırıcı kullanman ama 10 dk dan sonraki şeyler geçersiz normalde diyorlar o yüzden tek emin olabileceğin kan tahlili

Bende öyle düşünüyorum yarına randevu aldım çok sağolun gerçekten çok ihtiyacım vardı birşeyler duymaya herşeyin hayırlısı Allah'ım hepinizi sağlıklı bebeklerle sevindirsin

Benimde oluyor Ama kısa ve az sürüyor. Olacağım tipte bir ağrı değil normalde de şaşmaz. Bakalım bugün kan yaptırcam akşam
canım kendi kendimize yapıyoruz bazen canını sıkma inşallah olacak.. illaki insan bir beklenti içine giriyor ama yinede ..

Son düzenleme:
Hepimiz yapıyoruz onu; ben de beklenti içine girdim. Bugün Regl günüm her an olacakmışım gibi geliyor ama bir gün gecikme de olabilir. Test almadım sabredeyim diye ama yarın akşama olmazsam artık alayım diyorum. Ama adet sancısı var. Aöa hamilelikte de olabilir deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…