• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar topik dikkatimi cekti çatlatma iğnesi kullananlar için mi bu topik yoksa haziranda gebe kalmayı planlayanlar için mi benim sat.ım 17 mayıs bat.ım 17 hazıran orta gebelık sansında(dün) oldu bende merak ediyorum gebelik olur mu?
herkes kerseyi paylasiyor canim :) mutlulugumuzu uzuntumuzu meraklandigimz seyleri. Catlatma ignesi olanlarda yaziyor gununu bekleyenlerde... Gebelik sansinda olabilir bence

Çatlama iğnesi oldum bugün 3.gun daha çok var test için çaba sizin nasıl geçti iğneden sonra benim ilk ignem arada sancim var ama akintim yok catlamismidir doktorunuz nasıl ilişki önerdi şimdiden herkese sağlıklı bebisler

herkes kerseyi paylasiyor canim :) mutlulugumuzu uzuntumuzu meraklandigimz seyleri. Catlatma ignesi olanlarda yaziyor gununu bekleyenlerde... Gebelik sansinda olabilir bence
Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim canım inşallah olur bir daha cesaret edemeyebilirim 2. Gebeliğim olucak nasıp olursa bir oğlum var 4 yaşında birde kız olsa ne güzel olur ama :)

Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim canım inşallah olur bir daha cesaret edemeyebilirim 2. Gebeliğim olucak nasıp olursa bir oğlum var 4 yaşında birde kız olsa ne güzel olur ama :)
:) Rabbim saglikli sihatli hayirli evlat wersin canim. bende 5 gun once dusuk yaptim insallah diger ay olur benimde.

Selam kizlar, benim bata 4 gun kaldi, dun gece ruyamda kan testi veriyodum beta 3.5 4.0 falan cikmisti sevincten agliyodum, ruyasi bile guzeldi.. Bakalim malum mu olacak kabus mu, gorecegiz:dua::KK49:

Kızlar negatif şimdi baktım 1.20 çıkmış ama adet olmadım. Şimdi sonuçları göstermeye gidicem. Hepinizden Allah razı olsun. Sizden hayırlı haberler bekliyorum. Benimki başka bahara kaldı :bicak:

Eklentiler

• IMG_0965.PNG
    IMG_0965.PNG
    158,9 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım fakat negatif hala bi umut olabilir mi daha geç çıkma ihtimali var mı acaba yada böyle sonradan çıkan var mı pozitif

Kızlar adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım fakat negatif hala bi umut olabilir mi daha geç çıkma ihtimali var mı acaba yada böyle sonradan çıkan var mı pozitif
Canm okuduklarima ve tecrubelerime gore akintin azaldiysa kuruysan ve afedersin elle baktiginda parmagina bir sertlik geliyorsa hamile olmuyorsun. Ama akintin arttiysa ve boşluk geliyorsa hamile olabilirsin. Bir de ovulasyon testi elnde varsa o cok koyu cikiyorsa yine hamilesin insaallah

Canm okuduklarima ve tecrubelerime gore akintin azaldiysa kuruysan ve afedersin elle baktiginda parmagina bir sertlik geliyorsa hamile olmuyorsun. Ama akintin arttiysa ve boşluk geliyorsa hamile olabilirsin. Bir de ovulasyon testi elnde varsa o cok koyu cikiyorsa yine hamilesin insaallah

Teşekkürler bilgiler için yarın bi ovü testi deniyim madem :110:

Kızlar negatif şimdi baktım 1.20 çıkmış ama adet olmadım. Şimdi sonuçları göstermeye gidicem. Hepinizden Allah razı olsun. Sizden hayırlı haberler bekliyorum. Benimki başka bahara kaldı :bicak:
Merhaba acaba değerlerin mi yükselmedi kanda bir gün olsa dahi çıkıyor diyorlar ama doktora mı gideceksin bugün

Kızlar günaydın benmde bat dündü gelen giden olmadı cok skur dün test yaptm aşağıya atyorımm bi bakın benmi yanls göryrm hayalet bi çizgi var sanki kendm ümtlnedrmkde istemyrm

Eklentiler

• IMG_1730.JPG
    IMG_1730.JPG
    45,8 KB · Görüntüleme: 79
Benim testimle aynı sanki bende görmüştüm ince bir çizgi ama bir kaç gün sonra tekrar yaptığımda bembeyazdı ve hamile değilim

Back