- 29 Ocak 2017
- 278
- 122
- 33
- 29
Allah razı olsun canım amin inşallah sonucu yazarım buraya yine :)Hadi hayırlısı canim. Ben okudum Allah saglikla hayırlı hamilelik nasip etsin.insaallah vardir..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım amin inşallah sonucu yazarım buraya yine :)Hadi hayırlısı canim. Ben okudum Allah saglikla hayırlı hamilelik nasip etsin.insaallah vardir..![]()
Kızlar benim bugün adet günüm normalde hiç şaşmaz ama ne belirti var ne başka bişey ben şimdi acile kan vermeye gidiyorum benim için birer tane ayetel kürsü okurmusunuz.[/QUOT
Merakla bekliyoruzAllah razı olsun canım amin inşallah sonucu yazarım buraya yine :)
Tamam canım şimdi giriyorum hastaneyeMerakla bekliyoruz![]()
herkes kerseyi paylasiyor canim :) mutlulugumuzu uzuntumuzu meraklandigimz seyleri. Catlatma ignesi olanlarda yaziyor gununu bekleyenlerde... Gebelik sansinda olabilir benceMerhaba arkadaşlar topik dikkatimi cekti çatlatma iğnesi kullananlar için mi bu topik yoksa haziranda gebe kalmayı planlayanlar için mi benim sat.ım 17 mayıs bat.ım 17 hazıran orta gebelık sansında(dün) oldu bende merak ediyorum gebelik olur mu?
Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim canım inşallah olur bir daha cesaret edemeyebilirim 2. Gebeliğim olucak nasıp olursa bir oğlum var 4 yaşında birde kız olsa ne güzel olur ama :)herkes kerseyi paylasiyor canim :) mutlulugumuzu uzuntumuzu meraklandigimz seyleri. Catlatma ignesi olanlarda yaziyor gununu bekleyenlerde... Gebelik sansinda olabilir bence
Ben de okudum canım, insallah güzel haberler alırsınTamam canım şimdi giriyorum hastaneye
Okudum melegim duada ettim senin icin insallah bebisli haberlerle gelirsin rabbim gonlundekini versin sonucu hemen yaz kuzumTamam canım şimdi giriyorum hastaneye
:) Rabbim saglikli sihatli hayirli evlat wersin canim. bende 5 gun once dusuk yaptim insallah diger ay olur benimde.Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim canım inşallah olur bir daha cesaret edemeyebilirim 2. Gebeliğim olucak nasıp olursa bir oğlum var 4 yaşında birde kız olsa ne güzel olur ama :)
Bişey sorabilirmiyim tedavi gördün mü yani çatlatma iğnesi vs oldun mu geçtiKızlar adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım fakat negatif hala bi umut olabilir mi daha geç çıkma ihtimali var mı acaba yada böyle sonradan çıkan var mı pozitif
Bişey sorabilirmiyim tedavi gördün mü yani çatlatma iğnesi vs oldun mu geçti
Canm okuduklarima ve tecrubelerime gore akintin azaldiysa kuruysan ve afedersin elle baktiginda parmagina bir sertlik geliyorsa hamile olmuyorsun. Ama akintin arttiysa ve boşluk geliyorsa hamile olabilirsin. Bir de ovulasyon testi elnde varsa o cok koyu cikiyorsa yine hamilesin insaallahKızlar adetim 6 gün gecikti bugün test yaptım fakat negatif hala bi umut olabilir mi daha geç çıkma ihtimali var mı acaba yada böyle sonradan çıkan var mı pozitif
Canm okuduklarima ve tecrubelerime gore akintin azaldiysa kuruysan ve afedersin elle baktiginda parmagina bir sertlik geliyorsa hamile olmuyorsun. Ama akintin arttiysa ve boşluk geliyorsa hamile olabilirsin. Bir de ovulasyon testi elnde varsa o cok koyu cikiyorsa yine hamilesin insaallah
Rica ederim insaallah vardır. Bize de haber ver yapınca.Teşekkürler bilgiler için yarın bi ovü testi deniyim madem![]()
Merhaba acaba değerlerin mi yükselmedi kanda bir gün olsa dahi çıkıyor diyorlar ama doktora mı gideceksin bugünKızlar negatif şimdi baktım 1.20 çıkmış ama adet olmadım. Şimdi sonuçları göstermeye gidicem. Hepinizden Allah razı olsun. Sizden hayırlı haberler bekliyorum. Benimki başka bahara kaldı![]()