N nisan_06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2010 15 0 36 Ankara 3 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nisan_06 #1 batıkentteki evimde yada evinizde bebek bakarım sigara kullanmıyorum temizliğe önem veren biriyim bu civarlarda bebek bakmak istiyorum ilgilenenler lütfen görüşelim
batıkentteki evimde yada evinizde bebek bakarım sigara kullanmıyorum temizliğe önem veren biriyim bu civarlarda bebek bakmak istiyorum ilgilenenler lütfen görüşelim
H handeg Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 15 0 36 Ankara 5 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nisan_06 #2 nisan_06 .!.: batıkentteki evimde yada evinizde bebek bakarım sigara kullanmıyorum temizliğe önem veren biriyim bu civarlarda bebek bakmak istiyorum ilgilenenler lütfen görüşelim Genişletmek için tıkla... merhaba ilanınız hala geçerli mi?
nisan_06 .!.: batıkentteki evimde yada evinizde bebek bakarım sigara kullanmıyorum temizliğe önem veren biriyim bu civarlarda bebek bakmak istiyorum ilgilenenler lütfen görüşelim Genişletmek için tıkla... merhaba ilanınız hala geçerli mi?