arkadaşlar pfb vanish diye bir krem varmş başka bir forumda üyeiğim var,orda bir arka doktor tavsiye etmş ve çok işe yaramış.batıkları kaybolmş.ben şahsen kullanmadım ama bakmayı düşünüyorum çünkü bnm de çoook batığım var.googla yazınca sitesi fln çıkıo,bir de ben de o kese gibi eld,venlerden kullanıorum ve o da gaye iyi oldu.hepsini geçirmedi ama eskiye göre daha iyi bacaklarım.süprizzzzz
canım aynısı bendede war malesef dermatolojiye gittim bi kaç sefer ilaç werdi ama kremler fln ama işe yaramıyo en son 2 gün önce yine gittim başka bi dr.a yapılcak bi şey yok kıl kökleri zayıf ondan çıkamıyolar bunu geçiricek bi ilaç yazamam yok çünkü dedi.bende kendi kendime çözümler arıyorum kese yapmayı deniyorum,jiletle alıyorum güçlenisnler die... artık deneye deneye buluruz inş.bndede elimle sıkınca sivilce gibi içinden bişey çıkıyo sonra içte kalan kıllar çıkıo sendede öle dimi.?
canım işine karışmak gibi olmasın ama epilasyon aletiyle kesinlikle alma. zaten bu epilasyon aleti adeta bir cilt düşmanıdır. uzman bir dr dan dinlemiştim cımbız ve epilasyon aleti kıl köklerinin patlayıp yayılmasına sebeb oluyormuş. o yüden en iyi yöntem ağda yada iple alma. ozaman böyle bir problemle karşılaşmazsın. canım biraz sabredersen o batıklar kendiliğnden geçer. cildin dinlenmesine izin ver.ben de epilasyon aletiyle alıyorum aynı sorun oluyo,ooofffff ne yapıcaz yaz geldi....iğneyle denedim bu sefer yara yara oldu..senağlamasenağlamasenağlama
ağda yaparken bezi iyi çekilmediğinden batıklar olur genelde.eğer bacaklarında cok batık var ise bir kere mahsus olarak jilet yap.daha sonraki günlerde kücük bonza taşları vardır sunger gibi olanlardan diyorum..onunla bacaklarına oval şekiller ciziyormuş gibi cok hafif masaj yap ..batıklarının duzeldigini göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?