- 31 Ekim 2013
- 126
- 12
- 48
- Konu Sahibi foreigntrader
-
Merhaba hanımlar. benim BAT'ım 26 Kasım... Ya sizin ki ? birlikte bekleyelim mi... ben beklerken soğan kürünü de uygulamayı ihmal etmiyorum.
merhaba canım.. benim bat senden daha sonra.. ben aralığın ilk haftasını bekliyorum. adetim 35 günde bir. bekle ki gelsin :2:
benimde 24-25 kasım gibi olacak inş. olmaz yaa bu ay doktora gittin evleneli 4 ay oldu bu ay ilk kez ovulasyon kanaması yaşadım dünde ovulasyon testi iki çizgi çıktı onceki 3 gün silik çizgiler çıkıyodu eşimle günaşırı çalışma yaptık biride dündü ikimizde çok istiyoruz bugünde ovulasyon testi yaptık yine iki çizgi çıktı ama sanki dünki daha koyuydu acaba hamile kalmışmıyımdır bu günde çok küçük leke kan geldi
merhaba canım ben 28 eylülde kürtaj oldum maalesef. kürtajdan sonraki ilk adetim (tabı adet kanaması gıbı görmedim cok cok azdı) 26 sı gıbı geldı bende bat ı 26 kasım olarak belırledım ama pko hastasıyımda bakalım benı yanıltcakmı batım =) ınsallah adet olmayız da hemen gebe kalırız benım olursa ıkıncı olcak ınsallah rabbım hıc olmayanlara önce nasip etsin.
bnm de 25 kasım ama adetım duzensız bazen her ay aynı gun oluyor bazen 35 gundegecen ay da 20 gunde olduuu strestennnn
benim de 29 Kasım. İnşallah hepimiz bu ay hamile kalırız. hadi hayırlısı :))
Yarin adet günüm:) ovu testi gecen hafta geldi adet olmayi bekliyorm bir heyecanla hemen kullanmaya baslayaccm :)slm kızlar.. nasılsınız ? benim BAT 29 kasım sabırla bekliyorum.. bu ara yumurtlama dönemindeyim ovu. testi kullanıyorum aranızda kullanan var mı?
Yarin adet günüm:) ovu testi gecen hafta geldi adet olmayi bekliyorm bir heyecanla hemen kullanmaya baslayaccm :)
e peki çalışmaları nasıl yapıyorsunuz ? Ovulasyon testlerini tavsiye ederim, düzensizse takip edemezsin.
Çocuğunu Allah bağışlasın canım, inşallah ikinciyi de nasip etsin Rabbim. İlk hamileliğin nasıl gerçekleşti peki pko demişsin ya. aşılama falan mı ? bu arada soğan kürünü deniyor musun ?
Bence bugünde çalışmaya devam et canım. Bazen yumurta çatladığında leke gelebiliyomuş, ben de de odu ki defa lekelenme ama tutturamadık sanırsam
gün aşırı yapınca mutlaka yumurtlama dönemime denk gelir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?