• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı kasım'ın son haftası olanlar... Birlikte bekleyelim :)

foreigntrader

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
126
12
48
Merhaba hanımlar. benim BAT'ım 26 Kasım... Ya sizin ki ? birlikte bekleyelim mi... ben beklerken soğan kürünü de uygulamayı ihmal etmiyorum. :16:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]RUMUZ[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selinays[/TD]
[TD]18 Kasım (1-2 gün kayabilir )[/TD]
[TD]:49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem4112[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]halemin[/TD]
[TD]28 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]foreigntrader[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heveslebekleyen[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem60[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bernaakdmr[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monaroza01[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahubanu[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfmam[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]didem1311[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]met01[/TD]
[TD]14 kasım ( Merakla cevap bekliyorum )[/TD]
[TD]:18::18::18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]15 Kasım ( Merakla cevap bekliyorum )[/TD]
[TD]:18::18::18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Biriciksin_[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sulltan[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze21[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]resense[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bsra2445[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MERAKLI42[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]prenses_0610[/TD]
[TD]30 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]devrim7779[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyasevilir[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]24 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUSRAA3[/TD]
[TD]28 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap41[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
merhaba canım.. benim bat senden daha sonra.. ben aralığın ilk haftasını bekliyorum. adetim 35 günde bir. bekle ki gelsin :2:

benimde 24-25 kasım gibi olacak inş. olmaz yaa bu ay doktora gittin evleneli 4 ay oldu bu ay ilk kez ovulasyon kanaması yaşadım dünde ovulasyon testi iki çizgi çıktı onceki 3 gün silik çizgiler çıkıyodu eşimle günaşırı çalışma yaptık biride dündü ikimizde çok istiyoruz bugünde ovulasyon testi yaptık yine iki çizgi çıktı ama sanki dünki daha koyuydu acaba hamile kalmışmıyımdır bu günde çok küçük leke kan geldi

bnm de 25 kasım ama adetım duzensız bazen her ay aynı gun oluyor bazen 35 gunde :( gecen ay da 20 gunde olduuu strestennnn:43::43:

benim de 29 Kasım. İnşallah hepimiz bu ay hamile kalırız. hadi hayırlısı :))

Benim BAT 20-21 Kasım... İnşallah gelmez de hepimiz hamiş oluruz. AMİN!:49:

Merhaba hanımlar. benim BAT'ım 26 Kasım... Ya sizin ki ? birlikte bekleyelim mi... ben beklerken soğan kürünü de uygulamayı ihmal etmiyorum. :16:

merhaba canım ben 28 eylülde kürtaj oldum maalesef. kürtajdan sonraki ilk adetim (tabı adet kanaması gıbı görmedim cok cok azdı) 26 sı gıbı geldı bende bat ı 26 kasım olarak belırledım ama pko hastasıyımda bakalım benı yanıltcakmı batım =) ınsallah adet olmayız da hemen gebe kalırız benım olursa ıkıncı olcak ınsallah rabbım hıc olmayanlara önce nasip etsin.

benimde 24-25 kasım gibi olacak inş. olmaz yaa bu ay doktora gittin evleneli 4 ay oldu bu ay ilk kez ovulasyon kanaması yaşadım dünde ovulasyon testi iki çizgi çıktı onceki 3 gün silik çizgiler çıkıyodu eşimle günaşırı çalışma yaptık biride dündü ikimizde çok istiyoruz bugünde ovulasyon testi yaptık yine iki çizgi çıktı ama sanki dünki daha koyuydu acaba hamile kalmışmıyımdır bu günde çok küçük leke kan geldi

Bence bugünde çalışmaya devam et canım. Bazen yumurta çatladığında leke gelebiliyomuş, ben de de odu ki defa lekelenme ama tutturamadık sanırsam :1:

merhaba canım ben 28 eylülde kürtaj oldum maalesef. kürtajdan sonraki ilk adetim (tabı adet kanaması gıbı görmedim cok cok azdı) 26 sı gıbı geldı bende bat ı 26 kasım olarak belırledım ama pko hastasıyımda bakalım benı yanıltcakmı batım =) ınsallah adet olmayız da hemen gebe kalırız benım olursa ıkıncı olcak ınsallah rabbım hıc olmayanlara önce nasip etsin.

Çocuğunu Allah bağışlasın canım, inşallah ikinciyi de nasip etsin Rabbim. İlk hamileliğin nasıl gerçekleşti peki pko demişsin ya. aşılama falan mı ? bu arada soğan kürünü deniyor musun ?

slm kızlar.. nasılsınız ? benim BAT 29 kasım sabırla bekliyorum.. bu ara yumurtlama dönemindeyim ovu. testi kullanıyorum aranızda kullanan var mı?

Son düzenleme:
Yarin adet günüm:) ovu testi gecen hafta geldi adet olmayi bekliyorm bir heyecanla hemen kullanmaya baslayaccm :)

bana da geç geldiii test :( bu ara yaptığımda silik çıkıyor yumurtlama oldumu geçti mi bilmiyorum bakalm yapmaya devam ediyorum.. yap bakalmm gün gün bekleriz haberlerini cnm.. adet döngün kaç gün? hadi hakkımızda hayırlısııı :32:

Çocuğunu Allah bağışlasın canım, inşallah ikinciyi de nasip etsin Rabbim. İlk hamileliğin nasıl gerçekleşti peki pko demişsin ya. aşılama falan mı ? bu arada soğan kürünü deniyor musun ?

amiin canım herkesın evladını bağışlasın rabbim. hayır canım soğan kürünü kullanmıyorum. ben ılk hamılelıgımde 2.5 ay kadar glucophage kullandım ınsülin direncimden dolayı. osürede hamıle kaldım ondan önce denemelerımız oldu ay olarak hesaplamadım cok zaten yumurtlama günlerıde takıp etmıodum dedıgım gıbı ılacı kullanırken hıc ummadığım bıanda hamıle kaldım şükürler olsun allah a.ıkıncı gebelıgımdede 3 ay ılacsız deneme 3 ay serophene ıle deneme sonucu toplam 6ayda ılacla 3. yani son ayda hamıle kaldım ona rağmen gec yumurtlamışım ama tam adet günümde yaptığım testte silikte olsa belırgın bır cızgı ıle hamıle olduğumu gördüm ama nasip degılmıs tabı rabbim kimseye yasatmasın cok şiddetli bır tokat yedım bu kayıpla umarım bırdaha yasamam. senın umarım böyle kötü bir deneyımın yoktur canım. nezamandr denıosun?

Bence bugünde çalışmaya devam et canım. Bazen yumurta çatladığında leke gelebiliyomuş, ben de de odu ki defa lekelenme ama tutturamadık sanırsam :1:

valla canım dün akşam ovulasyon testi yaptık işte diğerine göre biraz daha açık koyuydu bu sabah yine bi çalışma yaptım inş. bu ay olur çok istiyorum yaaa :18: :emir_bebek:

Back