- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- Konu Sahibi tarantula9812739
hayır olmadım daha :)
Canım bilmiyorum ama sanki sen hamileymişsingibi geliyor bana, inşallah öyledir, 1 hafta geçmeden testte çıkmayan çok canım. Hemen umutsuzluğa kapılma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır olmadım daha :)
maşallahh canım bir tane bi yapabilseydik biz dee
Canım bilmiyorum ama sanki sen hamileymişsingibi geliyor bana, inşallah öyledir, 1 hafta geçmeden testte çıkmayan çok canım. Hemen umutsuzluğa kapılma
amin canım dualara devam koku alamıyorum burnum tıkalı :)
Canim BAT Beklenen Adet Tarihi nin ilk harfleri. Cahillik degil tatlim olur mu hic :)
Hayirlisi tabi canim. Tereddutlerin belki hamileyken de birazcik devam eder ama bebeginin kokusunu aldigin an keske daha once yapsaydim dersin merak etme :)
hahahah :)
o zaman idrarına bak bakalım uçuşan beyaz şeyler varmıııı
Kızlar bugün şehre inip kan testi yaptırdım.
<0,100 cıktı ya!!!
Ama bata 1 hafta olmasına rağmen (26 ekim) tüm belirtileri yaşadım hala daha yasıorum.
Nasıl oldu ya?
Hala umudum var içimde bi yerlerde çünkü bi his var sanki...
Kan test?nin yanılma ihtimali yok dimi?
İlk kez istemiştim çocuk bunca seneden sonra ilk kez ciddi ciddi denemiştik.
Hem de ov.gününde.
var canım idrara bakmaya gerek yok iç çamaşırımdada gözüküyoo bide bilmiyorum bişeymidir ama meme ucunda değilde çevresi varya orda bu sabah çok hafif kahverengilik var :26:
Kızlar bugün şehre inip kan testi yaptırdım.
<0,100 cıktı ya!!!
Ama bata 1 hafta olmasına rağmen (26 ekim) tüm belirtileri yaşadım hala daha yasıorum.
Nasıl oldu ya?
Hala umudum var içimde bi yerlerde çünkü bi his var sanki...
Kan test?nin yanılma ihtimali yok dimi?
İlk kez istemiştim çocuk bunca seneden sonra ilk kez ciddi ciddi denemiştik.
Hem de ov.gününde.
ay Allahım hadi bize güzel haberler verrrr :)
halen gelen giden yok dimi ? Birde daha önce adetin gecikti m, hiç ?
yok henüz gelen giden kızlaaaar dualar lütfen dualar birbirimize
canımmmmmmmmmmmmm,
dualarımız seninleeeeeeeeee
canlarıııııııım benim çoook sağolun mucuk mucuk mucuk :) bana yakın adet bekleyen varmı ?
canlarıııııııım benim çoook sağolun mucuk mucuk mucuk :) bana yakın adet bekleyen varmı ?
Allah gönlüne göre versin inşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıklı çocuklar. benim de daha 10 gün var. bat 30 ekim. buradan belirtilere baktım da benim henüz öyle belirtiler falan yok. olursa adete kaç gün kala ortaya çıkar acaba bu belirtiler:)
yok henüz gelen giden kızlaaaar dualar lütfen dualar birbirimize