- 5 Ekim 2013
- 422
- 3
- 34
- Konu Sahibi tarantula9812739
Canım merhaba. Hiç değişiklik hissediyor musun kendinde?
hayır hiçbir şey hissetmiyorum:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba. Hiç değişiklik hissediyor musun kendinde?
hayır hiçbir şey hissetmiyorum:44:
Bende hissetmiyorum. Bikaçgün önce göğislerim acıyodu, o da geçti, akıntımda yok kupkuruyum. Hiçbirşey yok yani, sadece ara ara kasıklarım ağrıyo hafif batmalar oluyo o kadar, ne hissiz insanlarız ya :)
Bende hissetmiyorum. Bikaçgün önce göğislerim acıyodu, o da geçti, akıntımda yok kupkuruyum. Hiçbirşey yok yani, sadece ara ara kasıklarım ağrıyo hafif batmalar oluyo o kadar, ne hissiz insanlarız ya :)
yumurtlaman daha yeni bitmiş sanırım canım, eğer tutmuşsa (İNŞALLAAAHHHH TUTMUŞTUR) 5 güne kadar başlar belirtiler
hafiften göğüslerimde acılar var yumurtlamadan beri ama zaten hep öyle olur benim... onu belirtiden saymıyorum
sende durumlar nedir tatlım, var mı değişiklik
bende hiç bir değişiklik yok canım. eğer tutturmuşsak önümüzdeki hafta başlar :) şu an senle aynı durumdayım ne akıntı ne ağrı ne sızı
Bu arada kızlar ilk bebeğiniz mi olacak inşallah olursa?
Bu arada kızlar ilk bebeğiniz mi olacak inşallah olursa?
bayanlar bu hamılelık belırtılerı nezaman çıkıyor adetım 3 gun gecıktı ama hamıle olcagımı sanmıyorum şuan erken gerı çekme yontemıyle risk varmıdır sızce şuan belirtimde yok strestendir inşallah
bayanlar bu hamılelık belırtılerı nezaman çıkıyor adetım 3 gun gecıktı ama hamıle olcagımı sanmıyorum şuan erken gerı çekme yontemıyle risk varmıdır sızce şuan belirtimde yok strestendir inşallah
Kızlar aslında bu belirti olayına çok takılmamak lazım. Ben geçen ay o kadar çok belirti yaşadım ki, uyku hali, akıntı, kokulara duyarlılık, bulantı, göğüs hassasiyeti, karnın alt kısmında şişlik ve hassasiyet, kasık batmaları. Adet olduğumda şok geçirdim, kendime gelemedim 10 gün. Meğer idrar yolu enfeksiyonum varmış, enfeksiyondan kaynaklanan belirtilere bir de benim psikolojik belirtilerim eklenince ideal bir hamileydim bana göre ama malesef 2 günlük gecikmeden sonra regl oldum. O yüzden ben artık testte çıkmadan veultrasonda görmeden zor inanırım hamile olduğuma
canım en buyuk belırtı katı akıntı demıssın ama ben kendımı bıldım bılelı var bu akıntı enfeksiyondan dolayı sırf akıntıya bakıp hamıle olduğumuzu anlıyabılıyormuyuz ?
kızlar sizinde ilk mi olacak? ne zamandır istiyorsunuz bebek?
Canım olmayacak galiba benim artık ama olursa hayırlısıyla 3. olacak tatlım.