- 18 Ekim 2013
- 137
- 0
- 34
- Konu Sahibi tarantula9812739
evet doktora gıttım ılaç verdı enfeksiyon ıcn ama duzenlı kullanamadım tarantulacım sen test yaptınmı nezaman yapıcaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy senin 2 tane daha mı varrr ??? Maşallah Allah bağışlasın canımmm :)
evet doktora gıttım ılaç verdı enfeksiyon ıcn ama duzenlı kullanamadım tarantulacım sen test yaptınmı nezaman yapıcaksın
Canım bence aynı reçeteyi tekrar alıp düzenli kullan derim. Benim test yapmam için çok erken canım. En azından 26 ekime kadar beklemem lazım ki o bile çok erken
benım 3 gun geçti belirtim yok ama ağrılı bır adet olucagımı düşünüyorum cunku ağrılarım başladı
selam herkese bugün yavrucuğumun bat günü test yaptı mı haberiniz var mı?
Canım dün yaptı ama negatifti, erken olabilir ama bence
hmm inş geç döllenmedir...sen 3.çocuğunu istiyorsun sanırım...allah inş bizlere de böyle 1 2 tane çocuk nasip eder ne güzel...
İnşallah canım inşallah. Geç olsun güç olmasın. Ben gebeliklerimde çok zorlu günler yaşadım, inşallah sizler sıkıntısız, rahat gebeliklerle güzel sağlıklı bebişlere kavuşursunuz
Biz de tam anlamı ile 1 yıldır istiyoruz ama gelen yok hala:) Ağustos'ta hsg çektirdim umutlanmıştım hemen sonra hamile kalınıyor diye duydum ama malesef
olsun be tatlım boş ver oluruz bi gin böyle :)
Esin bu saatte test almayami gidiyor.....
selam herkese bugün yavrucuğumun bat günü test yaptı mı haberiniz var mı?
olsun be tatlım boş ver oluruz bi gin böyle :)
Canım olmayacak galiba benim artık ama olursa hayırlısıyla 3. olacak tatlım.
Canım regl oldun mu?
hayır olmadım daha :)
aa hoşgeldinnnnnn, gelen giden var mı canım ?
inşallaaahhh olmazsınnnnnn :),
bişey dicem idrarında koku varmı ?