- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.701
bide kuzum ya, hep birlikte araştıralım, senin sorun neydi?
tekrar tekrar anlatmak canını sıkıyodur ama
bizde sorun yok şükürler olsun.sende sorun var mı?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide kuzum ya, hep birlikte araştıralım, senin sorun neydi?
tekrar tekrar anlatmak canını sıkıyodur ama
inşallah ya çok dua edin bana 3 aya kadar normal olmazsa tüp ya da aşılamaya geçecez:SS
bizde sorun yok şükürler olsun.sende sorun var mı?
kız sen yeni evlisin daha ben jonguil e soracaktım yanlışmı oldu
benim varmı tam bilmiyorum ama kistlerim var
inşallah ya çok dua edin bana 3 aya kadar normal olmazsa tüp ya da aşılamaya geçecez:SS
kız sen yeni evlisin daha ben jonguil e soracaktım yanlışmı oldu
benim varmı tam bilmiyorum ama kistlerim var
canım benim hiç bi sorunum yok adetlerim düzelenli, yumurtalarımda iyi ,smer e bakıldı bir şey çıkmadı en tüplerime de bakıldı onda da bi sorun yok..daha sonra eşim doktora gitti 4 kere ayrı zamanlar da sperm testi verdik ilk 3 testimizde ki düşüklükten dolayı doktor prooxeed plus verdi 3 ay kullanın gelin dedi kullandık onu kullanırken 1 ay keçi boynuzu kürü de yaptık değerler değişmedi daha sonra varikosel tespit edildi 3 ay önce eşim ameliyat oldu doktor 6 ay kadar gebelik olursa gelmeyin,olmazsa gelin dedi...böyle bizim sorunumuz canım...
senin yaşında küçük daha aşılama ve tüp bebek için erken değilmi?
kaç çeşit tedavi var, denediniz mi?
hem sorun neydi tekrar bi anlatsan, üzülme ama
anladım canım, bu aktarların yaptığı karışımlardan kullandın mı hiç ( eşin)
canım öyle ama sorun olunca insan fazla beklemek istemiyor...ameliyattan önce normal yolla gebelik şansımız %2 3 gibi bir şeydi eğer değerlerimiz düzeldiyse gebelik şansımız %40 olacak ..ameliyat sonrası değerlerin düzelme oranı %75 canım sizce düzelmiş midir ya..
aktar değil de ben kendim macun hazırladım arada onu yediriyorum ama benim eşimin ballarla arası iyi değil, midesi bulanıyor sürekli:SS
benim yaşım var. jonguil de varikosel vardı ameliyat oldu bekliyor
canım öyle ama sorun olunca insan fazla beklemek istemiyor...ameliyattan önce normal yolla gebelik şansımız %2 3 gibi bir şeydi eğer değerlerimiz düzeldiyse gebelik şansımız %40 olacak ..ameliyat sonrası değerlerin düzelme oranı %75 canım sizce düzelmiş midir ya..
yaşın 26 iken düşüklüğü öğreniyosun, teyzem yıllarca hastane hastane gezmesine ragmen 36 yaşında öğrendi 40 yaşında doğum yaptı.
hani stres diyorum ya, anlıyorum inan çok zor elbet ama 6. ay bittikten sonra çok az daha bekle.
olucak ama bi şekilde olacak aşılamaya gerek kalmayacak.
benim yaşım var. jonguil de varikosel vardı ameliyat oldu bekliyor
canım babamın yeğeni 42 yaşında evlendi ilk çocuğunu 43 ikinci çocuğunu 46 yaşında doğurdu...olacağı varsa öyle bi oluyor ki ne yaşa bakıyor ne de soruna...yeter ki allah yazsın...daha gençsin canım olur yeter ki stres olmasın..
bence düzelmiştir
evet canım biz Allahtan erken fark ettik kimi erkek gurur yapıp kabul etmiyor ne doktora gitmeyi ne de test yapamayı,allahtan eşim bu konuda anlayışlı ,bilinçli biri...
bu ay bayram sırasına geldi. telaşeden bir şey yapamadım dolayısıyla stres mtreste yapamadım
canım benim yaşı bilmiyodum kusura bakmai ayrıca jonjoil de dediği gibi neler oluyo neler, inanmak zor,
sabredelim, bide erkekleri güçlendirmek lazım, ben bugün yatmadan kahvesini yapıcam o istemeden