- 5 Haziran 2010
- 1.649
- 217
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.161
bugün vadi günüde kocacık pcyi bana bıraktı bende takılıyorum öle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilahi siz buarada yarın senın bat elifcim ınş olmazsın da acılışı sen yaparsın ...guluyrm esmde bana ne oluyoda guluyosun diyo buarda tarantuladan haber yok kac kere yazdım benı listeye koydunmu diye ama ses yok uzgunum
bizde ç.g.h izliyoruz
vadide reklam olduğu için bizde :)
Güzel kızlar, tatlı kızlar, inşallah bol bol bebekleriniz olurda, koltuklarınız parmak boyasından, çamlarınız parmak izinden, televizyonunuz tükürükten, halılarınız meyve suyundan sütten görünmez, evinizden kaka kokusu eksik olmaz, amiinnnn
kızlar hangi şehirlerdensiniz ? haydi yazalım
regl yok bebeiş yokk ne olcak böyle arkadaşşş
Amiiinn ne güzel dua olmuş bu böyllee
ben Mersinliyim , Maraşta görev yapıyorummm
ahahah aynen canım yaa , nolcak bu iş böyllleee :44::44::44:
huhuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))
yeni hamişimiz hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnn :))) Topiğimize uğur getirsinnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))
ya b'r yerlerdde spermleri toplayıp enjekte etme gibi bir şansımız olsa adamlara ihtiyaç duymasak
canım valla bilemedim ne olacak o yok bu yok :) değeri görmüşsündür 1 nedir arkadaş 0 bari olaydı
pazartesiyi beklicem kvalidecimle sağlık ocağına gitcez bide
tabii regl olmazsam
ben yaparsam eğer yaz canım ama çok sabırsızım, yazamazsın ki beni :)) topiğe ayrı bir tatlılık kattı bence :))
he valla ya..
bak kocam geldi ama maçı var ona gitti.
gitmeden attım ama yatağa hiç acımadım valla.
seninki iyiymiş canım ,benimki 0.100 çıkmıştı pazartesi
benimkide 6.30 da gitti , önce voleybol sonrada futbol maçı var paşamın, 10.30da anca geliirr
puhahahah sen maçı önceden yapmışın şekeriiimmm
jonguil , bakıyor görmüyorsun, görüyor yazmıyorsun. sen nasılsın?
he valla ya..
bak kocam geldi ama maçı var ona gitti.
gitmeden attım ama yatağa hiç acımadım valla.
iyiyim canım ya ne olsun sen nasılsın hala adet olmadın dimi...benim de bugün yarın yumurtlama günlerim bakalım değerlendiriyoruz ama ilk defa bu ay çok ümitsizim...hevesim kalamadı artık ya
hıı okudum onuda arada 0,900 var
şimdi senin benden benim senden ne farkımız var
aman bacım.maçtan gelir yorgunum der falan şimdi nemelazım.
hayır böle söyleyince çok kızıyorum trip atacam diye yazık ediyorum koca aya, devamıda gelmiyor.
böyle iyi