- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.621
Tek anlamli olan meme ucunda koyulasma bacirim ya
O da bende yooooohhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek anlamli olan meme ucunda koyulasma bacirim ya
O da bende yooooohhhh
Seni başka topiiiiiklerdeee görenler olmuuuuuuşşşşşş, kimmiş acaba o göreeen, orada ne arıyormuuuuşşşş, kendi o topicte olmasa seni nasıl görecekmiiiişşşş, deme, çünkü takip ediliyorsun bacım gıymaam
gıı elüfte başka topiklerde geziniyor burası boş kaldı bacım topla şu bacıları..hatta benim batdasşımda başka yerlerde dövecem hepsini
Balım kim hangi topicte daha çok stres atıyosa o topicte dolaşsın kız, nolacak ki sanki dimi :)
arkadaşlar bat ım 16 kasımdı.henüz regl olmuş değilim...sol kasığımda özellikle olmak üzere kasıklarımda batmalar oluyor...burdaki yazılara istinaden aslında heveslenmiştim 2- 3 gün önceden test yapıpta pozitifi görenler olmuş bende hemen gidip aldım ama maalesef hiçbirşey çıkmadı sanırım sadece gecikme yaşıyorum gecen ay 19 ekimde regl olmuştum yarın 31.günüm olcak umarım cumaya kadar olmam ve kan tahilili için fırsatım olur....şuan için umudum kırıldı((((((((((((((
yukardaki anketide doldurmadım ben zaten.çünkü hiçbiri yoooook(
kesin bozuldu bizim algı donanımı:)))))))))))))))))))))))
:)))))) yani şekerim tabiki her ay üşütmüyorum veya akıntım hiç olmuyor diyemem ama benim algılarım bozuk sanırım:)))))))))QUOTE]
algi donanimi iflas etmiş sende anacim
Nan anketten hiçbişey anlaşılmıyo ya. Hepimizin ayarları bozulmuş
şaka yapıyorum tatlım bende varikosel topiğinde geziniyorum mesela diyene bak demi ama bu topikte de kalsınlar ben çok seviyorum burasını evim gibi sıcak ortam ama kimseyi bulamıyorum
kızlarr ben geldimmm :13:
sen çağırırsında gelmez miyim ben canım canım geldimmmmmm
iyi yaptım canım ya kaç gündür valla sıkıldım eskiden ne güzel toplanıyorduk konuşuyorduk mujum hepnasip papatyam falan filan nerde bunlar ya eksikler çok biri hergün yoklama alsa gelmeyene eksi falan versek
mujum neden gelmiyor bilemiyorum ama hepnasip temizlik yapıyor.papatyam da bildiğim kadarıyla sadece işteyken yazıyor evde neti yok
evet hepnasipin kardeşi gelecekti sanırım...mujumun hastası vardı acaba ondan mı inş kötü bir şey yoktur...
evet kardeşi gelecek mujumun hastası var ama uzakta yanında değil ki
o zaman bize küstü mujumum
inşallah kötü bir şey yoktur başka işi de olabilir.canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz olur mu?
olur tatlım görüşürüz...iyi geceler...
seviyorum seni